RaptoR Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 EXCISION Абсолютно безсмислен и некадърен филм. Някаква мъглява идея за нещо странно - тотално осрана. BENEATH THE DARKNESS Денис Куейд се излага да играе в подобни боза. Казвам го, защото това е една тотална боза. Слаб, та тъп дето се вика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) Resident Evil: Retribution I'm too old for this shit... На предишните серии някакси можех да преглътна глупостите от носталгия по играта, но тук положението е прекалено зле. Особено внимание трябва да се обърне на диалога между 56:25 и 56:45 - направо в кенефа и . И по дяволите, кога Холивуд ще спре да използва слепи и сакати злодеи - от 10000000 куршума успеваемостта сигурно е 0,003 %. Направо ми се сере от такива простотии. ТОЛКОВА СЪМ ИЗНЕРВЕН В МОМЕНТА, ИСКАМ ДА РИТАМ БЕБЕТА ЖИРАФИ В МУЦУНАТА! Edited November 30, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 +1 И аз вчера изгледах това подобие на филм, останах крайно разочарован ... жалко началото си е класика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) Resident Evil: Retribution I'm too old for this shit... На предишните серии някакси можех да преглътна глупостите от носталгия по играта, но тук положението е прекалено зле. Особено внимание трябва да се обърне на диалога между 56:25 и 56:45 - направо в кенефа и . И по дяволите, кога Холивуд ще спре да използва слепи и сакати злодеи - от 10000000 куршума успеваемостта сигурно е 0,003 %. Направо ми се сере от такива простотии. ТОЛКОВА СЪМ ИЗНЕРВЕН В МОМЕНТА, ИСКАМ ДА РИТАМ БЕБЕТА ЖИРАФИ В МУЦУНАТА! Аз го гледах снощи DVDRip качество при това ... Не беше много зле ,при наличие на толкова сакати хорър филми,тези дни.Беше ми малко постен като цяло.И ест. ще има нова шеста част,сигурен съм 1вите 2,3 филма бяха по готини ,няма съмнение. Edited December 1, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Resident Evil: Retribution I'm too old for this shit... На предишните серии някакси можех да преглътна глупостите от носталгия по играта, но тук положението е прекалено зле. Съгласен - резил е тоя епизод. Мисля, че вече са изчерпани и се чудят какви глупости да измислят. Филмът става за гледане, но е много назад в сравнение с предишните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Gamer Не знам как не получих епилептичен припадък от този филм. Не бях гледал толкова крещящо, трептящо, мигащо и шумно нещо. Сюжетът е интересен, но изпълнението хич не ми хареса. Ако ще и най-гениалната идея да имат, ако ти е неприятно, докато гледаш, файда няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Outlander Този филм е престъпление срещу човечеството. Ако предварително знаех колко е зле, щях да предпочета да се обрежа с тъпа ножица, отколкото да седна да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Star Trek The shit is strong with this one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 (edited) Star Trek The shit is strong with this one. АНАТЕМА! Edited December 11, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 To Rome with Love Шантав и досаден. Какво друго да очакваш от филм на Уди Алън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Star Trek The shit is strong with this one. Млади момко, нищо не разбираш от Sci-Fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Star Trek The shit is strong with this one. Спирам да те познавам!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Уважавам мнението ви. Всеки има различни вкусове, предпочитания и мнения - това е моето. Актьорското майстворство, особено на Кърк, е на ниво трети клас. Бунтарското му поведение изглежда пресилено и на моменти е много досадно. Спок през целия филм гледа като бизон, с изключение на една-две сцени, в които се озъбва. Ясно ми е, че това е характерно за расата му, но все пак гледането като бизон не е в списъка ми с блестящи актьорски качества. Русначето ме изнерви адски, докторът ми напомни на един от Дързост и красота, а останалите просто търчаха като мухи без глави. Космическите битки бяха с евтино пиу-пиу озвучаване, да не говорим за пъргавите маневри на кораба и сцената с чудовищата. Ръкопашните битки бяха смешни, повечето комедийни елементи бяха изтъркани и като цяло имах усещането, че филмът е по-скоро нискобюджетна инди продукция, отколкото многомилионен холивудски блокбъстър. Ако бях фен на поредицата, сигурно щях да имам различен поглед над нещата. Може и нищо да не разбирам от сай-фай, напълно възможно е. Бих споменал, че Firefly е в топ 5 на най-приятните ми кино преживявания, така че все пак имам някакво привличане към жанра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Бих споменал, че Firefly е в топ 5 на най-приятните ми кино преживявания, така че все пак имам някакво привличане към жанра. От любопитство, къде се намират StarGate SG 1 и Atlantis и StarTrek Enterprise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 В името на науката започвам да ги свалям и до две-три седмици ще ти отговоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 SG-1 първите 2 сезона не са кой знае какво, да знаеш, но след това не е за изпускане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 SG 1 верно малко по-слабо почна, но за мен са си супер от първата до последната серия особено на фона на една камара други сериали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Bloodsport II Не е истина колко скапан е този филм. По-зле е от кръстоска между Туайлайт и Трансформърс с участието на Милко Калайджиев и Доли Партън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Не гледайте "Аве". Единственото хубаво нещо на това умотворение на българското кинотворчество е, че беше кратко и не ми загуби чак толкова много време. Иначе, пълна скука, безсмислени сцени, безсмислено излишна драма, изкуствено нацупени физиономии и много слаби актьори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 WEREWOLF - THE BEAST AMONG US Не е фатално зле, но е слаб, евтин и предсказуем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 \ Upside Down Невероятна глупост. Идеята горе-долу става за нещо, но е толкова нескопосано режисирано, че дори и наченките на оригиналност се губят някъде из глупавите диалози, скапаното редактиране и ужасно претоварената визия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Alex Cross ако не беше претупания финал, можеше и да го сложа в другата тема, но ... уви. не знам доколко са добри книгите с този "литературен герой"(алекс крос), но на тази адаптация определено нещо й куца. "целуни момичетата"(особено) и "завръщането на паяка" бяха добри криминални трилъри. Edited December 20, 2012 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ииииии бях си наумила да гледам точно Upside Down и евентуално Alex Cross по празниците в някоя пролука без ангажименти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ииииии бях си наумила да гледам точно Upside Down и евентуално Alex Cross по празниците в някоя пролука без ангажименти... Не пречи пак да го направиш, може на теб пък да ти допаднат И в двата филма има и хубави попадения, но като цяло като ги гледах ме хвана яд, че не са ги направили по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 На пръв поглед нелош актьорски състав и добър режисьор. Аз, обаче, го гледах, защото отдавна не бях гледал филм от този жанр. Останах разочарован. Всичко беше супер предсказуемо, а Харди, Лебьоф и Пиърс не стават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts