sasshko Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 10 hours ago, RaptoR said: ETERNALS наистина е потресающо тъп филм. Марвел надминаха себе си и всички други с 200, но тоя път не с инфантилност, а с откровена тъпащина. Няма да се спирам на детайлите, освен на два очеизбождащи: - как по-точно имаме супергерой педал, особено след като се оказа, че това са синтетични създания? - как по-точно имаме глухоням супергерой, след като се предполага, че СУПЕРГЕРОИТЕ не само че не трябва да имат недостатъци, но трябва да са и със суперсили? Либерастки лайна до откат... Тъпота на космическа висота... Супергерой, който е дебел педал осиновил дете ми идва малко в повече И на мен... Какво да очакваме в идните години... ами май нямаме супергерой на LGBT време е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 (edited) 5 hours ago, sasshko said: Супергерой, който е дебел педал осиновил дете ми идва малко в повече И на мен... Какво да очакваме в идните години... ами май нямаме супергерой на LGBT време е. Предвид тенденциите очакваме скоро траверси, левичари (да, и тия се обявиха за "дискриминирани"), хермафродити... На следващо ниво вероятно зоофили, геронтофили, некрофили... Нищо не ме изненадва вече откъм либерастите. Edited February 1, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Marry Me - филмът не е нищо особено и нямаше да го сложа в тази тема, ако не беше "осъвременен" по днешните "стандарти". Като сюжет е почти копие на Notting Hill, но с добавени гейове, лесбийки, междурасови връзки, момиче инвалид, което танцува (това е ново, защото тази година го виждам вече 2 пъти), китайци, японци, мексиканци, марсианци и т.н. Баба ви Дженифър дори и на 53 все още събира погледи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Moonfall - толкова е тъп, че на моменти е гениален Все пак нямаше как да го сложа в другата тема и заслужено попадна в тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Тя оценката за тва му е 5.2 HAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Jurassic World Dominion - ако мога да опиша филмът с една дума, то тя била лайно. Дано се спрат след тази помия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 KIMI - плосък филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Bird Box: Barcelona (2023) изобщо не ми хареса, много бавно се развива действието. Трябваше да приключат с първата част. И като цяли нищо ново. Така мога да изкарат филми за всички големи градове в света. Не си спомням в първата част дали казват защо и как е тръгнало всичко. Тук казват, но много тегаво се стига до тази информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nope! Нямам много опит с филмите за извънземни, но като общ зрител мога да кажа, че действието се развива много бавно и мудно. Има някаква история, ама не можах да го схвана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 На мен пък много ми хареса. Аудиото е супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 20 hours ago, w00x said: На мен пък много ми хареса. Аудиото е супер. Май е първият филм с Долби атмос, който гледах. Но не беше достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Asteroid City - рядко спирам филми, но този е негледаем. Издържах 40 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted September 25 Share Posted September 25 Quiete Place day one ......не повторете грешката ми !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 2 Share Posted October 2 On 9/25/2024 at 10:51 PM, reno said: Quiete Place day one ......не повторете грешката ми !!! То само от трейлъра трябваше да ти стане ясно. Повечето филми, които гледах тази година, са за тази тема. На пръсти се броят добрите заглавия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts