Jump to content
BulForum.com

- Гледах...

Recommended Posts

Enemy

Нищо не схванах

иначе говорят, че бил гениален....

12 Feet Deep

Спокойно може да бъде пропуснат, дори факта,
че е по-истински случай няма да ме накара да го препоръчам на някой.

Edited by vikktorpenchev

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 6/22/2017 at 7:17 AM, vikktorpenchev said:

Enemy

Нищо не схванах

иначе говорят, че бил гениален....

Филмът е изпълнен със страшно много символика. Какво не схвана?

Reveal hidden contents

On 6/30/2017 at 1:36 PM, RaptoR said:

Ти нещо газ ли си пил?

Аз споделям мнението му. В началото започна много обещаващо, но бързо се превърна в клиширана недомислица. И на края май някой трябваше да е изненадан от случилото се..

On 6/25/2017 at 7:20 AM, Godfather said:

LIFE - баси уникално малоумния филм. Накрая се смях с глас на всички идиотизми. :lol:

+1

On 6/30/2017 at 3:17 PM, Midex said:

Kong - перфектна 3D графика, малоумни ситуации навсякъде.

+∞

• 4 weeks later...

The shack.

Само на мен ли ми се стори муден, смотан и бегъл опит за филосифски филм...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

SPIDERMAN HOMECOMING

Удивително тъп. Неведнъж съм казвал, че Марвел са некадърници, но тоя път надминаха себе си. Докато в обичайните случаи успяваха да отклонят вниманието от тъпотията с брутални зрелища, тук глупостта е повсеместна. Не знам дали ще се хареса и на 10 годишните деца. 

• 2 weeks later...

The Snowman

Голяма преебавка да го гледам още първия ден.Трейлъра си свърши работа,филма не.Става само да гледате впечатляващата скандинавска природа.

• 2 weeks later...

JUSTICE

Щях да сложа филма в другата тема като еветуално забавление да си умрете от смях, ледайки това "нещо", но в един момент тъпотията стана толкова брутално всеобхватна, че нямаше как.... 

• 1 month later...

В момента по БНТ1 гледам някакво пълно недоразумение - American Warships (2012). По-голяма тъпня в последните 20-тина години не бях гледал, а за тия години много неща съм изгледал...че и все още продължавам да го гледам, за да видя докъде могат да стигнат в издевателствата над зрителя за похарчения бюджет от 1 милион. Това "сюжет"...това "актьорска игра"...това "ефекти" дето все едно съм ги правил аз на Правец 82 през '85-та, когато бях започнал да се занимавам с компютри...просто не е за описване...не знам дали и дете в първи клас изобщо би му обърнало внимание за повече от 5 секунди... :thumbsdown:

П.П. Всъщност не съм знаел за себе си. че съм такъв мазохист и че толкова много мога да изтърпя... :moon:

Едит:: Моля ви се - не гледайте този филм!!!

В момента текат финалните надписи, а аз съм останал най-много с половината от мозъчните си клетки...това "режисьор"...това "оператор"...това "актьори"...това "реплики"...откъдето и да го погледнеш, "филмът" е някаква смесица между трагикомедия, сайънс фикшън с кукли, екшън с нарисувани взривове и подигравка с всеки, който някакси се е изработил да го изгледа. :moon: :moon: :moon:

Edited by Midex

Първо очудвам се, че за съвременен филм е трябвало толкова малък бюджет, пък бил и той на супер ниско ниво. Второ- още като си видял по кой канал го дават тоя филм е трябвало да ти стане ясно :Д и накрая- и аз сам имал подобни моменти на мазохисъм и странен изблик на любопиство и леко извратен интерес, но ти се очудвам, че си изгледал докрай подобно нещо.

Напротив, по БНТ съм случвал и на много стойностни филми, а това, че с кански усилия на волята издържах до края на това недоразумение...аз също бях учуден не по-малко от тебе, но човешките възможности понякога нямат граници. :laughing1:

P.S. Абе стига бе...такива бози даже и в Боливуд ги правят по-реалистични - намерих в тубата някакво откъсче от филма (с дублаж на немски)...жалко, че няма някоя сцена с извънземните да видиш що за пародия беше...обаче моля ти се изгледай само минута и половина от началото без да спираш и ще схванеш аз на какво съм бил подложен час и половина. :evil

https://www.youtube.com/watch?v=RB3pXOwHeog

• 2 weeks later...

Mother! - НЕ! Филмът е на Дарън Аронофски, тоест не очаквайте сладка тийн комедия, но тук нещата поне за мен бяха омазани. Библейските мотиви не са ми присърце и като цяло филмът ми беше прекалено помпозен, хаотичен и странен (в лошия смисъл на думата).

• 2 weeks later...