RaptoR Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 LAND OF THE LOST Силно глупав филм. Някой се е опитал да омотае 2-3 жанра в едно, но се е получил петмез. Става ако имате желание да изгубите 2 часа или да спите пред него. DRAGONQUEST Тъп, евтин опит за подражание на добрите филми в жанра. Не си губете времето, много е зле. MESSENGERS 2 THE SCARECROW Тотален провал! Нищо общо с не лошата първа част на филма, даже смятам че са добавили 2, за да се подведе публиката. Не го гледайте, загуба на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Обществени врагове - е няма такава простотия - 10$/минутата Филма е много,много зле....жалко за добрите актьори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Пфууу най-сетне.... бях почнала да си мисля, че аз нещо не съм наред, защото филма ми беше харесал и то бая. Hard Candy няма абсолютно никакво място в тази тема! Edited July 14, 2009 by AlBundy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Сега гледахме "Ледена Епоха 3", супер глупаво... С изключение на 2-3 момента, изобщо не ни хареса, но все пак решихме да го догледаме. Еми, не си заслужаваше. Първа част беше много готина, втора биваше, сега е Hard Candy ви е харесал?!?! Уау... :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Дам, hard candy няма никакво място тук. Предлагам като се прави препоръка да се не гледа определен филм, да се отсява въпросния филм дали е качествен сам по себе си или просто не се е харесал на гледащия щото главния герой умира и т.н. И аз не съм фен на Батман, но не мога да отрека, че Dark Knight е добър филм. Edited July 14, 2009 by Thief Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 The Hangover - Тоя филм не трябваше ли да е смешен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 The Hangover - Тоя филм не трябваше ли да е смешен о, да , смешен е , просто ти си от 10 % ,на които не им е смешен без да се заяждам ,всеки си има вкус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Филма си е готин, има няколко смешни моменти, но чак пък да се спукаш от смях и т.н. не виждам къде, както го изкарваха някои. Но пък си заслужава гледането... Снимките на края са къртач Edited July 16, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Близо 3.30 сутринта е. Вместо да си легна си играх да селектирам 30 поста с офтопици, бози и глупости и да ги местя в .... wait for it ... ТЕМАТА ЗА ТЕРМИНАТОР 4!!! Участниците в панаира са предимно отдавнашни юзъри, познаващи Правилата... Умопомрачително... Гледам се заформя бозаджийница и относно The Last Hangover... Предупреждавам отсега, че няма да има уорнове, а директни отпуски от по минимум 10 дена. Темите "Гледах..." са за публикуване на ЛИЧНИ МНЕНИЯ. Всеки може да изкаже своето, без да го налага на останалите! Един юзър, преглеждащ съответната тема и бидейки НЕмалоумен ще прецени сам за себе си или според имената на публикуващите или според броя за/против дали да гледа/не гледа определен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (edited) Land Of The Lost (2009) Не си губете времето с това заглавие скоро не бях гледал по голяма простотия супер тъпня, тея хора са луди даже даго дават по кината ако бях отишъл даго гледам на кино точно преди половиният час ставам и напускам залата! Edited July 17, 2009 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 The Hangover е як, смешен е, да, ама... не е нищо особено. Очаквах МНОГО повече, да не говорим, че в IMDB e под номер 149 в класацията за най-добри филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 (edited) Land Of The Lost (2009) Напълно съм съгласен с @Lil Scrappy Супер глупостттт! До 30-та минута едвам издръжах Edited July 19, 2009 by CyberHill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 абе имаше 1-2 свежи момента,но иначе е абсолютен бълвоч Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 The Hangover мен ме изкефи Все едно аз и мойте идиоти сме писали сценария... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 The Hangover - имаше няколко по-смешни сцени, но като цяло, не е кой знае какво, според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 The Day the Earth Stood Still НЕ! Интересна история, но предвидима дори там където трябва да е заинтригуващо. Лоша режисура, Киану Рийвс пак се доказа, че не става. Ефектите бяха слаби на моменти. Звука беше много слабо изпълнен. Сякаш са го слагали на бързо 10-15 часа преди първото гледане. 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Сега се върнах от Бруно. Официално го признавам за най-малоумния филм правен някога, дори не е смешен! Сестра ми ме накара да го гледаме че и се гледало комедия, ама то това направо беше върха на идиотизма! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Сега се върнах от Бруно. Официално го признавам за най-малоумния филм правен някога, дори не е смешен! Сестра ми ме накара да го гледаме че и се гледало комедия, ама то това направо беше върха на идиотизма! То беше ясно, не знам какво сте очаквали. Филм с гейщина и плосък хумор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 TERMINATOR 4: SALVATION Далеч съм от мисълта да оплюя този филм, но също толкова далеч е и той от целта. Нищо ново, нищо интересно. А краят беше толкова чийзи, че ме разсмя. Доволен съм, че не го гледах на кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 (edited) Dakota Skye, няма нищо общо с драма, мистерия или супергеройски жанр, това си е романтика. Боза нямам думи да се изкажа, не съм свикнал да гледам филми, в които всичко си е напълно ясно, без да има нужда малко да си напъна мозъка или да тръпна Edited August 4, 2009 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Vanishing Point one man, one car, one road ... splendid! Duplicity хареса ми. интелигентен. наподобява малко "ужилването" с робърт редфорд и пол нюмън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Някой модератор трябва да се намеси и да промени заглавията на двете теми, защото постоянно стават обърквания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Или просто трябва да се слеят в една. Аз все се чудя къде да слагам заглавията, а се сещам много малко филми, които са за темата "не си губете времето". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Или просто трябва да се слеят в една. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 (edited) По-добре да си останат в отделно, но на едната наистина да и се промени заглавието. Сега се върнах от Бруно. Официално го признавам за най-малоумния филм правен някога, дори не е смешен! Сестра ми ме накара да го гледаме че и се гледало комедия, ама то това направо беше върха на идиотизма! Еми нищо чудно. То дори един Борат беше супер малоумен и безмислен филм. Edited August 6, 2009 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts