snejko Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ужаст!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 THE HAIR OF THE BEAST - изключително тъп филм... Толкова да са зле тия французи... В никакъв случай не си губете времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Tron Legacy к'во беше това? ... ама то като видиш в началото walt disney, направо трябва да го спреш без да се замисляш :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ай стига бе,тъкмо мисля да го гледам след малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Нищо няма да загубиш, ако го пропуснеш Много шум за нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Тоя филм е за кино, хора. На монитора или тв -то няма как да ви хареса, силната страна все пак му е аудио/визуалната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Tron Legacy к'во беше това? ... ама то като видиш в началото walt disney, направо трябва да го спреш без да се замисляш :ph34r: Съгласен..сюжета беше кръгла нула..дори ефектите не могат да вдигнат личната ми оценка повече..получава една звезда от десет.. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ако гледате Трон вкъщи на 14ката със слушалки е напълно нормално да не ви хареса. Аз лично се размазах на тоя филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ако гледате Трон вкъщи на 14ката със слушалки е напълно нормално да не ви хареса. Аз лично се размазах на тоя филм Fixed. Още един отрицателен глас за The green hornet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Да ,в крайна сметка Трон-а нещо не ми хареса особено .Само ефекти и нищо друго освен ефекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Season of the Witch - мега тъп филм, пиян го гледах и пак беше мега тъп .... у-у-у-у Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 The Mechanic Клиширан до безобразие. Наистина ли имаше нужда от още един екшън, в който Джейсън играе "мълчалив, тих и скромен, но смъртоносен пичага, който рита лоши и чука голи задници"? В началото много ми харесваше, но с тези еднообразни роли започва да става досаден. Не, филмът не е кофа с лайна, просто с абсолютно нищо не може да ме заинтригува. От Стейтъм очаквам точно такива филми и ги гледам с кеф. Едва ли ще ми е готино да го гледам изпълнявайки главната роля в "Речта на краля". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Принципно е така, но ако си гледал оригинала на филма от 70-те с Чарлз Бронсън ще ти направи впечатление колко глупости са направени в новия филм. И ако му махнеш технологиите и ефектите е чувствително по-слаб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) Ако гледате Трон вкъщи на 14ката със слушалки е напълно нормално да не ви хареса. Аз лично се размазах на тоя филм Ами честно казано на мен също ми хареса даже гледах няколко сцени по 2 пъти. Зрелищен е и някои от анимациите са просто РАЗМАЗВАЩИ. Че свърши някак тъпо и че в един момент им се е свършила музата на сценаристите беше ясно, че повтаря донякъде сюжета на първия - също. Но след всичко изчетено друго не очаквах. Добре че не ходих на кино да го гледам че щях да остана разочарован но след толкова изчетени критики аз останах доволен. И ако мога да избирам предпочитам 100 пъти Трон пред произволен филм на Алмодовар или турска сапунка... Трон си е 5/10 според мен. Ефектите бяха на ниво та ако не друго поне това заслужава похвала. Ще чакам да излезе на blue ray и I AM NUMBER 4 че да го гледам и него. ПС: Чиракът на магьосника също ми хареса. А за филмите на Дисни ще имате да вземате - Шрек и Рапунцел примерно са доста добри, също и доста от анимациите им (верно детски са ама какво от това). Edited March 14, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 А за филмите на Дисни ще имате да вземате - Шрек и Рапунцел примерно са доста добри, също и доста от анимациите им (верно детски са ама какво от това). Шрек не е на Дисни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Ако искате да изгубите безвъзвратно час и половина от вашия живот и после да съжалявате, то това е Филмът (с главно "Ф") за вас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Just go with it (2011) Няма такава простотия, честно. Не че очаквахме кой знае какво, ама аз заспах по средата на филма, а Жоро 20 мин. преди края го спря, че беше на ръба да пие "Валидол". Язък за рекламите и хубавото preview... Дженифър и Адам сериозно са се изложили. Язък за "имената им" в Холивуд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Battle OF LA мале няма такава нискобюджетна боза.Прилича много на онзи филм с драконите и нинджите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Battle OF LA мале няма такава нискобюджетна боза.Прилича много на онзи филм с драконите и нинджите Оригиналът бил доста по-добре... Ще изчакам хубаво качество или като се върна в Пловдив, ще отскоча до някой мол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Признавам си, че успях да изгледам само първите 15 минути от филма, след което мъж ми ми го разказа. Самият той като почитател на военните филми се чудеше защо по дяволите някой е дал пари да се прави подобен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Този е доста добър, но се гледа на кино. Доста от филмите, които ти си отхвърлила се гледат на кино, а не вкъщи. За хиляден път се опитвам да обясня, че живеем в свят, в който киното се оценява със сетивата, а не със съзнанието. И все пак - всеки има право да е стар и да оценява, както си иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 (edited) Признавам си, че успях да изгледам само първите 15 минути от филма, след което мъж ми ми го разказа. Самият той като почитател на военните филми се чудеше защо по дяволите някой е дал пари да се прави подобен филм. +1 ! Съжелявам, че ходих да го гледам на кино, изключително посредствен и глупав без никакъв смисъл филм, правен за може би 10 годищни деца?! Със средствата изхарчени за него можеха да направят някой наистина добър! Edited April 3, 2011 by JiMbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Мда, ще трябва да се присъединя към мнението на snejko и jimbo. Очаквах доста повече от филма, може би по-скоро да е нещо като "Денят на независимостта" или "Война на световете", само че се оказа пълна тъпотия лишена от грам смисъл, а извънземните все едно ги бях рисувал аз :пп и да, гледах го на кино - пак си беше пълен шит! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Дори не знам защо го споменавам този филм, тъй като той си е абониран за тази тема - "Harry Potter and the deathly hallows", тъй като съм тъп и упорит, вчера (5ти ден) най-накрая го изгледах до края и разбрах, че не съм изпуснал много като не съм изгледал последните 2 филма от сагата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Big Momma's: Like Father, Like Son ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! Този филм може да доведе до сериозни психически отклонения! Всякакви намерения за гледане на този филм трябва да бъдат потушени в зародиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts