fashionnn Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 много се извинявам знам че тук не е мястото за този въпрос,но се чудих кой да питам.Значи имам волан с педали които са доста стари.Преди време на стария ми компютър вървеше много добре без никъкви драйвери ,само вкарвам usb-to и тръгваше.но преди 2 години,когато си зех новия комп и като го пуснех не можеше да се играе ,като вкарам кабела и ми испсва нещо usb not respoding или нещо от сорта беше.аз си мислех че волана нещо се е развалил ,но скоро като го знаесох при един приятел на неговия комп тръгна без проблем но той има по стара машина,а драйвери немога да намера загубил съм си дриска а във нета никаде неможех да открия волана ми е на Guillemot ferari racnig wheel,моля някой да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Това дето си го загубил (онова горе в червеното)...лоша работа... Майтапът настрана, но според мен имаш друг проблем щом ти изписва usb not responding. Ако все пак проблемът ти е в драйвера - изтегли този драйвер (чукваш на Free User, после чакаш около 45 секунди и след това се появява голям бутон , който натискаш). Успех! П.П. Друг път оформяй по-ясни заглавия на темите си, напр. "Софтуерен проблем с волан еди какъв си", а за драйвери си имаме цяла тема, даже сме я пиннали отгоре - огледай се и ще я видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.