PSYCHOSIS Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Killer Elite Толкова е скучен, че след като го изгледах се чувствах като пребит с чук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 200 MPH Шеметно тъп и безидеен филм. По-зле е даже от пародия, на места колите са нарисувани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Дилъри на време Няма по-тъп , бавен , блудкав , противен , отвратителен и малоумен филм. Не и в последните 2 години. Не го гледайте. Не правете моята грешка да го гледате на КИНО , по-тъпо изхарчени пари надали съм харчил някога. :angry1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Конан.... Въпреки, че популяризира една камара български забележителности/ Деветаки, Карлуково, Камен бряг, Тюленово/ не ми хареса...Все едно бяха наели 5 мангала да я лискат с кофи тая кръв...И на места адски куцаше анимацията..А когато тоя лошия персонаж му метна торбата със златото и от нея се разпиляха монетите на дероните, щях да се напикая от смях. Но иначе браво на всички български консултанти и на Доротея Цочева най-вече. А за останалото са виновни сценаристите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Мамка му и прасе, изпревари ме . Вчера го изгледах и днес щях да излея 1 кофа пУмия, ама нейсе. Мен ме израдваха спорадичните "изяви" на Диляна Попова, Митьо Крика, оня дребния, дето се подвизаваше едно време в Шоуто на Слави и куп още знайни и незнайни българчета. Интересно ми е за какво се зачекнаха да правят римейк на един доста успешен филм? Между другото 2012 излиза Total recall Друг филм, който не препоръчвам - Harry Potter и нещо си част 2 - последният филм от поредицата за Хари Потър. Освен добрите ефекти, нищо друго интересно нямаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Аз Хари Потния не го гледам по принцип. И книгата не чета. Това е просто малка мелничка за кинти, направена за кухоглави американци. Що никой не е филмирал успешно Пратчет, например? А? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 +1 за Конан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 +111 даже не го догледах , а рядко се случава да спра филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Аз Хари Потния не го гледам по принцип. И книгата не чета. Това е просто малка мелничка за кинти, направена за кухоглави американци. Що никой не е филмирал успешно Пратчет, например? А? Как бе имаше едно филмче което изгледах с голям кеф. Жалко че само 1 беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Гледах и последният филм от моментната кино програма Кецове Ако кажа разочарован съм ще е възможно най-малкото което мога да кажа за тоя малоумен филм. Може да е български , трябва да се подкрепя българското кино но точно за тоя не трябва да давате нито стотинка от парите си или да губите нито секунда от времето си. Дори не можах да го догледам и заедно с още доста хора просто напуснахме залата. Филм без идея. Без сюжет , действие и с изключително блудкав актьорски състав. Почвам да се повтарям дейба. Последните 5 филм които гледам на кино са ебахти разочарованията. Няма вече хубави филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 CONAN THE BULGARIAN Изключително слаб... Някой се е постарал да има тук-там ефекти, но като цяло работата е зле (особено кръвта на убитите - това просташко разливане на кофи от 2-3 години е във всички нискобюджетни бози)... Защо изобщо са тръгнали да развалят стара класика без пари... И отгоре на това около 15 човека продуценти! Роуз Макгоуън и тя какво прави в такъв филм не знам... Може да си загубите времетно, но нищо не очаквайте... THE HOWLING REBORN Клиширана тийн боза с елементи на хорър, ама много слаби елементи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 (edited) още не съм го гледал(свалил съм го), но да кажеш за филм на терънс мълик, че е тъп ... не знам. може би наистина си има хора за всеки влак. п.п. ако сте гледали предните му два филма - "тънка червена линия" и "новият свят", и не намирате характерния му почерк за уникално въздействащ и при двата, то явно неговите филми не са за вас Сега изгледа ли го? Жив ли си все още? Шегувам се, ама наистина нищо не открих като замисъл на този филм. И аз му харесвам предните филми на Малик, НО този беше прекалено дълбок като замисъл за мен явно. И все пак беше по-интересен от 'Drive', 'Rango' и 'Поредният ергенски боклук' , като говорим за безинтересни филми, които изгледах напоследък. Edited November 20, 2011 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Super 8 2011 What the fuck? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akasaden1 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Последният готин филм, който гледах беше Peaceful Warrior. Старичък, но си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Писал си в грешната тема тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Cowboys and Aliens ... още от заглавието очаквах някаква тъпотия, но бях любопитен и точно поради тази причина го гледах. напълно оправда очакванията ми чудя се само как такива филми избиват бюджетите си и изобщо как известни артисти като харисън форд, дениел крейг и хубавицата оливия уайлд се съгласяват да участват в тях. явно всичко е пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Frozen интересна идея, но супер недомислен филм. Защо тоя не използваше и краката си, за да се движи по кабела между седалките? И ако тоя кабел е бил толкова режещ, защо не свалиха предпазната греда, да използват огънатата част от нея, да я преметнат през кабела и просто да се спуснат по наклона до следващата седалка и след това до стълба? Тия герои нормални ли са?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 SCELETON CREW Много, много зле... Явно е курсова работа на някой ученик с под среден успех... Пълен резил. HUNT TO KILL Мнението си мога да изразя в една дума - трагедия. Брутално зле просто... Тоя Остин да си гледа кеча... A HAUNTING IN SALEM 2011 Още една орезилена класика... Да не говорм за субтитрите на версията, която гледах - ужас и безумие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Мръсна Игра участава Н.Кейдж , филма е ужасяващо глупав. :angry1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Tilt изобщо не ми хареса. Много зле съшит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Адската тъпня! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Tilt изобщо не ми хареса. Много зле съшит. Не знам успя ли да удържиш до края. Аз изгледах 20-ина мин. по НВО и го махнах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Не знам успя ли да удържиш до края. Аз изгледах 20-ина мин. по НВО и го махнах... В интерес на истината първите 20мин бяха най-интересни и с напредването на филма ставаше зле та зле.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Адската тъпня! Малко сте крайни с тия оценки. ДА - Тимбъртъпан е тотален некадърник и малоумник, ДА - във филма има страшно много недомислици и откровени глупости дори... НО - девойката поне на мен ми хареса страшно много... Като цяло филмът е от поредицата "отлична идея - тъпа реализация", но става за едно такова лежерно, мързеливо гледане, предимно в прелестите на девойката... То като се замисля само и единствено хубави девойки имаше през цялото време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Някой излъга ли се да гледа - Човешка стоножка 2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts