AssassiN Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 не ми е ясно какво се инетресувате от президента на сащ? какво ни засяга това нас? те дори не са в ЕС...вече и световният им доминат е сериозно разклатен.вижте малко какво става тука - в историята на ЕС ние ще поставим рекорди по НЕусвояване на средства...какво трябва да стане още? гледайте си в копанката. сащ са си много добре, независимо черен или жълт им е президента. на всички е ясно, че презедента е просто лицето на нацията, нито взима сам важни решения нито има кой знае каква власт...тука някви дебилски коментари от сорта на "честит НИ президент". абе, ай сектир вече! другия пък с разтроението на личността се превъзнася, че капитализма си отивал/това е само една дума, на практика няма никакво значение капиталист, комунист, националист, атеист, будист или къвто там е тоя дето управлява, щото управлява/ Толкова много глупости на толкова малко редове отдавна не бях чел... Ти наистина ли си набор 81? P.S. Съвсем приятелски, без да искам да започвам спор - Не използвай думички, в чието значение и/или правопис не си съвсем сигурен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ...И идва ерата на Любовта !- Може ама не в близките няколко века . Е... нали трябва да мечтаем за по-добри времена. В противен случай би било тъжно някак си. другия пък с разтроението на личността Освен че демонстрираш неразбиране на нещата, правиш и жалки опити да обиждаш хората които просто се забавляват умувайки по темата. Няма какво да коментираме повече докато не проявиш поне елементарно уважение към събеседниците си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Същия коментар го имаше и в темата за финансовата криза. Какво ви интересува кризата... Ако бяха избрали Маккейн смятай, че щеше да има 2ра `намска Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 тука някви дебилски коментари от сорта на "честит НИ президент". абе, ай сектир вече! За дебилстването ще го подмина. Но, да именно честит НИ президент. Нашите политици винаги са изпълнявали нареждания отгоре. Едно време от КПСС, сега от EU и USA. Като кажат скачайте и скачат. Като кажат лазете и лазят. Щото примерно ми кажи какви интереси на България бяха засегнати, та изпратихме сума народ да ги трепят в Афганистан и Ирак за да ги защитят? И да не ми кажеш - т'ва щото сме в НАТО. Искаха - пратихме пушечно месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 последните коментари за поред път потвърждват небезизвестната теория, че българинът разбира най-вече от политика и футбол, но не и от това, което работи...на забавляващите се с размисли по темата - успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Сигурен съм, че можеш да изброиш последните 3-4 постнали преди теб какво работят, а и несъмнено си по-добър от тях в това, за да можеш да дадеш адекватна оценка на способностите им... Аз теб досега не те бях заглеждал... Защо ли сега го направих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Сигурен съм, че можеш да изброиш последните 3-4 постнали преди теб какво работят, а и несъмнено си по-добър от тях в това, за да можеш да дадеш адекватна оценка на способностите им... Аз теб досега не те бях заглеждал... Защо ли сега го направих... не приемам критика от човек, чиито аватар беше как някъв шмърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 не приемам критика от човек, чиито аватар беше как някъв шмърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Някъде подочух,че Обама щял да отреже сериозно бюджета на НАСА.Това вярно ли е ? Ако да,може би това е единственото нещо,което не ми харесва у този ПИЧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 последните коментари за поред път потвърждват небезизвестната теория, че българинът разбира най-вече от политика и футбол, но не и от това, което работи...на забавляващите се с размисли по темата - успех. Искаш да се изтъкнеш (за твое съжаление САМОизтъкнеш), колко си разбираш онова, което работиш може би. Друго обаче се чудя ти от какво ли най-много разбираш... при положение, че имаш 5549 поста в този форум (за другите незнам), средно по 3 минути на пост (при положение, че не четеш за какво става дума в темата изобщо - както явно и правиш де )значи 3 х 5549 са 277 часа - това са 7 (седем) пълни работни седмици... отделени за писане на объркани и обидни умо(из)ключения. Добре изкарваш сигурно . Айде ако искаш да не се правиш чак толкова на отворен. Остави ни нас тука по-малко умните и успели от теб да си се забавляваме и точно ти не ни учи с какво да се занимаваме. Фродо на Толкин, ако го е имало наистина, сигурно като центрофуга се върти задето си му взел чистото име. Едит: 5549 !!! Брей... то много пост, много нещо. Явно съм с ограничена фантазия, защото чак ми е трудно да си го представя. Че кога откриха специалност форумна белетристика, кога я завърши и кога ги направи 5549 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Изчетох темата но само на ей този пост искам да отговоря Именно сам го казваш. Всеки знае че насила хубост не става. Ако хората не почувстват нуждата за нещо то няма как да им бъде наложено. Аз просто предполагам че ще го почувстват в обозримото бъдеще. Аха... обозримо е... има няма 4-5 хилядолетия и може пък да стане, знам ли... но по-рано от това няма да е... То каквато и да е системата пак може да си мързелив. Ок, обясни ми тогава какво ще се полага на един, който си скъсва г.з. от бачкане за да постигне нещо и друг по цял ден си чеше топките? По логиката на комунизма - всеки взима каквото му трябва и допринася за общото благо с каквото може. Е хубаво ами ако не иска? Кво правим? Хвърляме му 1 бой? Отлъчваме го от църквата? Ами ако просто го мързи КАК аджеба ще го накараме да си седне на задника и да свърши малко работа. Въпроса е до колко креативен може да бъде човек ако му се налага просто да работи за да не умре от глад? Тъй като не може всеки да се чувства комфортно докато работи (аз това разбирам като говориш за мерцедеса), то процента от хора които ходят с удоволствие на работа е доста по-малък отколкото би трябвало да бъде. Тоест това ме дразни защото води след себе много други злини породени от стреса. Но си прав че е дълга темата. Още не осъзнаващ за какви безумни щуротии говориш... просто си още при мама и тате и ди е добре на топличко, сит си и се чудиш какви глупости да измислиш за да стане света по-добър... ама ужким... Щото то ако можеше отдавна да е станало. И да, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО креативен става човек когато остане гладен известно време. Не се чувствал някой комфортно докато работи? И колко комфортно точно искаш да се чувстваш - примерно ако си строител и по цял ден си навън и редиш тухли, може би да има по 1 секретарка зачислена на всеки 4ма която да им носи кафе чат-пат, може би и по някоя свирка да им врътне, че да се чувстват комфортно видиш ли. Разбира се че има по-квалифициран и не дотам квалифициран труд, кой колкото може - затова и заплащането е различно. Злини, породени от стреса казваш - ами антилопите дето ги гонят лъвовете да ги ядат, как мислиш - никакъв стрес няма при тях може би? Или лъвовете като прегладнеят и подгонят антилопите - никакъв стрес няма и при тях щото може би винаги ей така скачат и хващат някоя антилопа... да ама ме, и те трябва доста зор да си дадат за да изкарат насъщния. Айде като пораснеш малко и престанат да те хранят мама и тати и ти дойде леко акъла в главата да си говорим пак... Съжалявам за грубия тон, обаче съм бил свидетел на прилагането на безумните идеи и по-скоро тяхното изопачаване и не мога да подмина подобни изказвания за "по-добър свят ако ...". Прекалено много "ако" и "трябва" има в тези идеи за да работят. И прекалено малко се мисли за "ами ако някой не иска". Хайде отговори ми ако някой не иска да работи какво ще го правим? Как ще се регулира от самосебе си системата за да няма паразити, не че сега няма но просто това за което говориш предполага наличие на 50% паразити минимум... и се стига до стария лаф - те ни лъжат че ни плащат ние ги лъжем че работим Неизбежна е промяната на нещата около нас по принцип. Следователно аз бих искал да променя (поне в себе си) схващането че мога да имам каквото и да е чувство за сигурност. Фалшиво е някак си Така е .. идва есен, листата на дърветата капят... после завалява сняг... променят се нещата - няма не искам в тая работа. Виж за чувст6вото за сигурност (или липсата на такова) не мога да ти помогна изобщо... спокойно може както си вървиш да ти падне керемида от някоя къща върху тиквата, но пък не става навсякъде да се разхождаш с каска или пък да ходиш по пътя защото пък там може да те сгази някоя кола... Но пък хептен ако несигурен се чувстваш през цялото време и за всичко - по-добре иди на лекар, не знам каква фобия се нарича това но със сигурност си има име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Щото примерно ми кажи какви интереси на България бяха засегнати, та изпратихме сума народ да ги трепят в Афганистан и Ирак за да ги защитят? И да не ми кажеш - т'ва щото сме в НАТО. Искаха - пратихме пушечно месо. Нашите военни имат едни от най - лесните и сигурни мисии по света. Изобщо не са "пушечно месо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Нашите военни имат едни от най - лесните и сигурни мисии по света. Изобщо не са "пушечно месо". Щом казваш така, добре - ти си по-навътре в нещата. Но все пак, кажи ми защо въобще имаме мисии. К'во търсим ние там и какви/чии интереси защитаваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Щом казваш така, добре - ти си по-навътре в нещата. Но все пак, кажи ми защо въобще имаме мисии. К'во търсим ние там и какви/чии интереси защитаваме. Отклоняваме се от темата. Честно казано нашите мисии са колкото да отбием номера. Имаме толкова малко войници по мисии, че може да бъдат пренебрегнати. Не си мисли за някакво активно действие или голяма роля на нашите военни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Айде навлезнахме по-дълбоко в говната вече. ГДЖ АЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Е... нали трябва да мечтаем за по-добри времена. Ами май се очертава да си помечтаеш още доста. Първото известно лице за член на кабинета на Обама ще бъде най-вероятно The Treasury Secretary. Едно от спряганите имена е това на Уорън Бъфет. Независимо, че е само слух и че Бъфет едва ли ще си зареже бизнеса, показателно остава намерението на Обама да сложи истински капиталист на този пост. Все повече започва да изглежда, че комунистическите идейки на новия президент са били само електорален трик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 djadomraz: след като с такава лекота прие че мама и тате ме издържат, сега приеми и че съм ти отговорил на въпросите по такъв начин че изведнъж решаваш да спреш да се заяждаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 djadomraz: след като с такава лекота прие че мама и тате ме издържат, сега приеми и че съм ти отговорил на въпросите по такъв начин че изведнъж решаваш да спреш да се заяждаш. И защо според теб следва да приема че ТИ самият издържаш собствено семество съставено поне от още един човек освен теб? Фантазираш пълни щуротии за какъв ще е идеалния свят и прочее без почти никаква връзка с реалността а само от неща за които си чул или прочел и си "разсъждавал задълбочено" върху тях. Не мисля да спра да се заяждам с всеки опитващ се да опише с красиви думи простотиите на които станахме свидетели миналия век. Имах съученик чийто баща беше партиен секретар и който постоянно намилаше след 10ти ноември колко било хубаво това и онова... защо ли? Ами защото на НЕГО му беше добре и се ползваше с привилегии... толкова за равнопоставеността и "красивите идеи". По-голямо извращение от това няма! Както казах в другия си пост - готов съм да се препирам по този въпрос до утре сабахлен, а ти? -------------- ПС: Няма да се заяждам нито с теб нито с някой друг, освен ако не се се почне пак със соц-пропагандата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 защо ли се мъча да ти чета дългите текстове като от километри личи че ти не четеш моите, затова ще повторя. няма значение не заради друго ами поради това че е невъзможно да има демокрация там където властват парите и изобщо финансовия интерес. и това се усилва именно защото хората продължават да се делят сами един от друг по какви ли не признаци... Промяната трябва да тръгне от обикновенните хора в момента в които всеки си подаде ръка един на друг, независимо какъв е тоест аз не те зарибявам с неуспели идеи, а с нещо съвсем различно като гледна точка. докато ти сякаш изпадна в паника а такава не трябва да има, тъй като мисля че за всеки е очевидно че една система която в миналото не е свършила работа, е доста по-малко вероятно да свръши работа пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Само това е достатъчно красноречиво за да го класифицирам като пълна глупост: ...че е невъзможно да има демокрация там където властват парите и изобщо финансовия интерес... Откъде успя да извадиш това "брилянтно" умозаключение??? И кое му е различното на гледната ти точка - тотално заблуден си приятелю. Промяната трябва да тръгне от обикновенните хора... Би ли пояснил кои са тези обикновени хора и кои са необикновените че да разберем на какъв принцип делиш хората? ------------------ Това взе да заприличва на безумната тема за "парите" (или какво би бил света без тях) - нещо подобно. Там се джафкахме вече един път по подобен начин, но както казах - готов съм да се препирам докато припадне единия от 2ма ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 готов съм да се препирам докато припадне единия от 2ма ни мда. затова по-умният отстъпва първи. owned. край на спора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 тъй като мисля че за всеки е очевидно че една система която в миналото не е свършила работа, е доста по-малко вероятно да свръши работа пак. Интересно за коя система става въпрос в мъдрите ти слова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 мда. затова по-умният отстъпва първи. owned. край на спора. Тъй тъй... Продължавай да си мислиш така. Поне да ми беше отговорил на 2та конкретни въпроса, но нали си по-умен - няма нужда да го правиш пък и за какво ли като другите са по-тъпи от теб и няма да те разберат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Интересно за коя система става въпрос в мъдрите ти слова? http://www.thevenusproject.com/intro_main/essay.htm Тъй тъй... Продължавай да си мислиш така. Поне да ми беше отговорил на 2та конкретни въпроса, но нали си по-умен - няма нужда да го правиш пък и за какво ли като другите са по-тъпи от теб и няма да те разберат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.