niki6eto Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Трябват ми няколко игри които стават дасе играят двоини с джоистици в смисъл нещо като Мортал комбат,КОстинурките нинжа,Фифа които се сеща за подобни игри няма значение какъв жанр са нека да напише ,мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Contra, Street Fighter, King of Fighters, Cadillacs and Dinosaurs, Pang!, Tomblepop, Snow Bros, Bubble Bobble... Просто си свали един Mame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 И аз съм навит на тоя mame от бая време , ама все попадам на менте версий и не мога или да го инсталирам , или да го подкарам . Ако може някой да цъкне един линк , към горе-доло прилична версия и да обясни като на първолак , кво трябва да се прави в края на краищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ползвай търсачката за мои постове в Games, обяснявал съм в поне две теми поне 4-5 пъти стъпка по стъпка, баш като за първолаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ползвай търсачката за мои постове в Games, обяснявал съм в поне две теми поне 4-5 пъти стъпка по стъпка, баш като за първолаци. Да имаш случайно Teddy Boy Blues в колекцията ? Предполагам, че имаш такава. А иначе по темата: Metal Slug - супер екшън и забава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Да имаш случайно Teddy Boy Blues в колекцията ? Предполагам, че имаш такава. В моята лична не, но ето: http://emucation.com/romdat-group-33999.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ползвай търсачката за мои постове в Games, обяснявал съм в поне две теми поне 4-5 пъти стъпка по стъпка, баш като за първолаци. Моля те ... дай линк към темата си тогава .. нищо не намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...st&p=525635 Линка за Mame e изфирясал, защото вече има нова версия: http://files.filefront.com/m32+062zip/;624...;/fileinfo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 А бе не знам дали новия Flatout (Carnage) майсе казваше може да се определи като игра за двойна на джойстици,но на мен определено ми хареса...много смях като почнеш да разцъкваш на каскади Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ако харесваш двубои: Tekken и SoulEdge (сега Soul Blade) има емулация за РС за някой от версиите им. Иначе са истински шедьоври на големите глави от NAMCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki6eto Posted September 20, 2008 Author Share Posted September 20, 2008 на мен ми трябват игри които се играят с джоистици на маме има опция за джоистик уж ама нестава някои ако знаи причина или дами дадва точни ликове с игрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 на мен ми трябват игри които се играят с джоистици на маме има опция за джоистик уж ама нестава някои ако знаи причина или дами дадва точни ликове с игрите Става само че трябва да си оправиш контролите.Първо на играта която искаш да я играеш даваш с дясното копче на properties и от там на controllers-enable joystick. И после като пуснеш играта трябва да оправиш копчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.