Jump to content
BulForum.com

волан с педали

fashionnn

Recommended Posts

много се извинявам знам че тук не е мястото за този въпрос,но се чудих кой да питам.Значи имам волан с педали които са доста стари.Преди време на стария ми компютър вървеше много добре без никъкви драйвери ,само вкарвам usb-to и тръгваше.но преди 2 години,когато си зех новия комп и като го пуснех не можеше да се играе ,като вкарам кабела и ми испсва нещо usb not respoding или нещо от сорта беше.аз си мислех че волана нещо се е развалил ,но скоро като го знаесох при един приятел на неговия комп тръгна без проблем но той има по стара машина,а драйвери немога да намера загубил съм си дриска а във нета никаде неможех да открия волана ми е на Guillemot ferari racnig wheel,моля някой да помогне

Това дето си го загубил (онова горе в червеното)...лоша работа... :lol:

Майтапът настрана, но според мен имаш друг проблем щом ти изписва usb not responding.

Ако все пак проблемът ти е в драйвера - изтегли този драйвер (чукваш на Free User, после чакаш около 45 секунди и след това се появява голям бутон download_file.jpg, който натискаш). Успех!

П.П. Друг път оформяй по-ясни заглавия на темите си, напр. "Софтуерен проблем с волан еди какъв си", а за драйвери си имаме цяла тема, даже сме я пиннали отгоре - огледай се и ще я видиш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...