NEO_DDT Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 AVENGERS AGE OF ULTRON - слабичък, досаден по някое време, Ultron е по-скоро смешен отколкото зловещ SAN ANDREAS - и той доста нагласен и скучноват по някое време идва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 TRANSPORTER 4 - слабичък и предвидим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 AIR ГЛедах, гледах - НИЩО.... Заспах.... Събдих се по някое време - НИЩО... И свърши... Едно тотално НИЩО... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 THE BLOOD LANDS COLLOSAL FAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 (edited) Spooks: The Greater Good "Mission Impossible meets Bourne" - това го пише на плаката. Толкова е далеч от истината, колкото съм аз от Райън Гослинг. Edited September 14, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 (edited) Fantastic Four (2015) В този "филм" за час и половина почти нищо не се случи. Все едно гледах първа серия от някакъв много слаб сериал за фантастичната четворка. Сега разбирам защо толкова го наплюха. Каста е слаб, историята е ужас, като цяло може да се подмине. EDIT: Mad Max: Fury Road Този филм сигурно ще се хареса само на закоравелите фенове на трилогията с Мел Гибсън. С абсолютно нищо не ме грабна, само си разчекнах устата от прозяване. Не мога да се съглася. Не съм гледал нито един от филмите с Мел Гибсън и този много ме впечатли. Екшън от самото начало. Аз го гледах на кино и ефектът беше малко по-подсилен, но и за вкъщи на голям телевизор ще е супер. Edited September 19, 2015 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 MAZE RUNNER THE SCORCH TRIALS - слабичък и безмислен след като първата част не ми хареса, даже не знам защо отидох на кино да гледам втората... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 SICARIO - за пореден път се убеждавам, че вече тези оценки в IMDB изгубиха всякакво значение... 8.1 ?! Абсурд толкова бавен и муден, че на два пъти щях да заспя в киното. Имаше някакъв замисъл и потенциал да стане интересен, ама уви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Jurassic World Верно 2рите серии са зле ама за този толкова ли не успяха нещо интересно да измислят, че буквално повториха сюжета на първия филм, само че с малко по-добра анимация и значително по-малко смисъл. Възмутен съм колко плоско беше. АЗ щях да измисля нещо много по-интересно и засукано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 И въпреки това са си възвърнали бюджета десетократно, което нарежда филма на трето място по приходи във вечната класация. Явно народът не иска интересно и засукано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Ето, че и аз го гледах, но съм разочарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Southpaw Реално погледнато филмът не е лош, но сюжетът е по-изтъркан от панталоните на хамалин. Няма абсолютно нищо в него, което да ме накара да го препоръчам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Inside Out - ми.... филм за възрастни. Нищо особено, между другото.... Само щото е на Дисни/Пиксар, не ми го издига в очите...Куц сюжет, липса на идея, безинтересни герои.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Hitman: Agent 47 Бях с нагласата, че няма да правя сравнения с играта, защото в такъв случай разочарованието ще е гарантирано. Идеята е да си невидим, да унищожиш целта по най-ефикасния начин, а не да пуцаш и да взривяваш всичко около теб. Но дори и с тази нагласа филмът си е точно това - разочарование. Както много други представители на жанра, HA47 разчита повече на хаотични екшън сцени, в които почти няма кадри над 1-2 секунди, отколкото на история, диалози, персонажи и т.н. Естествено, нашият герой е машина за убиване, всички други са горди възпитаници на Университета по неточна стрелба и майсторски пропускат мишена на няколко метра пред тях с последно поколение автоматично оръжие. Версията от 2007 г. все някак успях да я преглътна заради фенбойщината си по Тимъти Олифант, но тук дори Рупърт Френд (който ми е любимец в Homeland) не може да спаси положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 KNOCK KNOCK Наистина силно глупав филм... Каква работа имА Киану да го снима - не знам. Всеки дебил може да изиграе тази "роля", той чак и продуцира... Не виждам смисъла. Филмът е някакъв идиотски опит за някаква тийн боза, заснет с трима души. Киану и две ку%ви. Резултатът е трагичен - нищо общо с хорър, нищо общо с трилър - тъпанарска боза.... Трагедия... И пълна излагация за човек от ранга на Киану. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 (edited) SICARIO ...имах големи очаквания за този филм,че дори отидох на кино,но пак се разочаровах Интересно има доста висока оценка в имдб,а повечето неща бяха абсурдни в него-елементарния начин по който се добраха до най-могъщия нарко бос,който беше пазен от 6 човека в къщата си или "тайната им щаб квартира",която беше в стая на мотел с паркирани 4 огромни джипа шевролет на паркинга,небудещи никакво подозрение и куп други глупости... Edited October 31, 2015 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Trainwreck (2015)(UNRATED) Не ми хареса. Може би, ако бяха изрязали само забавните сцени, щеше да е по-добре. Не, не е защото изтеглих UNRATED версията, която допълнително удължава филма с глупави сцени, просто не е забавен.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 400 Days Stay away from that shit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) Покрай събитията в Париж ми се пригледаха филми като Zero Dark Thirty.Гледах Argo,за който накратко мога да кажа,че е американска тъпня-като си помисля логично и Body of Lies като научих,че Ридли Скот умее ДОБРЕ да прави СЛАБИ филми. Ди Каприо изобщо няма място в подобен филм.Не може да се справи с подобна роля,едно си знае,едно си играе.Общо взето са се опитали да копират неуспешно връзка като тази на героите изиграни от Робърт Редфорд и Брад Пит в "Spy Game". П.С.Все пак да кажа една добра дума за втория-Марк Стронг беше добър в ролята си на глава на йорданското разузнаване. Edited November 15, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 PIXELS Още като видях кой е в главната роля и ми стана ясно, че филмът ще е като за дъщеря ми... С изключения на 2-3 интересни лафа и позабравено присъствие на обичайните третостепенни, май и на нея ще й е глупав тоя филм... THE WATCH Филм с потенциал, зверски засран в края по възможно най-тъпия начин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 SICARIO - за пореден път се убеждавам, че вече тези оценки в IMDB изгубиха всякакво значение... 8.1 ?! Абсурд толкова бавен и муден, че на два пъти щях да заспя в киното. Имаше някакъв замисъл и потенциал да стане интересен, ама уви... този линк ще ти помогне: http://www.addictivetips.com/web/make-imdb-ratings-more-meaningful-by-checking-out-the-voter-demographic/ Maze Runner: The Scorch Trials (2015)Разбрах желанието от страна на режисьора да се продължи историята; хубаво е, че актьорите са същите, но нещо някъде се е объркало. По-добре да бяха ги вкарали в още един лабиринт, вместо да се опитат да измислят какво е станало след като са излезли...... Разочарован съм, а първа част много ми хареса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 The Ridiculous 6 Много зле. Няма по-тъпо нещо от тъпите тъпизми, ако ме разбирате какво искам да кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Пан - спокойно може да го пропуснете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 The Lobster Това без съмнение е най-абсурдният филм, който съм гледал. Не топ 10, не топ 3 - направо номер 1. Не е имало друг филм, на който през определени интервали да се питам "Какво гледам, по дяволите?". Сигурно някой далеч по-интелигентен от мен ще се опита да ме убеди, че The Lobster е брилянтно отражение на човешките взаимоотношения в един сюрреалистичен свят. На такъв човек бих отвърнал с "Моля, сръбнете си още малко Пино, ръфнете си още малко Бри и не ме занимавайте с такива фантасмагории!". Но най-големият шок настъпи, когато попаднах на мнения от рода на "laugh-out-loud funny". Къде, о, слава тебе, Вишну, има смешни моменти в това творение, по-безизразно от затънал в блато ботуш?!? И наистина, таговете на филма са "Comedy, Romance, Sci-Fi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Хотел Трансилвания 2. Разочарование... Повече за възрастни, отколкото за деца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts