djadomraz Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 The Final Destination (2009)Изобщо не ми хареса загуба на време за мен най слабата част Искаш да кажеш че някоя от другите серии ти хареса??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 (edited) THE DEAD GIRL Много тежък и депресарски филм. Няма смисъл да се гледат такива неща - разваля ти се настроението за целия ден. DRAG ME TO HELL Смях и позор! Edited November 1, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Следобед на ужасно тъпи филми: WRONG TURN 3, TIDAL WAVE, THE BLACKOUT Нискобюджетни простотии. Тотално удобни за спане пред екрана - в никакъв случай не стават за сериозно гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Няма глупав или гаден филм, всичко е въпрос на нагласа момчета Като видиш постера, името или актьорите, жанровете, оценката .. веднага си правиш някъв извод и очакване. Спомням си навремето колко тъп ми се видя Пътеводител на галактическия стопаджия първия път като го гледах, след което го асимилирах малко и го гледах втори път - видя ми се супер свеж и готин, разсмя ме на моменти и така. Темата наистина е крива тема, идеята да я махнете е много добра, тъй като предиздвиква само негативни емоции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Moon - мнооого тъп с мнооого "бързо" разчиващо се действие Stan/Van Helsing - ужассссс Hardwired - слаба работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Moon - мнооого тъп с мнооого "бързо" разчиващо се действие Че то в тоя филм имаше ли изобщо някакво действие Сценаристите доста добре са се постарали да не се случва нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Не съм съгласна. Moon може да ви се е сторил доста статичен на фона на типичните холивудски експлозии от цветове и действия, лишени от смисъл. Не кипи от динамика, няма сериозни монолози, но историята е добре издържана. Може да не ви дава готови отговори на поставените във филма въпроси, самите те дори не са особено отчетливи. Просто задава теми за размисъл - какво ни прави уникални личности, за присъщите на на хората мисли, чувства и стремежи, за самотата... За корпоративния шит, ако щете. Разглежда и чисто социални проблеми, но явно не е отговорил на вашите очаквания за евтини джеди мечовек и епични сцени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 , но явно не е отговорил на вашите очаквания за евтини джеди мечовек и епични сцени Напоследък филмите са пълна боза, така че единствените ми очаквания са да има някакъв смисъл и история, която да те грабне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Никой не говори за епични сцени Просто поне за 1:30мин да се беше случило нещо. Те 30 мин отброяваха кога щели да идват хората от къде беше... Не казвам че е лош замисъла или историята, ама спокойно може да се събере в 15- 20 мин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 U.S. Seals II Мъкааааааааааааааааааааааа!!!!! Дори за 2001 е непростимо тъп, смотан и лайнян.... За разлика от първата част, който е класически филм, това е повече от тъпотия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 8х10 ли к'во беше... директно DELL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Terminator Salvation слаб. много слаб. това беше един от емблематичните филми на 80-те, а сега е просто ... един от многото, който без проблем може да се пропусне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Inglorious Basterds - страхотна идея, но малоумна реализация. 3/10 = 12 Rounds - 2/10 и то само заради Taylor Cole: Edited November 16, 2009 by Deftur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Gamer не струва.Дори и да играе Джерард Бътлар пак не ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Гадни копИлета - 4/10 Само са профукали парите и времето на Пит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 (edited) The Fist of the Warrior 4/10 много муден ми се стори. Edited November 19, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 State of Play. Доста стабилно заспах на него! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Повече няма да се доверявам на женско мнение за филм - Spread - абсолютно малоумен филм в който почти нищо не става, освен да се ебат... Irreversible - блед опит за нещо интересно, опит и претенции за бруталност - неосъществени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 JENNIFER'S BODY Удивително скучен, предсказуем, елементарен, с една дума тъп филм. Единствената причина да се гледа са перверзийките на Меган Фокс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 The Final Destination. Яки п*тки, обаче всичко останало - жив ташак. Аз по принцип тая поредица я гледам, заради начините по които умират хора. Сега и това беше скучно. Втората част си остава номер 1 в моето сърце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Напълно съгласна. Най-любимият ми момент е, когато върху момчето падна онова огромно стъкло и го направи на сол. А, да, и с мадамата, на която и влезе едно дърво в главата, благодарение на еърбег-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 2012 - Няма по малоумен филм. След Титаник определено ми се нарежда като най-тъпият филм който съм гледал..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Не беше лош, но стои някак си недоразвит и недоизпипан. Очаквах повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Assassination Of A High School President Stupid. Stupid. Stupid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) American Pie 7 На всеки е ясно, че от третата част нататък поредицата върви на зле, а последната серия направо не знам как успях да я изгледам докрай. Може би само Beta House е що годе добре направен и интересен, след Сватбата, но тая седма част просто... не знам как да я опиша... един път се засмях през целия филм, даже не на глас... и актьорите са ужасни... 2/10 за труда Edited December 5, 2009 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts