Aquila Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 (edited) Първият е в момента, в който бе "дръпнат" онзи наркоман през прозореца. Ако на второто му викаш "неубедителен напън" явно не ти е познат оригинала.Че това първото не е куршумно време, а най-прости забавени кадри. Щом играта има претенции, че е въвела този ефект, значи са се изложили тотално с филма, две сцени, като една изобщо не е това, а втората беше смях в залата. Че то научнопопулярните филми на ВВС има повече и по-добре изпипани куршумни времена Edited November 23, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Последно време много рядко сядам да гледам филми дори и да седна немога да намеря филм , който да ме грабне . Последния , който гледах с голям зор беше No Country for Old Men (2007) User Rating: 8.3/10 138,639 votes Top 250: #86 като видях рейтинга си казах ти ще си . Уви не беше първия път заспах на 27мин втория го догледах с голям зор и накрая на филма седях така вдигнах равнодушно раменете и пак легнах и заспах . Може да не съм схванал смисъла или тръпката на филма и почвам да се чудя дали не ми има нещо ? Ще пробвам с някой друг филм дано да има ефект ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Новият Бонд в Лъкито. Не знам филма ли да плюя повече или киното. И кога най-сетне някой ще вземе да застреля Даниел Крейг, за да наемат друг за тази роля. Искам Крисчън Бейл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Г-н Крейг е перфектен за ролята.Има уникален 60-тарски вид.Не виждам какво друго му трябва.Не е префърцунен гей.Колкото до Бейл, няма шанс след като се хвана с BATMAN франчайза според мен. А за кино - дигиталната прожекция( НЕ 3-Д ) е уникална във Фламинго.Картината е просто страхотна. Edited December 4, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Г-н Крейг е перфектен за ролята.Има уникален 60-тарски вид.Не виждам какво друго му трябва.Не е префърцунен гей. Ами ако погледнеш назад във времето и предните епизоди на Бонд ще разбереш какво му липсва и на Крейг, и на филма. Бонд е един конкретен типаж мъж, на който отговарят всички актьори учасвали до момента, освен Крейг. За мен идеалният беше Пиърс Броснан. Той олицетворява всичко, което се очаква от героя. И не е префърцунен гей. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) С това приключи спора.Той( Броснан ) почти съсипа франчайза и героя.Истинския Бонд...този който искам да гледам е малко по-хард версия на О'Конъри, а Крейг е точно това.Още в Мюнхен си личеше, че му пасват 60-те и 70-те идеално като поведение и стил.А това, че всички актьори до сега отговаряли на Бонд стандарта...не благодаря.Тимъти Далтън си беше откровена грешка, както и Муур, но всякакви хора всякакви мнения. Edited December 4, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ... Съгласен съм за Хитмен и съм си много доволен от филма.По-нестандартен е от другите и самата история е някак си по "отворена" и очакваш неочакваното.Добри размисли вкарва героя Абе филма 8/10 му давам а според мен доста хора не го оценяват правилно но това си е само мое мнение... А иначе напоследък нещо неможе ме грабнат други филми Като изключим няколко сериала но тва е друга тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Какъв Хитмен, какви 5 лева??? ------------------------- WILD HOGS - изключително тъп, плосък филм. Забавление стил 1988, като всичко над 16 и под 60 ще изпада от скука. Как са се снимали толкова известни актьори в тая боза не знам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Eagle Eye ... кух, та чак дрънчи. поредния американски филми, който спокойно можете да го сложите в графата "пропусни". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Max Payne. Еми не ми хареса. Нищо особено като история, нито като изпълнение. Поредното ченге, отмъщаващо за избито семейство. Новото са някви хвъркати, дето трябва да минат за валкирии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Арн,Рицаря Тамплиер. Ебати простотията....Даже масовките не си струваха.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 DISASTER MOVIE Пазете се! УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! От години не се бе случвало да спра филм... Авторите са за линч Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 На мен пък Арн ми хареса и то доста( и двете части ).Като за шведски филм не е лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 DISASTER MOVIE Пазете се! УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! От години не се бе случвало да спра филм... Авторите са за линч Мдам, едвам издържахме първите 10 мин. от началото и го спряхме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 DISASTER MOVIE Пазете се! УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! От години не се бе случвало да спра филм... Авторите са за линч IMDB User Rating: 1.3/10 При такава оценка какво очакваше ми е интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Не може да очакваш нещо сносно от такъв филм, просто не може. Аз го гледах с нагласата, че ще е пълна идиотщина и простотия и ми хареса По принцип съм фен на всякакви дебилни и гавърски изпълнения от рода на Not Another Teen Movie, Meet the Spartans и бла-бла-бла. П.С. Най-добрият "гавър" за мен е Silence of the Hams! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 DISASTER MOVIE Пазете се! УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! От години не се бе случвало да спра филм... Авторите са за линч че е тъп е тъп ама на доста места просто си умрях от смях ROLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 IMDB User Rating: 1.3/10 При такава оценка какво очакваше ми е интересно Тия дето ги правят филмите от тая поредица трябва да бъдат убити с камъни ве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Transporter 3 - официално в под No. 1 в класацията ми най-тъп филм.То бива, бива простотия и слагачество за реклама на Ауди и Нокия ама не се трае.Искате да бутнете стена?!А8!Искате да се гмуркате в язовир и после да карате до вас( след като спаднете гумите )?!А8! Да не отваряме приказка за диалозите.Тотално нелогични и безмислени.Главната героиня...обичате лунички?Даже и на вас няма да ви хареса. Edited December 22, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Transporter 3 - официално в под No. 1 в класацията ми най-тъп филм.То бива, бива простотия и слагачество за реклама на Ауди и Нокия ама не се трае.Искате да бутнете стена?!А8!Искате да се гмуркате в язовир и после да карате до вас( след като спаднете гумите )?!А8!Да не отваряме приказка за диалозите.Тотално нелогични и безмислени.Главната героиня...обичате лунички?Даже и на вас няма да ви хареса. Още един вот за транспортера...щом видях сцената, в която главният герой само с 1 ритник счупи стъклото на колата си.В следващия кадър стъклото си беше на мястото и около милион куршуми не успяха да го бутнат, да не говорим за абсурдните бой-сцени, чиято единствена идея е да покажат колко напомпан е главният герой, който притежава свръх бързина, свръх сила...абе супермен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 EAGLE EYE Страшно много смотан филм. Направо повече и от скучен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Денят, в който земята спря да се върти.Да, ама не.Имало не знам си кви путки майни, дето те карали да се замисляш...Като ще се замисляш за екологията, гледай Анимал Планет.Филма е повече от боза, повърня и свинщина, омесени с идиотия, в едно.Киану Риивс не значи, че филмът е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Transporter 3 - официално в под No. 1 в класацията ми най-тъп филм.То бива, бива простотия и слагачество за реклама на Ауди и Нокия ама не се трае.Искате да бутнете стена?!А8!Искате да се гмуркате в язовир и после да карате до вас( след като спаднете гумите )?!А8!Да не отваряме приказка за диалозите.Тотално нелогични и безмислени.Главната героиня...обичате лунички?Даже и на вас няма да ви хареса. Много ми е чудно откъде успяха да я намерят тази....Сигурни е преспала с щефа на продукцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 ALIEN RAIDERS Пазете си нервите от тази боза... Страшно слаб филм, макар замисъла де не е лош... BLINDNESS Ужасно дълъг, протяжен... и преди всичко... ТЪП. Цялата му идея се състои в едно изречение, споменато в края на филма, когато вече ти е дошло да се обесиш от скука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Киану Риивс не значи, че филмът е добър. Той миличкия кога ли е значел нещо различно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts