Jump to content
BulForum.com

Продавам НОВ "ARISTON" плот котлони за вграждане,100 лева

Recommended Posts

Четворка бързонагряващи котлони плот за вграждане,цвят ИНОКС.

марка "ARISTON"

Цена:100 лева

Котлонитe sa в комплект с готварска печка за вграждане,която вече е монтирана. А плотът четворка котлони е прекалено голям за конкртното жилище, затова се взе по-скромен плот двойка котлони.

Имам книжка с инструкции(нея ще я ксерокопираме), но гаранцията не зная къде е , а и да я намеря тя ще си остане за печката, така че го броим,че няма гаранция. Гарантирано са внесени от Испания. Та на книжката с инструкции пише:

HM 50

HM 506

HM 50IX

HM 54T

Малшанс е ,че всички познати решиха да ми подаряват котлони и поради това има и още един плот за вграждане,който продавам :http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=71137&hl=

Възможен бартер.

даи снимка или точен модел имам интерес

До сега наистина нямах възможност да сложа снимки, но обещавам утре след обяд да има и модел и снимки. Извинявам се за закъснението!

Извинявам се за неколкодневното забавяне, нямах възможност да се появя в нета. За всички, които ме помолиха за снимка, оставям този линк:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7994338

Както споменах и в началото на темата, чисто нов е плота и го разпечатах за да го снимам как изглежда!

• 4 weeks later...
:) НОВА ЦЕНА: 90 ЛЕВА

И аз имам интерес към плота, но линка който си дал не работи - вади ми празна страница. Коригирай го, за да имаме идея за какво точно става дума, или дай линк в интернет където го има абсолютно същия.

• 2 months later...

• 2 months later...

:( Нова цена: 85 лева

Възможен бартер за статив(трипод с височина 165см.)за фотоапарат

• 1 month later...

Нова цена: 80 лева. Приемам и предложния за бартери! Заема ми място и не мога да го съхранявам повече. ОТЛИЧЕН, НОВ марков котлон четворка за вграждане- идеален за дом,за вилата, за апартамент,който смятате да давате под наем...

Никой ли не го иска... :( ?

• 1 month later...

Нова цена: 75 лева ?

Вижте снимката! Отличен плот четворка маркови АРИСТОН котлони за вграждане!

• 4 weeks later...

Нова цена : 70 лева :confused

• 5 weeks later...

Последна цена: 65 лева :cry

• 9 months later...

Окончателна цена: 60 лева :cry

Заема ми място и не мога да го съхранявам повече.

ОТЛИЧЕН, НОВ марков котлон,инокс, четворка за вграждане,бъронагряващ - идеален за дом,за вилата, за апартамент,който смятате да давате под наем...

Приемам и предложения за бартер !!!

007994338-special.jpg

• 2 weeks later...

Ккючовете му са на печката. Не съм го окомплектовал още,за да направя това по избор на купувача.

Схемата е слвдната: четири ключа и превключвател он/оф на панелче до котлоните се вгражда в кухненския плот.

п.с. Вижте тук: http://www.labirint.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2468&category_id=37&option=com_virtuemart&Itemid=1 същото механично управление с четири ключа,само че те са отделн

ПРОДАДЕНИ !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...