Vetim Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Това май е за другата тема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 Skyline отдавна не бях гледал такава тъпотия ... скука, та пука. п.п. като гледате trailer-а и си викате "това ще е добро", ама се оказва точно обратното - много зле! ... някакво жалко подобие на district 9. + Рядко не харесвам тотално филм, но този е извън всякакви граници на тъпотията. Но щом го видях и в другата тема... по вкус и по цвет товарищи нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Срамота е да се сложи този филм в тази тема. Знам, че всичко е въпрос на вкус, но поне няколко неща трябва да се отбележат и да се адмирират (уважават, и възхищават в една дума). Преди всичко, това е огромен скок за нашето кино, не виждам кой може да го отрече. Второ, поне малко чувство на национална принадлежност можем да проявим. И трето, да гледаш фимлът свален от Арена си е чиста обида за родното кино - откъдето и да го погледнеш. И всъщност четвърто, на мен филмът ми хареса максимално. И се смях и му се радвах и останах напълно доволен от времето, което прекарах в киното! извинявам се, че подклаждам огъня, но темата е за филми, които $user не е харесал, а не за обсъждане на скока и падението на българското кино. Ако говорим за скок - да, голям скок е. Ако говорим за филма - нищо особено не е. Баш за тази тема си е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 извинявам се, че подклаждам огъня, но темата е за филми, които $user не е харесал, а не за обсъждане на скока и падението на българското кино. Ако говорим за скок - да, голям скок е. Ако говорим за филма - нищо особено не е. Баш за тази тема си е. Дам, скок е за българското кино и именно затова си заслужава да се гледа, макар и да не е нещо особено. Това го вади от темата "Не си губете времето" - или с други думи не го гледайте. Според мен си заслужава времето, въпреки, че не е нещо кой знае кво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Не ми хареса. Опитали са се да направят някаква смесица между религия и човешката психология, но доста несполучливо. За което май ниския бюджет и слабата актьорска игра имат пръст. Като плюс може да се каже, че края едва ли за някой ще е предвидим, но това не пречи той да е нелеп и безсмислен. За мен по-добра сюжетна линия щеше да е: Дявола да умре още в началото, след което параноята да завладее останалите и сами да си се избият. Като цяло 4/10 Edited December 13, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Подкрепям мнението, че филма е слаб, а седнах да го гледам са високи очаквания. По отношение на автора мога да кажа само - отново греда. Да си гледа детската поредица, която започна, нищо друго свясно не е направил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 The Other Guys много тъпа и малоумна комедия ... и много яка илюстрация накрая при финалните надписи(credits): http://www.youtube.com/watch?v=y_5KLd3appg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Tron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Tron Мухаха, вече се бях притеснил, че само аз не мога да възприема тази лента. Май на това място трябваше да сложа нещо като +1. Предимството в моя случай беше, че прожекцията ми дойде напълно безплатно (плюс пуканките и колата). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 -18 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Току що приключих с гледането на TRON, версия 1982. Колкото и да се старах да харесам нещо в тоя филм, така и не успях... Имах някакви надежди, тъй като прочетох що годе прилични отзиви от съвременници, но така и не открих нищо. Замислих се дали пък не пропускам нещо и дали не отчитам правилно фактора 1982, но установих, че не е и това. В същата година излизат шедьоври като POLTERGEIST, BLADE RUNNER, ET, THE THING, тоест времето не е проблема. Проблема е, че тоя филм си е тъп направо се задавих като видях Пакман да се вихри на командния монитор на Саркс, а целувката между две програми беше ... класик . Може би някога е бил интересен поради факта, че никой нищо не е знаел тогава за компютрите като такива, не знам. За мен лично - слаб филм. Като чета отзивите и за новия Трон, подозирам ще видя същото с ефекти на съвременната техника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Може би някога е бил интересен поради факта, че никой нищо не е знаел тогава за компютрите като такива, не знам. За мен лично - слаб филм. Като чета отзивите и за новия Трон, подозирам ще видя същото с ефекти на съвременната техника. Не си единствен - когато го гледах за пръв път през далечната n-та година, установих, че писанията за него по списанията за които бях абониран тогава ("Космос", "Наука и техника за младежта" и так далее...) бяха доста повече, отколкото изобщо е трябвало. Някой може и да е видял нещо в него - аз не видях. Като гледам и новия "Трон" ще видя за себе си дали и с него не се е получило така, както и с оригинала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Току що приключих с гледането на TRON, версия 1982. Колкото и да се старах да харесам нещо в тоя филм, така и не успях... Имах някакви надежди, тъй като прочетох що годе прилични отзиви от съвременници, но така и не открих нищо. Замислих се дали пък не пропускам нещо и дали не отчитам правилно фактора 1982, но установих, че не е и това. В същата година излизат шедьоври като POLTERGEIST, BLADE RUNNER, ET, THE THING, тоест времето не е проблема. Проблема е, че тоя филм си е тъп направо се задавих като видях Пакман да се вихри на командния монитор на Саркс, а целувката между две програми беше ... класик . Може би някога е бил интересен поради факта, че никой нищо не е знаел тогава за компютрите като такива, не знам. За мен лично - слаб филм. Като чета отзивите и за новия Трон, подозирам ще видя същото с ефекти на съвременната техника. Нещо подобно е и моето мнение по въпроса със стария Трон. Изгледах го доста съсредоточено и въпреки това не успях да си сдържам смеха на доста моменти. И като почитател на старите филм по принцип мога да кажа спокойно, че не 1982 ми е проблема. Както и ти каза - "Проблема е, че тоя филм си е тъп". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Нещо подобно е и моето мнение по въпроса със стария Трон. Изгледах го доста съсредоточено и въпреки това не успях да си сдържам смеха на доста моменти. И като почитател на старите филм по принцип мога да кажа спокойно, че не 1982 ми е проблема. Както и ти каза - "Проблема е, че тоя филм си е тъп". Разбира се, че годината на продукцията няма никаква връзка. Първият епизод на Star Wars (озаглавен по-късно New Hope) излиза още през 1977-ма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Donnie Darko Този филм го имам сигурно от 2 години, но чак сега реших да го изгледам. Представен ми като подобен на Ефекта на пеперудата, оценката от 8.2 в имдб и разни коментари под торентите определено ме настройваха за нещо невероятно или поне наистина добро. Та по същество - филма не си струва отделенето време по никои параграфи. През целия филм действието е адски бавно, скучно и тягостно подплътени с терзанията на някакъв тийнейджър. Единствено ти трябват 2-3 сцени, за да можеш да направиш връзка с края и до там. А края също бошлаф работа. И за да не ме обвинят ще кажа, че разбрах целия филм, както и повече от идеите, които се опитва да прокара, но все пак оценяваме филма, който е много слаб като изпълнение, затова от мен 3/10 (изцяло за идеята и дребните детайли, които излизат след края). Edited December 24, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 (edited) 13 http://zamunda.net/details.php?id=247268&hit=1 Бях с големи очаквания заради актьорския състав, но филмът се оказа муден, с предсказуемо развитие и с доста глупав край. And soon the darkness http://zamunda.net/details.php?id=247496&hit=1 Аууу, бягайте далеч от този филм! Всички, участвали в създаването му, трябва да бъдат жестоко наказани! Edited December 25, 2010 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Така и не разбрах защо трябваше да гледам този филм, но очевидно се случи и да си призная честно по-голяма комедия скоро не бях гледала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 i az mislia da si gubia vremeto tazi vecher s nego samo kato vidia Sea Sex and Blood i mi stava iasno che shte e smotan ama niama kakvo drugo da se gleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 (edited) Dinner for Schmucks не знам защо, но винаги пристъпвам към "американските" комедии с усещането за пропилени 2 ч. този филм затвърди убеждението ми - хамерианците трудно могат да ме разсмеят. отделно от това сюжета е "краднат" от една френска пиеса, която по-късно е и филмирана(дръпнах си я, за да видя как го правят франсетата/европейците) ... но явно някои хора намират нещо смешно(за мен единствения забавен момент бе в края на вечерята), четейки някои от коментарите в zamunda(не че там е мерило за нещо, ама ми се набиха на пръв поглед). п.п. френската актриса е тре симпа Autoreiji / Outrage не ми хареса. някак си е прекалено разпокъсан, няма ясно изразени/запомнящи се персонажи, няма дълбочина ... "суровата" действителност на престъпния свят в япония и йерархичния му харакетр, но нещо му липсва като цяло, за да се получи един наистина добър филм. поне за мен. Edited December 28, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Така и не разбрах защо трябваше да гледам този филм, но очевидно се случи и да си призная честно по-голяма комедия скоро не бях гледала. Не е кой знае какво. Дузина рибки,голи оцапани с кръв дупета и screams Първият филм най ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Най-глупавия филм на Сандра Бълок. Явно е много трудно да се напише наистина смешна комедия. Edited December 29, 2010 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 DEATH RACE 2 - много посредствен филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Помня, че като го гледах този филм "All about Steve" го изтърпях до 15-та минута и после го спрях. The tourist Когато видях филмът в Замунда, прочетох в резюмето, че е правен по един френки филм от 2005- та "Антони Цимер" . Реших първо да изгледам френския филм и заради интерес към него, и за да може после да направя сравнение между двата филма. След като изгледах американския римейк останах доста разочарован. Филмът беше почти едно към едно направен с предшественика си и само някои по-дребни неша бяха променени. Дори имаше някои реплики, които бяха едни и същи. Американците уж се водят големи "кинаджии', които правят сякакви шедьоври, имат прекрасни идеи и виждания, а пък тук не са могли да измислят малко от себе си и наистина да направят различен филм, а са взаимствали 95%. Отгоре на всичкото за тази бозав филм бих казал са избрали толкова големи актоьори. И накрая играта на Анжделина Джоли не ми харесва. Прекалено е пресилена и престорена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Lottery Ticket - Какво изобщо очаквах?! 3/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 За един ден този уикенд успях да изгледам 2 отчайващо тъпи филма. Не знам как ми мина през ума да гледам точно такива като знам че не са особено стока но на инат успях да ги изгледам и докрая за да се убедя напълно че по-тъпи от тях сигурно трудно ще се намерят: True Legend: The Objective: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts