Sothbiss Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Приятна дискусия сте заформили тук . Положителното от нея е, че смятам да го видя този Clockwork orange. До момента съм гледал само един филм на Кубрик - Широкозатворените очи и Ич не ми Ареса. Иначе ако искате да гледате още депресарски филми като Реквиемема, който според мен не е за тази тема, може да си пуснете Dark Water и Detachmenet. Гарантирам, че и двата ще ви скапят щастливия ден . И за финал - не препоръчвам Black Rock - посредствен, предвидим и с много глупав (незавършен) финал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 galaxi, Еми не си прав, батко. Много от откровените тъпотии, които ти и Снежко харесвате, са си тъпотии. В моя речник има много повече думички от твоя, с които мога да окрася, това което ти си написал за някои режисьори, но това няма да помогне в спечелването на спора. Ти си си грубиян като цяло. Казах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 (edited) Портокал с часовников механизъм си е за определена аудитория, както и Боен клуб, Светците от Бундок и Глутница кучета. Чувал съм хора най-авторитетно да заявяват, че Кръстникът е боза. Разни хора - разни идиоти. Ред. Пропуснах - който ще гледа "Портокала", да прочете първо новелата. Edited July 8, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 (edited) Светците от Бундок In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, bitch! Обожавам този филм! ------------------------------ Много офтопик се насъбра, нека вмъкна новия G.I. Joe - и два дни да имам да мисля, пак няма да мога да измисля нещо позитивно за този филм. Edited July 8, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Да, нека има офтопик,. http://www.yelp.com/biz/boondock-saint-new-orleans В "Джак Ричър" се загледай внимателно, ще видиш нещо забавно. Teritoriers - Боза, боза и пак боза. Явно са решили да използват стария психологически експеримент със затвора, но това не прави филма по-малко тъп... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 "The Woman".Препоръчвам го на тези,дето се напънаха да плюят по Requiem For A Dream http://www.youtube.com/watch?v=UsUxrMyWXeI Брутално,извратено насилие опаковано за пред хората уж в хорър жанра.Тая реплика е по-скоро за този филм: Не съм човек със слаба психика, издържам гнусотии и гаври, но явно не съм готова за висшия пилотаж, създаден от (по мое мнение) болни мозъци, бръкнали толкова надълбоко в лайната на собствената си душа, че не могат да намерят пътя наобратно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Направи си я за подпис тази моя реплика, че гледам много ти е допаднала Радвам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Olympus Has Fallen Мирише по-силно от козе сирене. Идеален кандидат за категорията "типична американска боза". +100000000000000000000000000000000000000000000 40 минути ми бяха нужни, за да прокарам ново правило за степенуване в българския език: лош, по-лош, код олимп... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 На мен пък ми хареса. Обясних вече на Кръстника защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Vehicle 19 (2013) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 The Place Beyound the Pines - въпреки че не беше толкова лош, не ми хареса. Филмът се състои от три части, които ми се сториха адски разпокъсани. Все едно гледах три отделни филма. Като времетраене е към два часа и двайсет минути, но времето ми се стори двойно. Малко бавен, малко муден, на моменти направо скучен. Актьорската игра беше добра, но останалото куцаше за мен. Не е моя тип драма . 4/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 G.I.Joe Retaliation. WTF???!!!! Брус Уилис продължава да прави идиотски епизодични роли в някакви ненормални бози. Не знам защо си изгубих времето да го гледам този боклук, може би единствено заради Adrianne Palicki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Че тва малко ли е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 G.I.Joe Retaliation. WTF???!!!! Брус Уилис продължава да прави идиотски епизодични роли в някакви ненормални бози. Не знам защо си изгубих времето да го гледам този боклук, може би единствено заради Adrianne Palicki. Щом това не ти е хареало недей да гледаш и Oblivion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Щом това не ти е хареало недей да гледаш и Oblivion дедо, осра се. Не можеш да сравниш Oblivion с G.I.Joe. Едното е много добра фантастика, другото е бозав екшън. На теб не мога да ти хвана спатиите какво ти харесва и какво не вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Гледам де що фантастика и фентъзи намеря, но нещо не ми хареса Oblivion. Не беше и зле наистина ама не ми и хареса. Ако питаш какво ми харесва - StarGate и StarTrek са ми измежду най-любимите (и филмите и сериалите). И Star Wars. Един вид има ли "Star" в името - за мен е И DoctorWhо ми хареса много. И разни анимации като Шрек примерно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Gallowwalkers (2012) Нищо особено, нито от към замисъл, нито и от към изпълнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Снощи заспах по средата, но потвърждавам - безумно тъп и некадърен. Уесли Снайпс защо се е съгласил да участва в това недоразумение - не знам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Щот до скоро беше в затвора и ся му трябва отново да се върне в нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Educazione Siberiana добра идея и замисъл, но много слаба реализация ... затова и го слагам в тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Има успешни романтични комедии и има филми като този, в който са заложили на големи имена, а историята е клиширана и зле разказана. Персонажите са претоварени, взаимоотношенията - неправдоподобни. Въобще - взели са всички възможни набедени за "смешни" елементи и са ги аранжирали напълно безвкусно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Има успешни романтични комедии и има филми като този, в който са заложили на големи имена, а историята е клиширана и зле разказана. Персонажите са претоварени, взаимоотношенията - неправдоподобни. Въобще - взели са всички възможни набедени за "смешни" елементи и са ги аранжирали напълно безвкусно. А бе Де Ниро няма ли да престане да се излага с участия тук и там?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 (edited) The Hangover Бях планирал този уикенд да изгледам трилогията. След първата част обаче съм 99% убеден, че ще пропусна другите две. Очаквах луда комедия. Не се засмях нито веднъж. Нула. Edited August 10, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 (edited) Man of Tai Chi Признавам си - гледах филма само заради Keanu Reeves, бях наясно, че е тотална глупост и загуба на време, но все пак го поствам, за да не се излъже и някой друг да го гледа. Edited August 13, 2013 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Pain and Gain Колосална загуба на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts