Killerincho Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 2012. Въпросната боза определено поведе класацията тази година, за най-малоумен филм. Актьорския състав е под всякаква критика. Некадърен монтаж и ефекти, вижда се с просто око, къде кога и какво е използвано за да се постигне каквото там са мислили да постигат. Като цяло, филма е някаква малоумна реклама на НАСА. Руснаците са алкохолици, китайците са мръсници, американците нямат достатъчно ядрени бомби и совалки за да спасят света, но все пак мъжествено и патриотично го спасяват накрая. Единственото прилично нещо бяха преследванията с коли, които макар и нереални, бяха поне зрелищни. Та това е филма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 2012. Въпросната боза определено поведе класацията тази година, за най-малоумен филм. Актьорския състав е под всякаква критика. Некадърен монтаж и ефекти, вижда се с просто око, къде кога и какво е използвано за да се постигне каквото там са мислили да постигат. Като цяло, филма е някаква малоумна реклама на НАСА. Руснаците са алкохолици, китайците са мръсници, американците нямат достатъчно ядрени бомби и совалки за да спасят света, но все пак мъжествено и патриотично го спасяват накрая. Единственото прилично нещо бяха преследванията с коли, които макар и нереални, бяха поне зрелищни. Та това е филма... Почти напълно подкрепям. Хвърлях му по едно око докато Любо го гледа и ефектите ми харесаха (Весо, какво не им хареса ти, верно, че аз не разбирам от тези неща, ама ми се сториха зрелищни), но след сцената с колата на Джон Кюсак официоално го обявявам за найййй-големия късметлия на света! Егати фантасмагориите! Добре, че не си изгубих 2 часа да го гледам целенасочено и да се ядосвам след това като Любо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 The Fountain, толкова объркан и измислен филм досега не бях гледал. Хю Джакман се излага яко с тая си роля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 2012 - най-слабата продукция на мисловна дейност която съм виждал с най-скорошните си спомени. Пълна мизерия и профанизъм. И не аз не очаквам да ме образоват, не очаквам и да ме обиждат обаче. -2/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) 2012 Толкова тъп филм рядко се среща. Ефектите, които уж са най-силната му страна, всъщност са адски дразнещи. Ужасно нереални и седят като лепнати, правени самоцелно с единствената идея хората да си кажат 'брей какви ефекти'. Поне в 15 сцени добрите бягат а точно зад тях страшни ефекти ги гонят, експозлии, цунамита, огън и квото там може да се сетят в холивуд, а актъорите седят като залепени на фона и баба ви от 10км ще разбере за кво става въпрос. Ужас ! АРГХ! За сценарий и актьорска игра няма какво да говорим.. трагедия. Аз го изгледах за 40мин това недоразумение, останалото го превъртах. Edited December 10, 2009 by Mepk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Американски пай 7 - Книгата на любовта Тъпо,тъпо,тъпо...стария Стифлър го няма и мацките са грозни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Рядко тъп. Действие в този филм няма. Два часа гледаш как тая реве, по едно време индианчето се превръща във вълк и това е като цяло. Ако си мислите, че първата част от тази "завладяваща" сага е идиотска, то гледайте тази, за да се убедите, че винаги може по-зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Рядко тъп. Действие в този филм няма. Браво! Страшно си "умен"! Много мило от твоя страна да развалиш гледането на хората! БРАВО! За пореден път, защото ми писна от тъпанарщини: INSERT SPECIAL ITEM => Insert:SPOILER И ПОНЕЖЕ ВИНАГИ ИМА СЛЕПИ: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Браво! Страшно си "умен"! Много мило от твоя страна да развалиш гледането на хората! БРАВО! И с какво съм развалил гледането на филма? С това, че филмът не ми хареса и казах, че е глупав или с изказването си, че няма действие? Винаги някой може да ме опонира и да каже, че не е така. И нищо не съм спойлвай, ако си гледал трейлъра, нещата, които ги казвам, ги има и там. И леко с определенията кой какъв е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 (edited) To като цяло тези тийн бози са за 14-15 годишни. Edited December 11, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 И на мен не ми хареса New Moon, мое мнение, но нищо интересно не видях във филма, само дето си дадох парите да го гледам на кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 И на мен не ми хареса New Moon, мое мнение, но нищо интересно не видях във филма, само дето си дадох парите да го гледам на кино. Като гледам оценката в IMDB не е само твое мнение. Поредицата от книгите е много добра или поне доста високо оценена, но както забелязваме доста често филмите по добри книги не винаги са особено успешни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 HUMAINS Интересна идея с потенциал, надявах се нещо да видя - напълно осран филм. Ужас. Само французин може да осере така хубава идея. BLOOD THE LAST VAMPIRE Тоя филм според мен е недоразумение. Някой се е постарал да изглежда много добре с малко пари, но историята е ужасно глупава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Surrogates - прекалено скучен филм е това. Направо невероятно. Нито актьорската игра е на ниво, нито развръзката. Изобщо не ми хареса. 4/10 мога да му дам. На някой може да им се стори хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Изключително разочароващ! Историята е великолепна, а филма не пресъздава дори 1/10 от нея с подобаващо въздействие. И колкото и красив да е Ben Barnes повече ми харесва като принц Каспиан в Нарния, отколкото като Дориан. Можеха да подберат някой всепризнат красавец, който освен това умее да развива и дълбочина на образа. Като цяло версията от 1945 повече си заслужава гледането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Ако мога да опиша този филм, то би било така: Парад на глупостта. Въобще не се подлъгвайте, че ще гледате нещо като "Saw". А краят, о, краят , беше комедиен . Лична оценка 3/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Ако мога да опиша този филм, то би било така: Парад на глупостта. Въобще не се подлъгвайте, че ще гледате нещо като "Saw". А краят, о, краят , беше комедиен .Лична оценка 3/10 Сорри, ако аз съм те подвел, но това, че е правен от хора свързани със SAW, не значи, че ще имат общо и в сюжета. Аз го знам отдавна за какво се разправя и края наистина ми хареса, оттам и целия филм. Ако ти си очаквал нещо като SAW, а получаваш разни куклички е някак естествено да не ти хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Като гледам оценката в IMDB не е само твое мнение. Поредицата от книгите е много добра или поне доста високо оценена, но както забелязваме доста често филмите по добри книги не винаги са особено успешни Моята ме замъкна на кино , щото тя е фенка ... от целия филм ми допадна само как бяха измайсторили вълците. Иначе изключително слабо. 1/10 по милост ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Изключително разочароващ! Историята е великолепна, а филма не пресъздава дори 1/10 от нея с подобаващо въздействие. И колкото и красив да е Ben Barnes повече ми харесва като принц Каспиан в Нарния, отколкото като Дориан. Можеха да подберат някой всепризнат красавец, който освен това умее да развива и дълбочина на образа. Като цяло версията от 1945 повече си заслужава гледането. Напълно споделям мнението ти. Страшно муден и недодялан филм. Ако не бях чел книгата, щях да седя онемял. Абсолютно нищо не се разбира. Нищо не е направено както трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 (edited) Paranormal Activity По-скучен и безинтересен филм скоро не бях гледал. Обикновено си ги подбирам прилежно, за да не гледам тъпотии, но с този определено се излъгах. Да не говорим, че е обявен за ужас на 2009 За направата му сигурно са похарчени 100-200$ и то главно за храна. Знаех, че ще тъпеят, докато са си вкъщи, но това надмина очакванията Поне да се бяха ебнали пред камерата, за да има някакво действие.... Ако все пак се излъжете да го свалите, си пуснете последните 15-20 минути, защото иначе ще се чувствате много прецакани. 2/10 Edited January 2, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Покрай Gilmore Girls и The Sisterhood of the Traveling Pants с kopche заобичахме Alexis Bledel и очаквахме много от този филм. За съжаление той не е нищо особено - поредната романтична комедийка, която не е кой знае колко романтична, нито пък комедийка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 (edited) INVICTUS - 2009 Разочарован съм от Ийстууд. Очаквах много повече от този филм след невероятните му 'Changeling' и 'Gran Torino', но този филм не е нищо повече от посредствена биографична историйка. Нито е кой знае колко динамичен, нито е новаторски. А Морган Фрийман (разбирай Мандела) само като си отвори устата и изрича някаква вековна мъдрост. Великият Мандела заслужаваше по-добър сценарий и дано го получи друг път, защото Клинт Ийстууд и компания не са се справили никак добре. Edited January 7, 2010 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 (edited) Умолявам ви, не го гледайте!!! Прозяяяяяяяяв! Edited January 10, 2010 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 http://cinemacity.bg/film.php?fid=1097 НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ. СЛЕД КРАНК2 СИ МИСЛЕХ ЧЕ СЪМ ИЗГЛЕДАЛ НАЙ-ТЪПИТЕ ФИЛМИ НА ЗЕМЯТА ДОКАТО НЕ ГЛЕДАХ ТОЗИ СНОЩИ !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 http://cinemacity.bg/film.php?fid=1097 НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ФИЛМ. СЛЕД КРАНК2 СИ МИСЛЕХ ЧЕ СЪМ ИЗГЛЕДАЛ НАЙ-ТЪПИТЕ ФИЛМИ НА ЗЕМЯТА ДОКАТО НЕ ГЛЕДАХ ТОЗИ СНОЩИ !!!!!! не съм гледал филма, но много се съмнявам тери гилиам и такава плеяда от актьори да са направили нещо посредствено ... общо взето разбирането ти за филми май съвпада с това на един приятел, който какъвто й филм да ми оплюе, аз ходя да го гледам или си го дърпам от интернет ... и в последствия оставам очарован (с няколко изключения) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts