w00x Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 PS: не искам пълна клавиатура Именно пълната клавиатура на Е71 дава възможност за такова терсене каквото искаш ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Именно пълната клавиатура на Е71 дава възможност за такова терсене каквото искаш ти. Ей този го може: Но искам да е по-плосък и да има групи хора, като в "тих режим" да мога да кажа кои да звънят и кои не. Освен това този като звъни някой и с едни дребни ситни буквички му показва името, един път когато карах и не исках да вдигам на един определен човек щяш да се изтряскам в мантинелата докато успея да прочета кой е... а с 6230-то тогава даже с периферното зрение ги разчитах буквите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ... а с 6230-то тогава даже с периферното зрение ги разчитах буквите Ми нормално, то си е пенсионерски телефон. А предната картинка беше един голям GSM чак да му се ненарадва човек, а и ако беше 1000-2000 лева веднага си взимах 5-6 и то не търговия да правя. Едит: Как ще е голям - нещо се обърка... Беше дал снимка на Инфинитито. Него имах предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 А предната картинка беше един голям GSM чак да му се ненарадва човек, а и ако беше 1000-2000 лева веднага си взимах 5-6 и то не търговия да правя. Как ще е голям - нещо се обърка. Малко по-голям от 6230-то и ми излезе около $120 (с някаква примоция на T-Mobile/USA) - един приятел ме уреди с него. По-хубавия модел (един черен) струваше към $500... Тука към 900 ги продаваха но не си заслужаваше парите според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.