RaptoR Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 THE HUNGER GAMES СИЛНО тъп филм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1291584/ На този филм бях готов да му дам 10/10, но последните 20-30мин промениха коренно решението ми. Очаквах нещо интересно за финал, но се оказа, че е просто поредния "Рамбо" филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 THE HUNGER GAMES СИЛНО тъп филм... Шукаре, и ти не слушаш май The Hunger Games Искам си обратно двата часа, които загубих! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 (edited) "The Dictator" - личната ми оценка за този филм клони към 0 (нула), за съжаление хуморът в него явно е прекалено тънък за мен и не го усещам. Не успя да ме разсмее нито веднъж, което по принцип е доста трудно, имайки предвид, че съм способен да се хиля по 5мин на доста незначителни неща. едит: слагам "The hunger games" в тази тема единствено заради глуповатата идея на самия филм, иначе като sci-fi изпълнение е на доста добро ниво. Edited August 14, 2012 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Оффффф.... сигурно на някоя тийнейджърка ще и хареса филма, но за всички останали - не го гледайте!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 реших и аз да го изгледам, щото нямаше кво друга да се гледа- много плосък и тъп сценарии, а филма като цяло още от началото ми беше ясен горе-долу как ще се развие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Оффффф.... сигурно на някоя тийнейджърка ще и хареса филма, но за всички останали - не го гледайте!!! Дам, бая бавем филм . Но покрай него разбрах, че всички Тетрадки, Диър Джоновци и т.н. са писани от един и същи човек. снежко, гледала ли си "A walk to remember", тъй като това е единствения от поредицата филми на тоя същия писател, който ми хареса как е екранизиран? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Дам, бая бавем филм . Но покрай него разбрах, че всички Тетрадки, Диър Джоновци и т.н. са писани от един и същи човек. снежко, гледала ли си "A walk to remember", тъй като това е единствения от поредицата филми на тоя същия писател, който ми хареса как е екранизиран? Гледала съм го преди много години, но нищо не помня от него, освен че се чудех какво толкова му се прехласват моите приятелки Явно сълзливата романтика не е за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Тогава аз ти бях препоръчал A Walk to Remember и ти ме насмота, че бил тъп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Тогава аз ти бях препоръчал A Walk to Remember и ти ме насмота, че бил тъп А, ето кой помни повече от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Safe Поредният посредствен филм на Стейтъм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Safe Поредният посредствен филм на Стейтъм. И на мен не ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 The Moth Diaries с к у ч е н Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 HORIKIN - THE LAST SAMURAI Според мен е добре да стоите далече от този филм - просто адски тъп. Пълен резил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 DEAD SEASON ROADKILL Още два филма, които ме впечатлиха с глупости... Особено първият - силно тъп. Понякога ме хваща яд за какви простотии се харчат пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Целия жанр е яко тъп, но има хора - гледат. Настрана, че 90% от сценариите са идиотски а ако пропуснеш да се вживееш всичко е толкова тъпо, че е чак смешно. Общо взето единствените заслужаващи гледане са по Стивън Кинг. Също като фантастика и ужаси - 99% глупости. Единственото по-тъпо е когато става дума за някакви подводни/дълбоководни истории. Тогава 101% е тъпо - просто надминават себе си с такива филми. От първия до последния са безумни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Харесвам Джони Деп и Тим Бъртън, но филмът беше слаб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Сериозно??? На някой му е дошла ТАЗИ идея за филм и някой друг всъщност я е осъществил??? СЕРИОЗНО :confused Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 TRUTH OR DARE Въпреки нелошото начало - предказуемо развитие и ред други слабости... Спокойно може да се пропусне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Сериозно??? На някой му е дошла ТАЗИ идея за филм и някой друг всъщност я е осъществил??? СЕРИОЗНО :confused Мани другото ами и Харисън Форд се е навил да играе в него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Слагам този филм в тази тема не защото аз не го харесах, а защото филма е слаб. А аз го харесах поради други причини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Something Borrowed Толкова, толкова тъп филм...чак ми се реве от яд, че го гледах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Харесвам Джони Деп и Тим Бъртън, но филмът беше слаб. Също. Очаквано ме разочарова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 NAILBITER The stupidity is strong with this one.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 PSYCHO COP Верно, че е много стар, но дори и това не оправдава простотията му... Не че се изненадах, ама ужасно тъп идва... Представям си втора част какво ще е ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts