PiTT BuLL Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Godzilla / Годзила (2014) Голяма бозичка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 NEED FOR SPEED Не е чак толкова тъп колкото очаквах, но все пак е предвидима бозичка... POMPEI - Тъп, прост, вдлъбнат, дебилен не знам какво повече да напиша за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 RPG Адски тъп филм... TORMENT Липса на каквато и да била смислена връзка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Sharknado WTF?????!!!! Не съм го гледал в истинския смисъл на думата. Бях си пуснал музика докато си пиех питието и си хапвах салатата и това нещо вървеше на мютнат звук, защото чаках следващия филм по този канал. Дори и малкото сцени, които успях да видя с ъгъла на окото бяха нещо, за което все още не е измислен достатъчно добър фейспалм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 И пак изниква въпроса - КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ФИНАНСИРА ПОДОБНИ НЕЩА И КОЙ ГИ ГЛЕДА?!?!?!?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 (edited) RaptoR,от дебили за дебили,нали знаеш П.С.Гледаше ми се някакъв филм на ужасите и си избрах OCULUS.Някъде по средата го спрях го спрях и изтрих от харда.Досаден и аматьорски. П.С.2 Не-е-е,няма надежда за американците и гравитиращите около тях Sand Sharks Edited August 17, 2014 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Maleficient. Тц. Голямо ТЦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 (edited) Maleficent имаше и добри моменти, но историята ми се стори много претрупано разказана. Като цяло загуба на време. Edited August 24, 2014 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Новата Годжира. Като цяло не беше чак толкова лош, колкото очаквах, но като почитател на филма от 98-ма, този ми се стори доста странен. Не ми хареса, че Годзила я показаха точно 3-4 пъти за целия филм, а и тези хлебарки... по-добре да си пусна Пасифик рим - там поне има по-малко драма и повече кютек на изроди с роботи. Радвам се, че тази Годзила не я гледах на кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 BLACK FOREST Снимано в България. За съжаление тотално осрано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 AT THE DEVIL'S DOOR Стабилно осран филм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Трансформърс: Ера на изтребление. През цялото време се питах: "Защо???". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Трансформърс: Ера на изтребление. През цялото време се питах: "Защо???". +11111111111111111111111 Заклевам се... по-тъп филм не бях гледал скоро. И е близо 3 часа. Успях да издържа малко над час и половина и когато филмът се "рестартира", реших, че е време да го спра. И това нещо има бюджет 210 милиона.... Леле-мале. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 +11111111111111111111111 Заклевам се... по-тъп филм не бях гледал скоро. И е близо 3 часа. Успях да издържа малко над час и половина и когато филмът се "рестартира", реших, че е време да го спра. И това нещо има бюджет 210 милиона.... Леле-мале. Тая част верно беше бая зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Е вие кво очаквахте, мен лично по ми хареса от предишната, В тая имаше повече дигитални сцени, значи беше по-яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Трансформърс: Ера на изтребление. През цялото време се питах: "Защо???". +11111111111111111111111 Заклевам се... по-тъп филм не бях гледал скоро. И е близо 3 часа. Успях да издържа малко над час и половина и когато филмът се "рестартира", реших, че е време да го спра. И това нещо има бюджет 210 милиона.... Леле-мале. И на мен ми е интересно какво се очаквали и защо ви е тъп? Не виждам голяма разлика с предните части - ако те са ви харесали би трябвало и тази да ви хареса - постна историйка и роботи които се бият. Не знам какво сте очаквали от такъв филм... STREET FIGHTER Assasin's fist - слабичък въпреки че съм голям фен на играта от малък. (а винаги съм искал някой да направи изродски филми по тази игра и по Mortal Combat ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 И на мен ми е интересно какво се очаквали и защо ви е тъп? Не виждам голяма разлика с предните части - ако те са ви харесали би трябвало и тази да ви хареса - постна историйка и роботи които се бият. Не знам какво сте очаквали от такъв филм... Аз гледах предните части, защото харесвах самите трансформърси - как са измислени и реализирани, как се трансформират, особено в типичните майкълбейски забавени сцени. Бяха атрактивни и красиви и им се възхищавах от чиста любов към специалните ефекти. А в последната част се бяха тотално оляли, ама наистина се осраха в тази насока. Сценария и режисурата не коментирам, те от ден първи са в канавката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Ако имаш нужното озвучение и голям екран и да ти го пусна на 3Д на IMAX ще си говорим друго, много по зрелищен изглежда спрямо 2Д версията, но определено на мен първа и втора част ми харесват повече от последните 2 филма ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Ако имаш нужното озвучение и голям екран и да ти го пусна на 3Д на IMAX ще си говорим друго, много по зрелищен изглежда спрямо 2Д версията, но определено на мен първа и втора част ми харесват повече от последните 2 филма ! Всичките части съм ги гледала на компютъра ми. 3Д не харесвам и даже го избягвам. Мисля, че още много имат да работят в тази насока, за да стане приемливо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Е вие кво очаквахте, мен лично по ми хареса от предишната, В тая имаше повече дигитални сцени, значи беше по-яка И на мен ми е интересно какво се очаквали и защо ви е тъп? Не виждам голяма разлика с предните части - ако те са ви харесали би трябвало и тази да ви хареса - постна историйка и роботи които се бият. Не знам какво сте очаквали от такъв филм... Очаквам нещо като Pacific Rim. В пъти по-добър е от мега идиотския Трансформърс, който с всяка част става все по-зле и по-зле. Сюжет тук липсва, диалогът е писан от олигофрени, на които им текат лиги от устата, актьорска игра няма, нацвъкали някакво СиДжиАй там и айде към киното на 3д. И преди съм го казвал, и сега ще го кажа - 3д-то не прави филма, то само подсилва ефекта от добрата лента, а когато такава няма - за какво говорим? Миналата година се сещам за два филма, на които 3д-то беше много добре направено - Pacific Rim и Gravity. За тази година не се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 (edited) И на мен ми е интересно какво се очаквали и защо ви е тъп? Не виждам голяма разлика с предните части - ако те са ви харесали би трябвало и тази да ви хареса - постна историйка и роботи които се бият. Не знам какво сте очаквали от такъв филм... STREET FIGHTER Assasin's fist - слабичък въпреки че съм голям фен на играта от малък. (а винаги съм искал някой да направи изродски филми по тази игра и по Mortal Combat ) STREET FIGHTER Assasin's fist е сниман в БГ и се води за доста успешен.Ще има и 2ра част. Повече инфо тук. Edited September 24, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Люси - амииииииииииииииииииииииии.... по-добре НЕ. Пуснете си Лимитлес, ако искате да видите добре екранизиран филм със същата тематика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Horns (2013) Посредствен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 The Prince(2014) толкова слаб филм като реализация и актьорски състав(въпреки, че са известни актьори, ролите им са като на треторазреден филм) отдавна не бях гледал(не успях да го издържа до края) .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Hercules - новата версия Определено филм, който трябва да се пропусне и да се гледа само ако наистина няма какво друго да правите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts