INCINERATOR Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Има ли в Пловдив представителство на Порше? Ако има - къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Бул. България, срещу Хаас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Aз до колкото знам Порше България се намира на парджишко шосе № 82 и се продава там и Ауди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 tam e da , to4no sled otbivkata za novata sgrada na PU , ako ti trqbvat oba4e za remont po dobre autounion az li4no sum po dovolen ot tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 Трябва ми представителство на автомобилите Porsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 дааа точно там е представителството , има и сервиз до него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Защото в Порше няма Поршета... Днеска бяхме с Инсинираторчо и се убедихме в това. @zlobil що няма поршета, тогаа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 еба ли му мамата , отгоре с огромни букви пише ПОРШЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 Porsche Bulgaria са вносители на Ауди и VW. А на мен ми трябва Orchid Sport Cars - вносители на Porsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 И аз незнам каде е в Пловдив ама виж тук има някакви телефони в Шопия звънни тама иги питай ако искаш за друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Ако на Карловско шосе няма - значи няма в Пловдив... Според мен това е единственото възможно място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Наистина Порше България внасят само Ауди и Фолксваген и ми е интересно и на мен що им е такова името ... Иначе ако става въпрос за закупуване на нов автомобил от А2 автосалоните мисля че предлагат такива автомобили.Иначе от къде има толкова Кайени след като едва ли не никой не ги внася ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Наистина Порше България внасят само Ауди и Фолксваген и ми е интересно и на мен що им е такова името ... Иначе ако става въпрос за закупуване на нов автомобил от А2 автосалоните мисля че предлагат такива автомобили.Иначе от къде има толкова Кайени след като едва ли не никой не ги внася ... От Америка бе балъче Иначе единственото представителство което знам е по пътя за Софийското летище отдясно, но се минава отдолу под рампата за да се стигне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 ineceratore q pohvali s kakvo 6te isko4i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.