Jump to content
BulForum.com

mastercam

naka_g

Recommended Posts

:blink: :blink: Да е пич, вземи ни светни малко по въпроса :) щото на мен нищо не ми говори.

Да е пич, вземи ни светни малко по въпроса щото на мен нищо не ми говори.

Не че не съм дал линк по-горе.

Иначе това е CAD/CAM програма със специфични функции. Няма почти нищо общо с програми като Autocad i SolidWorks.

Ако не те бърка качвай, ще съм ти много благодарен.

Извинявам се но в момента ме бърка. Просто диска на който беше се е прецакал. До няколко дни ще го взема пак и тогава ще го кача.

П.С. В момента свалям от eMule Mastercam 9.3 но ще стане даста бавно.

Търся Mastercam 9.3 и ще съм ти благодарен ако го качиш скоро.Също така ми трябват Help дисковете на CATIA P3 V5R12(2или3 диска). :punk Ако си чувал нещо за Solid Edge V15 обади се! :rolleyes: :rolleyes:

Mastercam 9.3 е на 47.5% като се свали ще го кача веднага.

А CATIA на какъв комп. си го подкарал (върви ли на Windows). Иначе ще проверя какво мога да намеря и ще пиша тук.

Mastercam 9.3 е на 47.5% като се свали ще го кача веднага.

А  CATIA на какъв комп. си го подкарал (върви ли на Windows). Иначе ще проверя какво мога да намеря и ще пиша тук.

Catia върви чудесно с PentiumIII850MHz(133)-768MB_CDRAM. 2 Hard диска на по 7200rpm (120GB_8MB+80GB_8MB :) )+стария Help от 5.9. Winxp+SP1.Засега върши работа.

Catia върви чудесно с PentiumIII850MHz(133)-768MB_CDRAM. 2 Hard диска на по 7200rpm (120GB_8MB+80GB_8MB :) )+стария Help от 5.9. Winxp+SP1.Засега върши работа.

Mastercam 9.3 цъка ли още.!!!!!!!!!! :sick

• 2 weeks later...

Съжалявам но няма да мога да кача Mastercam 9.3.

Просто след около месец сваляне го завърших и при опит за отваряне ни каза че архива е повреден. Няма пак да го свалям. Някой ако го намери ако може да го качи.

P.S. Успях да го отворя и се оказа че съм свалил Windows XP.

• 3 weeks later...
Съжалявам но няма да мога да кача Mastercam 9.3.

Просто след около месец сваляне го завърших и при опит за отваряне ни каза че архива е повреден. Няма пак да го свалям. Някой ако го намери ако може да го качи.

P.S. Успях да го отворя и се оказа че съм свалил Windows XP.

Един малък въпрос: (Е няколко де)

Сега като тегля с говедото от тук MasterCam 9.3 [found via www.FileDonkey.com].zip,да не би да е същият адрес и да свалям Windows XP?

Това мръсно муле ми отваря прекалено много адреси,а и иска някакъв тъп адрес в ini файла(при старт) вече ,не знам къде то щото от 5дена не съм рестартирал?!

Абе тия смешни икони (смайлита) немога да ги използвам(дето са отляво като чатиш)?

Изчена ми и контексното меню с GetRight и FlashGet всъщност има го ама не работи и трябва да викам браузарите на проклетите Download managers за да

тегля.Esprit ми иска SQL Server и неще да зацепи а преди всичко работеше на 6! Единствено DC++ работи нормално ,всъщност и то куца ама това е друг въпрос(БГ хъбове бол).

Не съм сигурен, че има mastercam 9.3.

Поне на сайта им не успях да намеря нищо такова http://www.mastercam.com/

По мое мнение ако не си сигурен че има такова животно като Мastercam 9.3. е по-добре да го спреш за да не си губиш времето.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...