Sothbiss Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Толкова ли е зле??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Няма го в Box-а. Няма как да си върне парите. 150 000 000. В imdb го описват като кариероубиеца на М.Найт.Шаяматъп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Няма го в Box-а. Няма как да си върне парите. 150 000 000. В imdb го описват като кариероубиеца на М.Найт.Шаяматъп! Този + всичките негови филми които съм гледал. Дори не знам с какво е известен тоя, освен с депресиращо тъпите си филми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Този + всичките негови филми които съм гледал. Дори не знам с какво е известен тоя, освен с депресиращо тъпите си филми "Шесто чувство", "Неуязвимият" и "Следите" са му добрите филми. От там нататък нещата започват да се сгомнясват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 The Haunting in Connecticut... Прозяааав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Мале мале... какво се опитах да гледам вчера 7-те приключения на Сибад ли беше.... не мога да видя в момента точното заглавие... УЖАС!!! Евтиния без сюжет и лоши ефекти. Чак се чудя как толкова лоши неща могат да влезнат в един филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 MacGruber незнам защо но подобен род филми ме дразнят. има леко забава и усмивки, но като цяло филма ме подразни с глупоста си ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 MacGruber незнам защо но подобен род филми ме дразнят. има леко забава и усмивки, но като цяло филма ме подразни с глупоста си ... Същата работа беше и при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 The last Aribender...ефектите бяха готини ама чак пък 3D... O_o Диалозите се едно съм ги писал аз в голямото междучасие,актьорската игра да не говорим.Май ще влезне в ТОП 10 на най-големите провали.Не виждам как ще си възвърне парите...май така и няма да видим "книга 2" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 The Basement ...ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 "Four Lions" Страшно нескопосан опит за .... нещо... Въпреки, че претендира да е комедия в него няма нищо комично или забавно... с изключение може би, на произношението на някои от "актьорите"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Downstream пълна каша от всички постапокалиптични филми ... смело мога да твърдя, че това е "ГЛУПОСТ НА ГЛУПОСТИТЕ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 "Four Lions" Страшно нескопосан опит за .... нещо... Въпреки, че претендира да е комедия в него няма нищо комично или забавно... с изключение може би, на произношението на някои от "актьорите"... Да, наистина, на мен също не ми хареса. Страшно много го хвалеха в съседната тема, ама... Спрял съм го на 50-60 мин и от 2-3 дни се насилвам да го изгледам :Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Мене много ме изкефи гениалното режисьорско решение в Центурион, да не дава на Олга Куриленко да говори. Направо щяха да и изхвръкнат очите на милата докато се напъваше да докара някакво екранно присъствие. Ама това е единственото дето ме изкефи де. Битките - смешни, преследването още по-смешно, целия филм - ужасна боза. Бездарни актьори, бездарна работа с камерата и т.н. Надявам се екипите на Гладиатор и 300 да не са гледали тоя филм щото ще четем за масови убииства. Колко трябва да си малоумен за да си сравниш бозата с тия точно два филма. Центурион ми хареса. Не мога да си обясня защо, но го гледах с удоволствие. Може би защото след като изгледах сериала "Рим", ми се искаше да излезе пълнометражен филм с подобна тематика. Пък и това е едно интересно виждане за мистерията около 9-ти легион, за който все още учените търсят причини за безследното му изчезване. А Олга Куриленко си ми е любимка и смятам, че си изигра ролята много добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Което на практика обяснява защо нивото на киното се понижава непрекъснато. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Някой трябва да застреля М. Май Баянасран да го отърве от мъките му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Някой трябва да застреля М. Май Баянасран да го отърве от мъките му. От 100 мнения за филма има 95 отрицателни и 5 положителни. Едно от тях е писано от майката и бащата на М. Баянасран, останалите четири - от педофили, заради актьорите, чиято средна възраст е около 13,6 години . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 (edited) а бе, и най-лошата реклама си е реклама. от толкова отрицателни мнение ме накарахте да си го сваля и изгледам(предстои). снощи го гледах ... някакво си (прекалено)детско филмче. не ми хареса. като гледам как завършва, май ще има и други части, но съдейки по "успеха" му сред публиката ... може да си остане и само с тази Edited October 5, 2010 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Аз го гледах вчера и откровено казано не виждам защо му се нахвърляте толкова. Филма е чисто детски филм-приказка и като за такъв не е лошо направен. Просто е за по-малките деца. Освен това като гледам е първа серия от няколко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Още като гледах трейлърчето ми стана ясно,че няма да излезе нищо хубаво от продължението.Преди малко успях да до го доизгледам (предния път заспах на 3 пъти) и се чудя как се успели да създадат такава огромна глупост като се има предвид какви силни филми бяха двете части на Хищникът и AVP Просто тотално съм разочарован и се радвам изключително много,че не успях да ида да го гледам на кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Още като гледах трейлърчето ми стана ясно,че няма да излезе нищо хубаво от продължението.Преди малко успях да до го доизгледам (предния път заспах на 3 пъти) и се чудя как се успели да създадат такава огромна глупост като се има предвид какви силни филми бяха двете части на Хищникът и AVP Просто тотално съм разочарован и се радвам изключително много,че не успях да ида да го гледам на кино. Predator първата и втората част са готини, тия старичките от 90те. AVP и 2те части бяха баси бозите гадни, не знам как може да ги харесвате. Тази част също беше слаба, но въпреки това поне една класа над AVP, та се надявам че нещата пак тръгват нагоре евентуално за следващите части. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Killers (2010) То ми беше ясно, че не е кой знае какво, ама едва не заспах (на няколко пъти). Пробуждах се, защото съм почитателка на Катрин Уникална мадама е. Само това си заслужава във филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Пробуждах се, защото съм почитателка на Катрин Уникална мадама е. Само това си заслужава във филма. И аз много я харесвам, точно в мой стил мацка е. Обаче ненавиждам Аштън Пръчър и заради това не съм гледала филма все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Predator първата и втората част са готини, тия старичките от 90те. AVP и 2те части бяха баси бозите гадни, не знам как може да ги харесвате. Тази част също беше слаба, но въпреки това поне една класа над AVP, та се надявам че нещата пак тръгват нагоре евентуално за следващите части. Бързата работа срам за майстора ... Също и тоя филм. Само не разбрах за'кво Лорънс Фишбърн беше така угоен Уж 7-8 години прекарал на планетата укривайки се . Иначе AvP по бива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Jonah Hex Пълен ШИТ!!! The Wolfman Бла бла бла.... П.С. Забелязвате ли как другата тема е в забвение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts