naka_g Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Мога да кача Mastercam 9.1 Някои ако го иска да каже. Грешката е моя. Повече информация има тук http://www.mastercam.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Що за чудо е това, даже в Гугъла няма инфо!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Да е пич, вземи ни светни малко по въпроса щото на мен нищо не ми говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 15, 2004 Author Share Posted March 15, 2004 Да е пич, вземи ни светни малко по въпроса щото на мен нищо не ми говори. Не че не съм дал линк по-горе. Иначе това е CAD/CAM програма със специфични функции. Няма почти нищо общо с програми като Autocad i SolidWorks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forsage Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Ако не те бърка качвай, ще съм ти много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 17, 2004 Author Share Posted March 17, 2004 Ако не те бърка качвай, ще съм ти много благодарен. Извинявам се но в момента ме бърка. Просто диска на който беше се е прецакал. До няколко дни ще го взема пак и тогава ще го кача. П.С. В момента свалям от eMule Mastercam 9.3 но ще стане даста бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Търся Mastercam 9.3 и ще съм ти благодарен ако го качиш скоро.Също така ми трябват Help дисковете на CATIA P3 V5R12(2или3 диска). Ако си чувал нещо за Solid Edge V15 обади се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 Mastercam 9.3 е на 47.5% като се свали ще го кача веднага. А CATIA на какъв комп. си го подкарал (върви ли на Windows). Иначе ще проверя какво мога да намеря и ще пиша тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Mastercam 9.3 е на 47.5% като се свали ще го кача веднага. А CATIA на какъв комп. си го подкарал (върви ли на Windows). Иначе ще проверя какво мога да намеря и ще пиша тук. Catia върви чудесно с PentiumIII850MHz(133)-768MB_CDRAM. 2 Hard диска на по 7200rpm (120GB_8MB+80GB_8MB )+стария Help от 5.9. Winxp+SP1.Засега върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Catia върви чудесно с PentiumIII850MHz(133)-768MB_CDRAM. 2 Hard диска на по 7200rpm (120GB_8MB+80GB_8MB )+стария Help от 5.9. Winxp+SP1.Засега върши работа. Mastercam 9.3 цъка ли още.!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 3, 2004 Author Share Posted April 3, 2004 Съжалявам но няма да мога да кача Mastercam 9.3. Просто след около месец сваляне го завърших и при опит за отваряне ни каза че архива е повреден. Няма пак да го свалям. Някой ако го намери ако може да го качи. P.S. Успях да го отворя и се оказа че съм свалил Windows XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 Съжалявам но няма да мога да кача Mastercam 9.3.Просто след около месец сваляне го завърших и при опит за отваряне ни каза че архива е повреден. Няма пак да го свалям. Някой ако го намери ако може да го качи. P.S. Успях да го отворя и се оказа че съм свалил Windows XP. Един малък въпрос: (Е няколко де) Сега като тегля с говедото от тук MasterCam 9.3 [found via www.FileDonkey.com].zip,да не би да е същият адрес и да свалям Windows XP? Това мръсно муле ми отваря прекалено много адреси,а и иска някакъв тъп адрес в ini файла(при старт) вече ,не знам къде то щото от 5дена не съм рестартирал?! Абе тия смешни икони (смайлита) немога да ги използвам(дето са отляво като чатиш)? Изчена ми и контексното меню с GetRight и FlashGet всъщност има го ама не работи и трябва да викам браузарите на проклетите Download managers за да тегля.Esprit ми иска SQL Server и неще да зацепи а преди всичко работеше на 6! Единствено DC++ работи нормално ,всъщност и то куца ама това е друг въпрос(БГ хъбове бол). Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Не съм сигурен, че има mastercam 9.3. Поне на сайта им не успях да намеря нищо такова http://www.mastercam.com/ По мое мнение ако не си сигурен че има такова животно като Мastercam 9.3. е по-добре да го спреш за да не си губиш времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 24, 2004 Author Share Posted April 24, 2004 Разполагам със SolidWorks 2004 SP03 и crack за него ако има желаещи да кажат и ще го кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.