Jump to content
BulForum.com

Windows Media Player

HAKERA®

Recommended Posts

Въпроса е там, че когато си пусна филмче и ми се появява на екрана някво бързомигащо квадратче, което се мърда наляво и надясно, нагоре и надолу и по диагонал и отдолу ми пише, че то е защото ми е изтекъл периода на MPlayer-а и трябвало да го регистрирам... Я кажете Хакерския начин как да го "регистрирам" :pirate ... (Пробвах да го преинсталирам, но без резултат)

WMP-a ti izkarva takova prozor4e ?!!! Mi mislia (moje i da gresha) ,4e WMP izpolzva registraciata na Win bozata.Da ne si s XP i da si se opitval da slagash SP1 no bezyspeshno ? Probva li da si "preregistrirash" windows-a ? Da my slojish dryg serial .Moje i da ti reshi problema.

moje:),ne moga da sporia za neshto za koeto ne sam sigyren :D ma da ti kaja ,dosega ne biah 4yl za virys deto prai tva s WMP-a: )))) Shte e zabavno da si go nameria:)))) i da go pysna na edin friend:)) ,da go vidia kak my se kokoriat o4ite:)

Ммммм, не :( не помогна... Не съм сигурен какво е наистина: Преди като не ми бачкаше Internet Explorer-a и бях с MSN Explorer през него клипчето на Linkin Park : Somewhere I Belong ми вървеше идеално... в последствие като си го изтеглих и го пуснах с MPlayer-a се прецакваше... а други клипчета на Linkin Park и ся си вървят добре... може ли някой да провери... Може да дръпнете 1 малка част от този клип от Warez-a и да кажете как я виждате... Кой знае... може да не е в мен проблема ;)

Начи ся установих, че не е от Windows Media Player-а, а от 1 codec - elecard... Явно му е изтекъл на него периода... Я кажете някакъв еквивалентен или някакъв начин да го "регистрирам" ;)

• 9 months later...
Начи ся установих, че не е от Windows Media Player-а, а от 1 codec - elecard... Явно му е изтекъл на него периода... Я кажете някакъв еквивалентен или някакъв начин да го "регистрирам" ;)

On nego e, nameri li nachin da go registrirach?

?!??!?!?!!?

медия пл. иска регистрация?това е невазможно,поне така мисля...

Напротив напълно възможно е и на мен също ми гу е искало.

Значи като те пита дали изкаш да го регистираш просто кликни ОК и си направи backup на стария лиценз. Никакви пари няма да ти иска :) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...