Jump to content
BulForum.com

въпрос за софтуера на е65

most wanted

Recommended Posts

"Не мога да инсталирам" е доста обширно понятие. Съобщение ли ти дава? Не ти тръгва инсталацията? Не ти разпознава файловете? Правил ли си нещо на телефона, за да спре да инсталира? Преди можело ли е да се инсталират?

Първото което ми идва на ум е , дали сваляш правилният софтуер , за различни версии на тази ос си има различни приложения , а тогава ще ти дава съобщение свързано с това .

Телефона може също така да е с преработен софтуер , ако е към някой чужд оператор (не знам тук да правят такива неща) за да не може да инсталираш програми .

Другото нещо е сертификата , който се изисква при инсталиране на даден софтуер .

п.п. Сега по-подробно може да опишеш проблема за да ти се даде отговор .

:)

да, моя грешка е. ами значи промлемът се появява когато стартирам инсталациятана дадена програма, телефонът ми казва че сертификатът не е удостоверен, забива за 5-10 секунди и ми дава Грешка на сертификата. свържете се с доставчика на приложението. специално последните програми ги свалих от аренабг.ком, а другите съм ги свалял от подобни сайтове от страниците специално за този модел телефон. е, надявам се да съм достатъчно изчерпателен, за да получа малко помощ :)

Значи е споменатия проблем със сертифицирането. От 10 минути обаче, се ровя в телефона и не мога да намеря къде беше настройката.

Настройките за сертификатите са в мениджъра за апликаций , от там се наглася , обаче такъв проблем възниква от самата програма , която си свалил , защото при някои положения е "signed" и самия човек , който е краквал е объркал нещо .

Нагласи си телефона да не проверява сертификати , както и да разрешава инсталацията на всякакъв софтуер , без или със сертификатите .

В друг случай може да се поразровиш за една програма (после ако намеря линк ще го постна тук) , която премахва проверката за сертификати на какъвто и да е софтуер .

П.П. Много от игрите , програмите качвани по тракерите са с некоректно описание как да се използват , някакъв фаел липсва към тях , не са добри релийзове или просто няма да ти тръгнат .

:)

благодаря ви за помощта. оправих въпросната настройка и инсталирах повечето неща. е все още ми дава грешка за някой но ще го преживея :)

Грешката може да ти я дава, защото датата на сертификата е изтекла. Трябва да смениш датата преди да пуснеш инсталацията. Примерно с 1 година назад. Инсталираш и всичко ще си е наред като върнеш датата към нормалната. Иска смяна само за инсталация.

ако не е проблем да ми обясниш как става, ама като за олигофрен, със стрелки от тук->тук :)

иначе повечето неща се оправиха, но наистина има какво да се желае от софтуера :)

Влизаш в настройките на часовника.

Отваряш менюто за смяна на датата.

Сменяш годината от 2008 на 2007.

Потвърждаваш промяната.

Натискаш копчето MENU, за да излезеш директно към "десктоп-а". (това е за твое улеснение, за да не се налага да отваряш настройките за датата отново)

Пускаш инсталацията.

Инсталира се без проблем.

Задържаш копчето за MENU-то, за да ти излезне списъка с отворените приложения.

Отиваш на настройките за датата. (ако си ги затворил или ги няма в списъка, повтаряш първите 2 стъпки отново)

Сменяш годината от 2007 на 2008.

Потвръждаваш промяната.

Програмата/темата/играта си върви без проблем.

Трябва да повтаряш процедурата при всяка инсталация.

Ако пак ти дава сертификата Out of date, може да се наложи да смениш годината на 2006.

Аз си ги проверявам, нареждам ги по папки за коя година трябва да е сертификата и после ги инсталирам наведнъж. Лично на мен ми се е случвало само за теми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...