Maimun Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Значи трябва ми човек, който разбира от коли или още по-добре от Мерцедеси. Мисля да си купувам кола, а нямам познат който да се занимава с такава дейност като монтьор и моля ако може да ми препоръчате някой, който разбира от коли и би се навил да дойде с мен в събота или неделя до едно село около Пазарджик, че там съм си харесал тази кола, да я огледа, да каже дали си струва или не. Давам 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 бензин? дизел? за кой модел става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 бензин 124-ка. Явно няма желаещи, така, че сам ще се оправям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=6559 Ако не си е взел - ето ти Guide какво и къде да гледаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.