root666 Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Razbrah 4e moje da se iz4isli razkodirashtiq kod za telefoni Motorola ot IMEI nomera. Taa hawa stawa s nqkwa programka. Znaeti li ruski ili drugi forumi za mobilni telefoni, da potyrsq dali nqma da ima nqkyde link za download na programkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 @root666 "Razbrah 4e moje da se iz4isli razkodirashtiq kod za telefoni Motorola ot IMEI nomera." какво ще рече да изчислиш разкодиращия код ? имаш предвид да махнеш кода на ГСМ-а (не на картата) с който е заключен ? обясни плс.че взе да ми става интересно . и моят телефон е моторола и исках да знам как става хавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Mislq 4e root666 govori za koda na telefona a ne na sim.Koga to si vzeh GSM-a sa mi vkarali telefonen kod i sq ne znam kav e a pak za nqkoi funkcii iska telefonen kod.Az sam sas siemens i ako namerite ne6to podobno za nego 6te sam mnogo blagodaren. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 ako govorite za PIN i PIN2 kodovete po dobre otidete do globul/mtel i tam shte vi opravat problema... a ako telefona vi e kodiran/blokiran (t.e. SIM kartata niama nishto obshto) ima edin pi4 do CineMax flashva/raskodirva telefoni za 3~5 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted March 14, 2004 Author Share Posted March 14, 2004 Ne goworq za PIN1 i PIN2 kodowete. Telefona mi e kodiran kym MTEL, i ako se wkara karta na drug operator, iska kod, ina4e ne tyrsi mreja. Ta to4no za toq kod stawa duma, sys sigyrnost znam 4e moje da se iz4isli samo ot IMEI nomera na telefona, t.e. da byde razkodiran, bez da se izpolzwa data cabel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Ne goworq za PIN1 i PIN2 kodowete. Telefona mi e kodiran kym MTEL, i ako se wkara karta na drug operator, iska kod, ina4e ne tyrsi mreja. Ta to4no za toq kod stawa duma, sys sigyrnost znam 4e moje da se iz4isli samo ot IMEI nomera na telefona, t.e. da byde razkodiran, bez da se izpolzwa data cabel. predi dosta vreme ...bqsh nameril edna programka na bazata na IMEI mi dava Security ID no taka i ne mojash go probvam ...smisal imam go coda ama kade da go vavejdam taka i ne mojas da namerq da ne bi da e neshto podobno ... Edit: "Telefona mi e kodiran kym MTEL" moq sahto no ne mi iska code a kazva direkno "nevalidna sim " Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Mislq 4e root666 govori za koda na telefona a ne na sim. /offtopic @Stil_L pro4eti ko sam napisal : niama niakoi deto ot na4aloto da ne razbra za kakvo stava na vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 ako govorite za PIN i PIN2 kodovete po dobre otidete do globul/mtel i tam shte vi opravat problema...a ako telefona vi e kodiran/blokiran (t.e. SIM kartata niama nishto obshto) ima edin pi4 do CineMax flashva/raskodirva telefoni za 3~5 leva О, да такъв има и на гарата в един магазин "MobilNet" В интерес на истината на много места могат да ти отблокират телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Stil_L Posted: Mar 13 2004, 23:16 PM mislq 4e root666 govori za koda na telefona a ne na sim.Koga to si vzeh GSM-a sa mi vkarali telefonen kod i sq ne znam kav e a pak za nqkoi funkcii iska telefonen kod.Az sam sas siemens i ako namerite ne6to podobno za nego 6te sam mnogo blagodaren. zna4i za koi model simens tsaa duma ako e za c55 ima edna programka det otklu4va si4ko trqq da imash data kabel probval sam q si4ki kodove premahva Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 /offtopic@Stil_L pro4eti ko sam napisal : niama niakoi deto ot na4aloto da ne razbra za kakvo stava na vapros Lan ne mi OFF Topic a daj da razberem za kakvo tochno stava vapros root666 q da vzemesh da napishesh kakvo tochno naistina imash predvid ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flufil Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 http://mobiguru.ru/phones/ moje da vi e polezna taq strani4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Znak 4e samo kogato tela e kupen ot promo4iq togava ima takav kod,a po prin4ip v vseki servis mai 6te ti go opravqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted March 14, 2004 Author Share Posted March 14, 2004 Stawa duma za towa, 4e e kodiran kym edin operator - w slu4aq MTEL. Pri postawqne na karta na drug operator,iska KOD - 4rez koyto telefona se razkodira. Syshtia kod e funkcia na IMEI na telefona, toest moje da se iz4isli ot nego po specialen algoritym, t.e. ima programka koqto prawi towa. Daje sreshtnah mnogo obqwi na firmi w internet, izprashtash im IMEI nomera, sled 5 minuti ti wryshtat koda za razkodirane - sledowatelno ne e nujen fizi4eski dostyp do telefona, nito data cabel. A adresi na firmi4ki, koito razkodirat telefoni ne me interesuwat - pari za taa rabota nqma da dam, nqmam namerenie zasega da polzwam aparata s drug operator, interesa mi e 4isto tehni4eski, zatowa sym popital i w postinga si za adresi na forumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Stawa duma za towa, 4e e kodiran kym edin operator - w slu4aq MTEL. Pri postawqne na karta na drug operator,iska KOD - 4rez koyto telefona se razkodira. Syshtia kod e funkcia na IMEI na telefona, toest moje da se iz4isli ot nego po specialen algoritym, t.e. ima programka koqto prawi towa. Daje sreshtnah mnogo obqwi na firmi w internet, izprashtash im IMEI nomera, sled 5 minuti ti wryshtat koda za razkodirane - sledowatelno ne e nujen fizi4eski dostyp do telefona, nito data cabel. A adresi na firmi4ki, koito razkodirat telefoni ne me interesuwat - pari za taa rabota nqma da dam, nqmam namerenie zasega da polzwam aparata s drug operator, interesa mi e 4isto tehni4eski, zatowa sym popital i w postinga si za adresi na forumi. Q v takav sluchaj vij malko po-nagore moq POST !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted March 14, 2004 Author Share Posted March 14, 2004 I kakwo da widq twoq post - nito si dal link kym programkata, nito si pisal kak se kazwa ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 tova beshe dosta odavna predi 3god min znachi moga samo da ti pomogna s tova che q namerish v http://mobile.box.sk no kak se kazva nemam nikakav spomen za sajalenie ste se opitam da si pogledna v arhivite si, da se nadqvame che sam q zapisal na CD za sega tolkova ot mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.