intense Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ахахахаха това по-горе много яко Печената. Ахаха направо да забиеш мъжете в земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ахаха направо да забиеш мъжете в земята Че какво са ти направили? С това отношение никой няма да иска да те вземе за жИна Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Така е, така е - afx е прав! Пък и с тези заучени фрази работата не е ефективна. Друго си е да реагираш според момента и ситуацията. А и идеята е по този начин да режеш досадните и неприятните хора, а не всеки. Въпреки, че са малко момичетата, които биха се осмелили да подходят по този начин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Е, то това го копирах за майтап. Вие веднага.. Иначе мъжете са доста по-груби,когато става въпрос за досаждане и 'разкарване'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Че какво грубо има в "Грозна си" Много по-грубо е "Животът ми в е прекалено сложен в момента.". Поне сме директни и не лъжем в очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Кофти е да ти досаждат наистина! И понякога единствения изход е леко брутален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 един от мойте любими спомени е точно от отрязване опитах се да привлека вниманието на една девойка невинно възклицавайки: "Извинете...." с намерението да продължа, ама още след него получих "Е няма за какво!" и забравих накъде съм тръгнал и за кво приказвам... на мен поне ми беше смешно, за нея не знам. не ме и интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Най-добрия начин ,който мога да ви препоръчам прекрасни младежи,е да бъдете по-мили и да не притискате много девойките. Всичко с времето си,ако ви е писано да стане нещо между вас,ще стане.Полекичка.Иначе като ти се лепне някой дето мирише на алкохол и ти каже 'Кво стаа мацка' и винаги ми се е искало да го прасна с нещо по кратуната,ама зада не съм толкова груба казвам 'Разкарай се оттук' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 intense е абсолютно правичка! Определено голяма част от нашето племе се нахвърля,като невидяло! Обаче това не е начина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 intense е абсолютно правичка! Определено голяма част от нашето племе се нахвърля,като невидяло! Обаче това не е начина... начина е мноо лесен,бързо е ,директно и не се отказва:Ама,не са прааай мааа!!(с изпиващ направо събличащ поглед )И на теб ти се ши*аааа,кво ми са праааайш,ай стаай да хойм!!!(погледа става още по-настоятелен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Нищо не разбирате! Ето какво се прави на купон в клуб: Отивате, сядате в някое отдалечено сепаре, говорите само с хората, които от преди това познавате, гледате лошо тия с фотоапарата, вглъбявате се в себе си, мълчите, не ставате да танцувате, мислите си за свои неща и не позволявате на околния свят да присъства... В някой момент ще пристигне някоя мадама, ще ви заговори и до половин-един час ще ви е нападнала... Поне при мен проработи Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 И на теб ти се ши*аааа,кво ми са праааайш,ай стаай да хойм!!!(погледа става още по-настоятелен) Много лесно пускаш. Трябваше да ми врътнеш една свирка в голфа едно време ама айде Предпочетох да си слушам Squarepusher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Много лесно пускаш. Трябваше да ми врътнеш една свирка в голфа едно време ама айде Предпочетох да си слушам Squarepusher. ако се беше включил така опасно,няааше къде да хода,пък и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 начина е мноо лесен,бързо е ,директно и не се отказва:Ама,не са прааай мааа!!(с изпиващ направо събличащ поглед )И на теб ти се ши*аааа,кво ми са праааайш,ай стаай да хойм!!!(погледа става още по-настоятелен) ъ! тва си е живо мрънкане. отказах се от него откакто пораснах, далеч по-ефективна е чисто заповедната форма - спестява обяснения. върши работа и семпло обещание. мрънканиците са за слабаци и им се връзват ... с(л)абачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Олелеееее, аз съм възмутена от българските мъже. Снощи си вървя из Тракия и на едно място вдигат сграда. И работници там.. това-онова. Пича ми вика: -Бейби, ще го мушкам целия. Ще те взимам за жена и аз в първия момент ей така " " и незнайно защо реакцията ми беше да си бръкна в чантата и да си извадя.. мокри кърпички.. бърша си ръцете и.. хвърлям кърпичката,обаче не уцелих коша и падна на земята па нашия човек, дето искаше да се жени за мен вика : -ШШ ама оу, пача, каква българка си ти, пази България чиста, как не те е срам? и аз няква шах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 За жените е вярно, но за мъжете... не всички сме толкова загорели за секс, а това I don't think those shoes go with that outfit = I'm gay е най-невярно според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 За жените е вярно, но за мъжете... не всички сме толкова загорели за секс, а това е най-невярно според мен. мм дам явно разкрихме малката ти тайна пс:просто се еб*вам спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Нищо никой не казва...и смееш ли да кажеш!? Ако кажеш това което мислиш - някой се засяга, наранява, разбира погрешно и прочие...Ако пък не кажеш това което мислиш - някой се засяга, наранява, разбира погрешно . Ако смесите двете - кажете каквото мислите (някой се засяга, наранява, разбира погрешно) - после решите да замажете положението и кажете каквото не мислите (някой се засяга, наранява, разбира погрешно) - в резултат - някой много се засяга, наранява, разбира погрешно. И обратното също е в сила. Ако решите да мълчите - резултатът ще е същия. Извод: Всеки сам да реши по кой начин ще засегне, нарани, разбере погрешно с някой. Мърфи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Хах - това е много вярно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Нищо никой не казва...и смееш ли да кажеш!? Ако кажеш това което мислиш - някой се засяга, наранява, разбира погрешно и прочие...Ако пък не кажеш това което мислиш - някой се засяга, наранява, разбира погрешно . Ако смесите двете - кажете каквото мислите (някой се засяга, наранява, разбира погрешно) - после решите да замажете положението и кажете каквото не мислите (някой се засяга, наранява, разбира погрешно) - в резултат - някой много се засяга, наранява, разбира погрешно. И обратното също е в сила. Ако решите да мълчите - резултатът ще е същия. Извод: Всеки сам да реши по кой начин ще засегне, нарани, разбере погрешно с някой. Мърфи... намали наркотиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 намали наркотиците ти пък започни да четеш и да рабзбираш тогава шото си е точно така,ами айде да не си говорим глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз за това предпочитам да наранявам, казвайки истината директно и в очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Истината винаги е правилният отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз за това предпочитам да наранявам, казвайки истината директно и в очите. ака си е...и нямаш угризения че си премълчал нещо,а всичко е изяснено Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Е.. не забравяйте че има и благородни лъжи които понякога е хубаво да се използват заради всеобщото благо като например: "Утре ще ти се обадя" или.. "Обичам те" ... не в общия случай разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.