Jump to content
BulForum.com

ЧЕРНОБИЛ

flufil

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
.....ste izrazq възмущението си от това "ново" поколение.........

.....Просто нямам думи какво става с  младите  България.

Не ми се говори повече,отвратен съм....

Naistina jalko sa takiva dechica.

A po temata chernobil.......bil sym 9-ti klas kogato stana cialata dyndania.Togava se hodeshe na voenno obuchenie (po-mladite ne sa chuvali za tova) i za malko da go otlojat.A vse pak tova s obuchenieto si beshe edna ot malkoto radosti koito mojehme da imame togava (kato izliuchim brigadite...eeeeeh spomeni).Ta.....kato vazpitanici na ESPU "Vasil Kolarov" neznam kak se kazva sega.....ottyrvahme celi 3 uchebni chasa da polivame uchilishteto i dyrvetata pokrai nego sys pojarnikarski markuchi (da otmiem radiaciata) GOLIAM SMEH :) A i celia grad (po onova vreme se mieha redovno ulicite a ne kato sega 1 pyt v godinata) se beshe zasuetil v pochistvane izmivane na ulicite na kyshtite i na blokovete daje.

Помня деня в, който стана катастрафата в Чернобил. Мака ме взе от детската градина и ми каза да не ям акация (таман беше цъфнала), защото е станало нещо СТРАШНО....... Много интересен разказ, звучи страшно, като "Щамът Андромеда" или "Зараза"......бруталната истина.........бррррр :cry

Е то и сега като има нещо толкова ужасно властите ще си мълчат, поне докато могат. Иначе какво мога да кажа - чакам с нетърпение играта S.T.A.L.K.E.R., в нея ще мога да се разходя из местата от снимките.

Е то и сега като има нещо толкова ужасно властите ще си мълчат, поне докато могат. Иначе какво мога да кажа - чакам с нетърпение играта S.T.A.L.K.E.R., в нея ще мога да се разходя из местата от снимките.

Ако си чел "Неуговорени срещи" от Аркадий,Борис Стругацки издадена 1983г. ще се досетиш, че двамата братя отдавна са предвидили Чернобил и последствията.Самия разказ "Пикник край пътя" е писан 1972г "колко са били далновидни" и до голяма степен описва какво е останало след Чернобил.В тази книга за първи път чух за СТАЛКЕР "наименование на работник в опасната радиационна зона". Надявам се играта да е поне малко по-интересна от разказа.

Ако си чел  "Неуговорени срещи" от Аркадий,Борис Стругацки издадена 1983г. ще се досетиш, че двамата братя отдавна са предвидили Чернобил и последствията.Самия разказ "Пикник край пътя" е писан 1972г "колко са били далновидни" и до голяма степен описва какво е останало след Чернобил.В тази книга за първи път чух за СТАЛКЕР "наименование на работник в опасната радиационна зона". Надявам се играта да е поне малко по-интересна от разказа.

Хм, бях останал с друго впечатление от този разказ. бтв къде е връзката между "Зоната" и Чернобил? В разказа, ако се не лъжа се говореше за извънземна намеса (или се лъжа) :)

п.с. какво мислиш за другите разкази от "Неуговорени срещи" ?

http://www.warez.ru:8081/Russian/Stalker.(1979)/

bla bla bla bla...gluposti na turkaleta kato ste pochnali...znaete li kakuv ujas sa prejivqli dinozavrite kogato meteorida e shibnal zemqta a ?

Ave zgan ti vidia li snimkite ot blizkoto grad4e? Predstaviash li si tova da stane s Plovdiv (da 4ukna na durvo)? Ti go izkara kato vse edno "goliama rabota i po-lo6o mojeshe da e..." :)

да ги еба в динозаврите. там са измрели стотици хиляди ора, а колко са били повредени. по-добре да умреш, отколкото радиацията да те деформира. това може би е една от най-големите трагедии в света. роден съм няколко години след взрива. майка ми и баща ми са ми казвали, че в БГ почти нищо не се е казало за случая. тия комунисти са големи копелета, колко хора са могли да бъдат спасени!!!!

ako beshe stanalo....ama ne stana v plovdiv nali kvo vi stava ?? tursite si tema nad koqto da redite suboleznovaniq i suprichasnost li ?

Operaciq pustinq burq

Purl Harbar

Voinata v viatnam

voinata za osvobojdenieto na bg ot tursko robstvo...

i tn

аз не знам що ще ти трият мнението, ако е подобно на тва. аз съм напълно съгласен с теб. всичките са кравешки лайна!!!!!!!!!!!само ми ги подреди в редичка и виж кво стаа para.gif

Ех, groover, то ако ставаше оправянето на държавата ни със стреляне нямаше да си даваме парите в момента за компютри, модеми и такси, а за боеприпаси. Та като започнах да пиша в последствие се сетих за един факт: след като генерал Пиночет взе властта в Чили някой чул ли е в пресата или по телевизията за някакви проблеми или сътресения в тази страна досега? Нищо. Значи там всичко върви (и сега) на добре и нормално. А дали и на нас не ни трябва една такава "просветена" диктатура за да се изчистят проблемите и да започнем на чисто с бизнеса? Май нищо друго не може да утрепе връзките на престъпният свят с управлението и корупцията.

Никак не ми се иска да е така, но логиката ми води натам (с извинение към демократите).

Karaman,ti sq ma zasrelq s tvoito izkazvane za gospod.Vij za politicite,4engetata,instituciite i pr. sym syglasen,oba4e drugoto e bogohulstvo!Ot malyk sa me u4ili,4e imeto gospodne ne biva da byde oskvernqvano, i 4e nikoi ne moje da se mesi vyv rabotata mu.4e ti se pokazva6 kato pylen eretik be!!!

ako beshe stanalo....ama ne stana v plovdiv nali kvo vi stava ??

абе хора трябва да се напомня за тези работи, за да не се случват (по възможност), ами ей го къде е нашия АЕЦ, ако питате мене на всички дето отговарят за тези неща по света да им спретнат една безплатна екскурзя до този "призрачен" град

аз съм почти съгласен с мнението на karaman, и не ми се мисли кво ша стане ако и тука се случи нещо такова или няква епидемия ша мрем като пилци не заради друго ами щот няма да има средства щот парите са отишли...,

ама се се питам що власта попада се в ръцете на пълни кретени, толкова ли няма свесни хора (а знам че има) малко от малко да се оправиме?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...