TRIBALERO Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 eeeeee как бе The Objective е сила ,до последно незнаеш от къде ще изкочат :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 (edited) Ъхъ... и един по един изгиват неясно от какво и накрая стана точно нищо. Той по средата ми изтъпя мощно но на инат го догледах. Легендата не ми беше ЧАК толкова тъп Edited January 4, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Survival.Of.The.Dead.2009 По принцип не очаквам много от подобни филми със зомбите, но този беше особено скучен и глуповат. 3/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 WINTER'S BONE /Зимни дарове/ - 2010 г. През цялото време нищо не се случва в този филм реално. Чувам, че гласят изпълнителката на главната роля за номинация за Оскар. Миииии, не бих казал, че заслужава Очаквах доста повече, имайки предвид, че е печелил някакви награди по разни престижни кинофестивали уж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 WINTER'S BONE /Зимни дарове/ - 2010 г. През цялото време нищо не се случва в този филм реално. Чувам, че гласят изпълнителката на главната роля за номинация за Оскар. Миииии, не бих казал, че заслужава Очаквах доста повече, имайки предвид, че е печелил някакви награди по разни престижни кинофестивали уж. Напълно съм несъгласна с това мнение, но ти си знаеш най-добре. Не знам какво си очаквал да се случи "реално", но за мен се случват достатъчно много неща, за да ми хареса филма и да ми въздейства. Просто проследява един важен период от живота на едно момиче, което е поставено в абсурдна ситуация и показва през какви трудности минава, за да се погрижи за семейството си и да извоюва своето място в обществото. Е да, мястото на действието не предполага много екшън, не сме свикнали да възприемаме представената във филма картинка като реалност, но те уверявам, че някъде там тези места и случки съществуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 (edited) Напълно съм несъгласна с това мнение, но ти си знаеш най-добре. Не знам какво си очаквал да се случи "реално", но за мен се случват достатъчно много неща, за да ми хареса филма и да ми въздейства. Просто проследява един важен период от живота на едно момиче, което е поставено в абсурдна ситуация и показва през какви трудности минава, за да се погрижи за семейството си и да извоюва своето място в обществото. Е да, мястото на действието не предполага много екшън, не сме свикнали да възприемаме представената във филма картинка като реалност, но те уверявам, че някъде там тези места и случки съществуват. Аз именно поради това, което ти изтъкна, се реших да го гледам филмът. Това очаквах. Да видя бруталната американска затънтена и до голяма степен непозната и труднопоносима реалност. Но не можа да ми въздейства така. Това очаквах, а не го получих. Може би, очакванията са ми били по-големи, не зная. А, може би, просто не съм бил с правилната нагласа към този филм. А, иначе, филми за тежки битови ситуации, колкото искаш. Искаше ми се този да е с нещо по-различен, но не беше особено интересно представена картинката,а по-скоро скучно. Edited January 5, 2011 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Аз именно поради това, което ти изтъкна, се реших да го гледам филмът. Това очаквах. Да видя бруталната американска затънтена и до голяма степен непозната и труднопоносима реалност. Но не можа да ми въздейства така. Това очаквах, а не го получих. Може би, очакванията са ми били по-големи, не зная. А, може би, просто не съм бил с правилната нагласа към този филм. А, иначе, филми за тежки битови ситуации, колкото искаш. Искаше ми се този да е с нещо по-различен, но не беше особено интересно представена картинката,а по-скоро скучно. Е ясна е работата - аз го гледах нямайки грам представа какво да очаквам и съответно бях открита за въздействието му, а ти си бил предварително подготвен какво очакваш да видиш. При много филми се получава така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Няма да съжалявате, ако пропуснете тези два филма: За този няма как да не се съглася. Един от най-прехвалените филми за тази година. Нито банковите обири бяха нещо особено, нито актьорската игра бе на добро ниво, а да не говорим за изтъркания сюжет и бездарни диалози. Е, има и къде-къде по-лоши филми от този, но след Gone Baby Gone Бен Афлек май вдигна летвата прекалено високо. Edited January 9, 2011 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Stone робърт де ниро, едуард нортън, а между тях мила йовович ... в един супер слаб филм. не знам как тези актьори са се навили да играят в подобна лента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 True Grit - слаб филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) 127 часа. Ако може ни върнете 2-та часа, в които го гледахме. Несъмнено актьоркста игра е 6+, но самият филм не ни хареса. Очаквахме друг тип "драма". Ако си падате по психарии го гледайте. Edited January 15, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) Подкрепям за 127 часа :ph34r: Актьорска игра - страхотна. Идеята да ни откажат да вечеряме - изпълнена. Гнусен - на 100 %. Психарски - 200 %. Яд ме е, че не прочетох коментарите преди да го гледаме. Видях, че тук го хвалите и направо го изтеглихме. Wild Target Имаше и забавни моменти, но като цяло позаспивах на 90 % от филма. Харесаха ми актьорите, тези хубавци, които играят и в "Love actually", мацката е супер яка. Само това му е хубавото. Иначе е загуба на време. Edited January 16, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 За всички, които са гледали оригинала Let the right one in, американския вариант е напълно безмислен. Не знам защо по дяволите са се изхабили пари и време да се направи този филм. Нима американците не могат едновременно да гледат филм и да четат субтитри и затова направо си направиха филм на английски? Не разбирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Простащината и некадърността им струи от всеки римейк на хубав филм. Брутални бездарници са. Аз в никакъв случай не бих гледал техен римейк на филм от тази класа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) Мен лично Let The Right One In ме впечатли само като атмосфера и различен поглед над вампирите, но беше прекалено бавен. Edited January 19, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 американския вариант е напълно безмислен Появи се американски вариант на английския сериал Skins - страх ме е да го пробвам, защото не искам да си разваля удоволствието от оригинала. То и да беше само това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 nedei i go probvai zle e pak to da beshe samo skins 3-4 se poiaviha amerikanski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 (edited) Mr. Brooks Една приятелка ми го препоръча... Голяма грешка. Актьорската игра на Кевин Костнър е на ниво, но всичко останало е меко казано загуба на време... Нито е разяснено нещо, малко "висящ" филм, създаден от нищото, пък и отиващ натам... Edited January 23, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Галя, ти броиш ли до 10 преди да напишеш подобни коментари? Започвам да си мисля, че трабва да гледаш Листопад, вероятно ще ти хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Даже не мога да разбера кой е филма, защото снимката не се отваря. Пишете имената де... RaptoR: МR BROOKS e филма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Галя, ти броиш ли до 10 преди да напишеш подобни коментари? Започвам да си мисля, че трабва да гледаш Листопад, вероятно ще ти хареса. Не само аз не го харесах, Жоро също. Нали знаеш за вкуса (казала котката и облизала малкото под опашката)?! Не ни хареса и това е. Наистина, не си кривя душата или да преиначавам фактите. Няма нужда да броя до 10... Мнението е като г*за и оправданията, всеки си ги има и си ги носи. И макар че беше груб, не ти се сърдя. Мразя "Листопад", "Косопад", "Забраненият плод", "Мечтатели" и не знам още какви "сериали" на комшиите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Бруукс е класа. Обаче аз ти препоръчах още по-психарски (че и по истински случай). Edited January 23, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Бруукс е класа. Обаче аз ти препоръчах още по-психарски (че и по истински случай). ОФФ : Няма смисъл да спорим за филми, нито аз ще ви убедя, нито вие мен Този, на който не можахме да намерим субтитрите ли? Наемам се да го гледам без, ама като знам какъв е изкилифещен истинският английски... сигурно няма да успея да го догледам така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Този, на който не можахме да намерим субтитрите ли? Наемам се да го гледам без, ама като знам какъв е изкилифещен истинският английски... сигурно няма да успея да го догледам така. Нем, виж другата тема Онзи без титрите е един драматичен поглед към душата на един мъж загубил безвъзвратно красотата в живота си без да го осъзнава. Докато не среща отново погледа на най-обичаните очи и вижда в отражението изпразненото си сърце и пусто минало и настояще. (доколкото може да направим малък "преглед" на въпросния филм) Edited January 23, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Мерси, мерси. След "Hard Candy" и "Mr. Brooks" не ща и да чуя за психарски филми... Особено след първия едва не си теглих ножа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts