netrootbg Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Интервюта с Ричард Столман и Джон „Меддог” Хол ще бъдат излъчени по Канал 1, предаване „Мрежата” на 13.03.2004 (събота) от 13:40 часа. Копирано от linux-bg.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Някой гледа ли го? А случайно да го е записал някой?! Мамам му стара, ще взема да си взема един тунер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 Пълна глупост беше първо пуснаха Столман как говори 20-30 сек за отворения код като цяло. След това Меддог как ги поздрави че са от България и че се извинява че незнаел български песни или мелодий нещо такова. Беше 1-2 мин. Абе типично в нашенски стил. Незнам кога от българските телевизий ще се научат да си вземат по 1 консултант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Е какво очакваш от Мрежата?! Не знам, ама аз въобще не мога да му схвана концепцията на това предаване - за какво е, за каква аудитория... Не го гледам, но когато ми се случи да мина пред телевизора и то да върви на него - струва ми се, че и те май май не знаят какво правят там... Аз не съм си и мислил, че те ще взимат интервю - надявах се да излъчат нещо заснето от друга телевизя, дръпнато от международния обмен. Но щом казваш, че те са си го правили - ясна ми е картинката... Видяла им се е модна темата и са си казали - абе я и ние да се набъркаме, няма да изоставаме от модата я... БНТ. Какво повче да кажа... А за мелодиите - не знам Меддог какво знае или не знае, ама Брадатия определено си мисли, че знае наши песни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Пълна глупост беше първо пуснаха Столман как говори 20-30 сек за отворения код като цяло. След това Меддог как ги поздрави че са от България и че се извинява че незнаел български песни или мелодий нещо такова. Беше 1-2 мин. Абе типично в нашенски стил. Незнам кога от българските телевизий ще се научат да си вземат по 1 консултант. Не е проблемът в консултантите или тези, дето са взели интервюто ("Вервайте ми!"). По-скоро наистина грешката е, че това интервю се пусна по "Мрежата". Че то само погледнете, как представят различните сайтове - доста съм се нервил, като някакъв идиот напрекъснато "разтръсква" екрана, явно с цел никой нищо да не види или прочете. Отврат!!@#$!!! п.с. ще се опитам да немеря нередактирана версия. Славка е мой човек.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.