todorjoni Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Преинсталирах Windows-a, сложих оригиналния диск с драйвърите, но нямам звук. Като влезна в ''звуци и аудио устройства - на контрол панел'' всичко стои сиво така като че ли не е инсталиран драйвър. Незнам каква ми е звуковата карта и съм инсталирал 'Everest' koято ми показва че е 'Realtek ALC 862'. От сайта на Realtek изтеглям нов драйвър. Но пак нямам звук. БИОСА не иска да ми го отвори. Натискам Ctrl+Alt+Del само се рестартира и не го отваря. Качих и K-Systems -но не опознава аудио драйвър. Данните на компа ми са: процесор: AMD Athlon 64, 2000 Mhz дъно: ASRock K8NF6G-VSTA чипсет: nVIDIA nForce 6100-405, AMD Hammer видео: Radeon X550 Series аудио: Realtek ALC 862 nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Кажете какво да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Изгоряло ти е дъното - купи си ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 UAA Bus Driver For High Definiton Audio, тогава драйвърите от риълтек Link to comment Share on other sites More sharing options...
todorjoni Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Със драйвъра на Softvisia - Realtek High-Definition Audio Driver стана. БЛАГОДАРЯ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.