maddrum Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Има ли някакъв начин да подкарам Bridge IT на GeForce 4 MX? Погледнах в сайта и там искат ti чипсет... Та въпроса ми е дали няма някакъв пач или нещо дето безплатно да оправя това? п.с. Няма нужда да ми казвате за варианта "Отиваш до магазина..." и сам се досетих Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 До колкото знам няма. ChronicLogic са направили тая игра да се подмажат на nVidia, a самите nVidia са си го направили като benchmark на новите карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Iaka li e taia igra, stura li si da ia durpam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 Iaka li e taia igra, stura li si da ia durpam? Стига да си фен на Bridge Builder-ирите предполагам ще ти хареса Строиш си разни мостове и тн Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 She ia drupna da ia vida. A niakvi kativa drugi mojesh li da mi kajesh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 Pontifex II Демота има на сайта на chroniclogic Иначе демо версии на по-старите билдери има тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Ave taia "brige it" e zaribena. Haresa mi. Neska dokato se usetia sam igral 2 4asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.