w00x Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Fraternity House 2/10 Даже не знам какво да кажа за тоя филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Banshee The horror! The horror! Ужасяваща тъпотия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 (edited) Inglorious Basterds Ебати идиотщината. Тоя малоумник никога няма да осъзнае, че не може да прави филми, колкото и да се пъне. Не и докато има капацитети, които гледат бездарните му творения... Edited September 9, 2009 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Вземете я махнете тази тема вече. Всеки си има вкус и си го следва. Не виждам смисъл някой да дава акъл на другите какво ДА НЕ гледат. За колегата горе Тарантино е малоумник, на мен ми е в тройката на най-добрите режисьори. Другата тема е с положителна нагласа и е съвсем достатъчна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 (edited) Вземете я махнете тази тема вече. Всеки си има вкус и си го следва. Не виждам смисъл някой да дава акъл на другите какво ДА НЕ гледат. За колегата горе Тарантино е малоумник, на мен ми е в тройката на най-добрите режисьори. Другата тема е с положителна нагласа и е съвсем достатъчна. И аз подкрепям мнението.....иии Тарантино малоумник.. Edited September 12, 2009 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Нищо няма да махаме. Или ще махнем и двете. Всеки има право на мнение и право да го изкаже. За целта са създадени съответните теми. Личното мнение на определени хора не задължава останалите с него. И е пределно ясно, че няма как всички единодушно да харесват/не харесват определен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Buffalo Soldiers (2001) imdb 6.9/10 Не мога да проумея, как е възможно да се правят такива малоумни филми. Режисьора на товорението е получовек и му е много. Оценка 7 в имдб :o) .. не разбирам.. проблема трябва да е в мене. п.с: това е единственото което си залужава от филма, не правете грешката да го гледате само заради тази сцена!!! District 9 Bahti tupiq film... Kato Knowing e. Mnogo zle. На мене също ми беше мн тъп тоя филм, затова и изгледах първите 30мин после 15мин превъртах до доглеждане. Идеята е добра, но е изключително нескопосано направено, без нужната атмосфера, адски наивен, лъха на американ шит отвсякъде с това дърдорене. Оставя евтин вкус. /За да не нареждам само копилитата е пълно густо и скоро ще го гледам 2ри път на кино/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 The Ten - потресаващо, ужасяващо и плашещо тъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Sector 9... За мен не си заслужава гледането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 (edited) Nothing But The Truth (2008) http://www.imdb.com/title/tt1073241/ Всичко почна много добре но с този финал направо ме хвана яд че го гледах всичко можеше да свърши още в началото ! Nothing But the Truth (2008) http://www.imdb.com/title/tt1169809/ Ебати паранормалните измислице, според мен не си заслужава ! Edited September 21, 2009 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Jennifer's Body - не знам защо очаквах да е нещо повече от тотален шит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Lies and Illusions / 2009 - много тъп филм с детински реплики казани като по учебник и изцяло предвидими случки. Изтъркана работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Notorious B.I.G уникално тъп филм..... голяма простотия, много лъжи в филма .... нищо от това което очаквах :throw: :throw: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Stan Helsing 2 от 10, защото имаше цици по едно време.... за жалост нищо друго, а аз съм даже фен на тъпите спууфове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Wrong turn пхахахха това не е филм а няква пародия на филм ... пфууу направо изумително тъп филм актъорите играят много изкуствено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Уточнявай се малко бе, момче. Тоя филм има 3 серии. Първата не е лоша, но нататък откровено си вървят надолу нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) Изинявам се много, говоря като цяло за 3-те филма :S (защо всеки ме напада така ) понеже излезна новата част и съм гледал и предишните, мога да заявя че този филм не става ... поне на мене не ми харесва, а за първата част беше г/д ... Edited October 16, 2009 by radovi4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 (edited) Public Enemiеs - Зачерквам Майкъл Ман от списъка си с любими режисьори. Имаше някои интригуващи моменти, но като цяло доста скучен, предсказуем и нагласен филм. Темпото беше на моменти направо приспивно, а сценарият е пълен с клишета и липсва оргиналност. А и принципно не съм привърженик да се идолизират прекалено престъпни босове. С едно изречение: Дори Джони Деп и Крисчън Бейл не могат да спасят този филм от посредствеността. Нямаше смисъл да чакам толкова време качествен релийс. Edited October 18, 2009 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Public Enemiеs - Зачерквам Майкъл Ман от списъка си с любими режисьори. Имаше някои интригуващи моменти, но като цяло доста скучен, предсказуем и нагласен филм. Темпото беше на моменти направо приспивно, а сценарият е пълен с клишета и липсва оргиналност. А и принципно не съм привърженик да се идолизират прекалено престъпни босове. С едно изречение: Дори Джони Деп и Крисчън Бейл не могат да спасят този филм от посредствеността. Нямаше смисъл да чакам толкова време качествен релийс. +1 спрях го преди да е свършил първия диск. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Public Enemiеs - Зачерквам Майкъл Ман от списъка си с любими режисьори. Имаше някои интригуващи моменти, но като цяло доста скучен, предсказуем и нагласен филм. Темпото беше на моменти направо приспивно, а сценарият е пълен с клишета и липсва оргиналност. А и принципно не съм привърженик да се идолизират прекалено престъпни босове. С едно изречение: Дори Джони Деп и Крисчън Бейл не могат да спасят този филм от посредствеността. Нямаше смисъл да чакам толкова време качествен релийс. Като цяло и на мен не ми хареса,ама да кажеш,че е предсказуем филм е доста смешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Като цяло и на мен не ми хареса,ама да кажеш,че е предсказуем филм е доста смешно. Е, разбира се, че не е през цялото време предсказуем, но има много такива моменти, които всякаш са заимствани от други гангстерски филми, но ако трябва да конкретизирам, трябва да ти разкажа половината филм и затова ще се въздържа. Мисълта ми беше, че имаше доста реплики и моменти, които сякаш звучаха познати отнякъде. Поне за мен бе така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 100 feet Един от най-скучните трилъри, които съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Големи актьори - слаб, много слаб филм ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0971209/ нищо особено, само едно име историята дори не е нова, подобие на един друг филм (няма да го кажа). дори само заради Мила Уолович като че ли не си заслужава ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 The Final Destination (2009) Изобщо не ми хареса загуба на време за мен най слабата част Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts