t_tunchev Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 The Open House Още не мога да повярвам каква тъпотия гледах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Геошитсторм....абсолютна тъпотия. Очаквах едно, то се оказа съвсем друго. След утрешния ден е в пъти по-добър от тази шитня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 След утрешния ден на мен много си ми харесва, не знам, луда ли съм?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Трябва да съм го гледал няколко десетки пъти. Той ми е от настолните филми... Та сещай се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Трябва да съм го гледал няколко десетки пъти. Това вЕрно ли бе... ...а аз си мислех, че на мен нещо ми има когато гледам по 2-3 пъти някой филм дето ми е харесал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Това вЕрно ли бе... ...а аз си мислех, че на мен нещо ми има когато гледам по 2-3 пъти някой филм дето ми е харесал... Имам една определена бройка филми, които гледам редовно. Например още не съм написал рецензията си за COVENANT, защото съм го гледал само 15 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Супер е филма. Особено в сравнение с въпросната боза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 (edited) Ооо, не си луд, Пламене! Аз имам 30-тина филма, които мога да гледам по цял ден. Както казваше баща ми - интелигентно направени. Е, някои сигурно не са такива за другите хора, обаче аз съм много привързана към тези филми. Пример са: Love actually (него съм го гледала стотици пъти и не ми омръзва), Зеленият път (най-уникалният филм, плача всеки път), Красавицата и звяра (анимацията), Аз, проклетникът 2, След утрешния ден, Black hawk down, Law abiding citizen, Lord of the war, Островът, Усмиряване, Mindhunters, Армагедон, Неуязвимият, Колкото толкова, всички филми за затвори (как се казваше филмът с Никълъс Кейдж и Шон Конъри, сетих се - Скалата). И много, много други... Общо взето харесвам военни филми, всички с Хю Грант, Морган Фрийман, Брус Уилис, Никълъс Кейдж, Джош Хартнет, Джерард (О, Джерард) Бътлър. Сега съм зациклила, но има и още. В този ред на мисли, има ли някой, който е гледал The jacket и Mindhunters и са му харесали? Edited February 11, 2018 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 "Черната Пантера". Поредната полит-коректна клоака, която ни обяснява как всички бели са колонизатори и как черните трябва да взземат оръжие и да се освободят от колонизаторите. Няма да пиша повече, щот ще ме обвинят р расизъм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 The mountain between us - някой се е опитал да пресъздаде чувството като Титаник, но в планината. 6 days - оффф, а можеше да е толкова по - добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 ACTS OF VIOLENCE Безбрежна тъпота! Едно че по принцип такъв филм е тотално предсказуем, но тук тъпотиите надвишиха в пъти нормалното... Участие в подобна боза е най-голямото падение на Брус Уилис откакто го познавам. Потресен съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 PROUD MARY Пълни глупости на квадрати. SERIALIZED Още по-големи глупости във всякакви форми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 I Kill Giants - спокойно може да го подминете и да изгледате буквално същия филм от 2016, който е класи над този - A Monster Calls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 DARCТолерирах каквото можах, но освен голотиите друго за гледане не става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 FIFTY SHADES FREED 4ката рейтинг му е много. Разочароващ край (уж) на трилогията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2018 Share Posted May 30, 2018 THE BROKEN KEY Безбрежна тъпота... С какъв акъл си позволих да го изгледам това лайно не знам... Колосална тъпотия!!! SAMSON Ужас... Долнопробно копие на дузина филми с подобна тематика, което втрещява предимно с расовото недоразумение, което се явява лидер на ... евреите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 TOMB RAIDER Заради това, че филма е тотална подигравка с една институция, директно го слагам тук. Ужас, просто ужас... Иначе може да го гледате, ей така докато спите следобед... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 (edited) THOROUGHBREDS Тегаво скучен филм. KEEP WATCHING Офф.... скука THE HURRICANE HEIST Много детски реплики, лоша актьорска игра. 3 дена го гледах. 7 DAYS IN ENTABBLE По истински случай, но много политика. Става въпрос за отвлечен самолет. Ако някой иска - да провери дали е за тази тема След вчера, днес ще се опитам да го догледам. Edited June 26, 2018 by vikktorpenchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Не знам какво ме прихвана, че като видях добра версия на Pаcific Rim 2 я свалих, та свалих и първата част. НЕВЕРОЯТНО МАЛОУМЕН ФИЛМ! Тъкмо реших, че вече имам безспорен победител в съревнованието за най-малоумна лента, но.... ...на другия ден гледах Escape plan 2...\ Here I stand corrected... Не съм срещал по-безумна смесица от слаба актьорска игра, малоумен сценарий и тонове клишета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Първата част не беше толкова лоша, като за Шварценегер и Сталоун във филм към днешна дата. Явно са обрали още малко приходи докато може с втората част и дотам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 FUTURE WORLD Безумие, тежко безумие и мощна тъпота. Джеймс Фрнако че е тъпак е ясно, тук го турили и режисьор... Какво прави Мила Йовович в тоя филм не стана ясно... Луси Лу, Снууп Дог - хептен... Потресен съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Луси Лу Луси Лиу, мисир! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Луси Лиу, мисир! МИСИРКА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Ти на Вашингтон, Уошингтън ли викаш, мисир? Или на Аркàнзас, Àрканзоо? Баси, големи хамериканци станахте. Тези дни гледам разни рекламни брошури на Кауфланд, Метро и прочие, ей така за ориентация. Пълно е с невероятни глупости като "бебешко боди", "мини кейк", "донъти", "смути", "йогурт" и ... неам нерви да вадя всичко, щото това е само от 3-4 случайни страници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Ти на Вашингтон, Уошингтън ли викаш, мисир? Или на Аркàнзас, Àрканзоо? Баси, големи хамериканци станахте. Тези дни гледам разни рекламни брошури на Кауфланд, Метро и прочие, ей така за ориентация. Пълно е с невероятни глупости като "бебешко боди", "мини кейк", "донъти", "смути", "йогурт" и ... неам нерви да вадя всичко, щото това е само от 3-4 случайни страници. Ние сме станали големи американци? Ти верно ли? ТИ?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts