hardcore_united Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Отскоро започнах да колекционирам, тъй 4е ако разполагате с някакви,които просто събират прах,отправяйте предложения тук или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 От кой жарн искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 имам всякви плочи по 1 лев броиката ще ти ги дам ако си навит скаип motor_maniac_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 имам над 100, купувани предимно от Норвегия и Финландия, черна музика и джаз, ако имаш интерес свържи се с мен на ЛС или на координатите в подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 ... и аз имам към 20-на останали. Утре ще ги снимам и ще дам връзка към снимките. Имам интересни албуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Аз също имам към 50тина, кажи интересува ли те нещо конкретно? Как вървят цените ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 ... продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 виж тук !!! това е доста стар списък от 2005 година. ако желаеш мога да ти дам icq номера на Ивайло Тончев да се свържеш с него и самия той да ти даде актуална информация за наличните заглавия. аз самият притежавам само една плоча на Voorhees (UK), но не я продавам :> за България единствената плоча издадена в този стил, ако търсиш hardcore/punk е това !!!. пожелавам ти успех с колекцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krista Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 predlagam estrada i klasika, okolo 40 plochi, zapazeni. nalidea@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 имам 200 -300 плочи ама каква музика търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Темата е от 2 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 темата да се затвори,моля.Сдобих се с мнгоо заглавия вече,пък и съм много капризен откъм музика.Но след време като се видя с пари може и да се свържа с хората писали в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
дейзи Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Отскоро започнах да колекционирам, тъй 4е ако разполагате с някакви,които просто събират прах,отправяйте предложения тук или на ЛС А случайно да ти трябва и грамофон!Продавам такъв - "Акорд" руски с резервна игличка.Ако проявяваш интерес:skype - medichi62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.