Jump to content
BulForum.com

Предложения за двоини игри

niki6eto

Recommended Posts

Трябват ми няколко игри които стават дасе играят двоини с джоистици в смисъл нещо като Мортал комбат,КОстинурките нинжа,Фифа които се сеща за подобни игри няма значение какъв жанр са нека да напише ,мерси.

И аз съм навит на тоя mame от бая време , ама все попадам на менте версий и не мога или да го инсталирам , или да го подкарам . Ако може някой да цъкне един линк , към горе-доло прилична версия и да обясни като на първолак , кво трябва да се прави в края на краищата :bgrin:

Ползвай търсачката за мои постове в Games, обяснявал съм в поне две теми поне 4-5 пъти стъпка по стъпка, баш като за първолаци.

Да имаш случайно Teddy Boy Blues в колекцията ? Предполагам, че имаш такава.

А иначе по темата: Metal Slug - супер екшън и забава.

Ползвай търсачката за мои постове в Games, обяснявал съм в поне две теми поне 4-5 пъти стъпка по стъпка, баш като за първолаци.

Моля те ... дай линк към темата си тогава .. нищо не намирам :cry

А бе не знам дали новия Flatout (Carnage) майсе казваше може да се определи като игра за двойна на джойстици,но на мен определено ми хареса...много смях като почнеш да разцъкваш на каскади :D

на мен ми трябват игри които се играят с джоистици на маме има опция за джоистик уж ама нестава някои ако знаи причина или дами дадва точни ликове с игрите

на мен ми трябват игри които се играят с джоистици на маме има опция за джоистик уж ама нестава някои ако знаи причина или дами дадва точни ликове с игрите

Става само че трябва да си оправиш контролите.Първо на играта която искаш да я играеш даваш с дясното копче на properties и от там на controllers-enable joystick. И после като пуснеш играта трябва да оправиш копчетата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...