PSYCHOSIS Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Passengers Нищо интересно не намерих в този филм, ченето ми се схвана от прозяване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 На същото мнение съм за Passengers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 (edited) Hell or High Water Тази приспивна история е с номинация за "Най-добър филм" на тазгодишните Оскари и отделно има един куп възторжени ревюта в IMDB. Изпадам в дълбоко недоумение. Trolls Таргет аудиторията на тази анимация: а) деца под 6 години; б) хора, които сутрин, обед и вечер консумират LSD. Moana С много зор го издържах. Анимацията е много красива, но главата ми се поду от тъпи песни и танци! Edited March 9, 2017 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 THE DISAPPOINTMENT ROOM Много слаб филм и актьорската игра е слаба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Kong: Skull Island - посредствен. Признавам си, че имах някакви очаквания, но филмът не ми хареса. Прекалено много глупави клишета имаше, история нулева. Том Хидълстън и Джон Гудман бяха на ниво. Главната героиня имаше божествени цици , Самюел Джаксън отново беше tough guy, роля, която се изтърка отдавна. Бях и на 4д, та този стол ме подмяташе и размяташе наляво-надясно, предната седалка ме пръска с вода, отстрани до ушите ми изпускаха въздух под налягане от време на време и като капак пускаха някакви гадни миризми, когато имаше огън, мъгла и т.н. В заключение - това ми беше първото и последно 4д и стария Конг от 2005-та слага в джоба си новия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 (edited) Assassin's Creed - филма според мен си е откровен провал, като дори Фасбендър не може да спаси. Действието, диалозите, въобще целия филм оставя впечатление за едно такова претупване на нещата или по - скоро "хаотичност". Animus - а или начина, по който го представиха ми се стори буквално смешен, както и начина, по който подхвърляше нашия човек насам - натам, без явно да му причини някакви травми. Същото важи и за моментите, в които Котилард или някой от "нейните хора" обявяваше "че имаме връзка/синхронизация" без преди това да е обяснено горе - долу как работи въпросната машина, какво трябва да значи това или какво следва да се очаква при положение, че въпросното не води до никаква промяна в симулацията. Общо взето филм, който не си заслужава дори 2 - та часа гледане на pc, освен ако не си върл фен на поредицата, който има вероятност да остане разочарован. Edited March 16, 2017 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 CHECKMATE Безумно тъп евтинджос! И аз си викам с тоя каст поне до средно ниво може да го докара - ужас, трагедия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Какъв каст,RaptoR-e?Вини Джоунс ли?!Или Миша Бартън?! Ако беше погледнал оценкат в IMdb щеше да спестиш време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 AFTERMATH Чаках нещо по някое време някъде да се случи - не би. Пълна тъпотия. Втори грандиозен провал на Арнолд след идиотския опит за зомби филм. Да се пенсионира и да си гледа старините, за да го запомним както подобава, а не със сбръчкания му дърт задник, който е може би най-запомнящото се в тоя мъртъв филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Потвърждавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Fast and Furious 8 Най- грешно похарчените пари в живота ми. Очаквах банално тъп екшън с ефекти, а дори и това нямаше. Странното е, че на хората в киното им хареса.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Fast and Furious 8 Най- грешно похарчените пари в живота ми. Очаквах банално тъп екшън с ефекти, а дори и това нямаше. Странното е, че на хората в киното им хареса.... Вчера спомена нещо за Бързи и Яростни. Точно отивах да гледам филма. Много ми хареса ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 На Чефо, сигурно му е харесала много Чарлииз Терон Верно тя си заслужаваше да се гледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ще е странно ако се намери човек, дето да не я хареса. ...а иначе и за мен повечето от поредицата са пълна тъпотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Fast and Furious 8 Най- грешно похарчените пари в живота ми. Очаквах банално тъп екшън с ефекти, а дори и това нямаше. Странното е, че на хората в киното им хареса.... На мен много ми хареса. Много повече от предните няколко части. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Ще вземеш да ме накараш да отида да го гледам...пък ако не ми хареса, поне Чарлийз Терон ще ми остане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Ще вземеш да ме накараш да отида да го гледам...пък ако не ми хареса, поне Чарлийз Терон ще ми остане. Задължително в IMAX-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Последния Resident Evil ...топ 5 на най-тъпи филми,заспивах може би над 10 пъти,но снощи най-накрая го изгледах,голяма грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 (edited) Alien: Covenant - току що идвам от киното, много муден и скучен филм Edited May 21, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Този филм ми стана толкова антипатичен още от трейлърите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Този филм ми стана толкова антипатичен още от трейлърите... Абе реших да му дам шанс и там едно момиченце ме излъга, че бил интересен... Много тъп филм, наистина!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 John Wick 2 Докато в първата част имаше поне някакво усещане за правдоподобност на екшън сцените, тук лошите просто влизат в помещенията със снижени оръжия и чакат да бъдат простреляни в главата. So fucking lame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Cold Zone След първият "ефект" го спрях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Бързи и яростни 8. Чес'но?!? Какво по дяволите са направили с един от любимите ми филми???Абсолютен шит, едвам го изгледах.Най-якото нещо в целия филм беше сцената с Джейсън и бебето в самолета....всичко останало беше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 FIFTY SHADES DARKER Бозаджийницата е тоталка и бозата е резлива... Отново пълна тъпотия, но с повече голота и йебань. Въпреки това и факта, че момичето е красиво - тъпотията си е тъпотия. Само американски кухи лейки могат да лапнат по тая боза, мъже - ако са педали. Все едно гледам бозите на Шанън Туийд от едно време. За чий чеп изобщо си изгубих 2 часа??? И ужасът е, че това няма да е края. Овцете ще се доят до зуко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts