Grimjaur Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Oblivion По-скоро - НЕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Magic Magic - дори не знам защо тръгнах да го гледам. Имах някакви тайни надежди да е стабилна психария или трилър, или нещо ала сай-фай... А то се оказа един к*р! Изключително малоумен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Още едно не за Забвение.Вчера го гледах, доста пошъл и повърхностен ми дойде.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Battle of the Damned (2013) Какво да кажа... Тъпня. Да живее превъртането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Аз пък останах разочарован от Now You See Me. Имах високи очаквания, впоследствие завишени още повече от позитивните коментари в другата тема. В крайна сметка филмът ми се стори скучен, предсказуем и някакси....евтин. Нещо като циганин, който те приканва да играеш "тука има, тука нема". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Има успешни романтични комедии и има филми като този, в който са заложили на големи имена, а историята е клиширана и зле разказана. Персонажите са претоварени, взаимоотношенията - неправдоподобни. Въобще - взели са всички възможни набедени за "смешни" елементи и са ги аранжирали напълно безвкусно. Абсолютно, snejko!!! Жалко, при такъв актьорски състав да се сътвори такова...недоразумение!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Perfect Mothers Мнооого побъркан филм. Тия двете такива ги забъркаха, че ми идеше да повърна. Истински наръчник за всяка майка "Как да прецакаш живота на всички около теб". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Perfect Mothers Мнооого побъркан филм. Тия двете такива ги забъркаха, че ми идеше да повърна. Истински наръчник за всяка майка "Как да прецакаш живота на всички около теб". Точно снощи го гледахме. И на мен ми се доповръща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Elysium Не е тъп, но е ужасно изтъркан и предсказуем. R.I.P.D. Този вече е прилично тъп. Не знам дали приликите с Men in Black са като отдаване на почит или признак за липса на оригинална кост в тялото на сценариста. Не си губете времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 R.I.P.D. Този вече е прилично тъп. Не знам дали приликите с Men in Black са като отдаване на почит или признак за липса на оригинална кост в тялото на сценариста. Не си губете времето. Гледах го поради липса на друго. Не беше чак толкова зле. Става да позяпаш нещо неангажиращо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) World War Z - не си губете времето ако не сте го гледали, определено най-тъпия от всички зомби филми правени до сега. Star Trek: Into Darkness - отврат, по-слаб дори от Прометей. Срамота. Edited September 14, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 ORC WARS Ужасно недоразумение, тип курсова работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 The Lone Ranger - Много. Тъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) 2001: A Space Odyssey Генералният ми извод за този филм е, че хората, които са го харесали, са взели тройна доза от наркотиците, които Кубрик е смъркал, когато го е снимал. Това е като онези абсурдни картини, които се продават за милиони долари по търгове. Изкуство - иди го разбери. Най-болезнената загуба на време в живота ми. Edited October 20, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) Ами киното не е за тебе...и никакви наркотици не съм взимал .Roger Ebert Edited October 20, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 PACIFIC RIM Невероятна боза! Колкото и добре да са направили 3D-то, с този малоумен сценарий си е просто една изключителна 3D боза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 2001: A Space Odyssey Генералният ми извод за този филм е, че хората, които са го харесали, са взели тройна доза от наркотиците, които Кубрик е смъркал, когато го е снимал. Това е като онези абсурдни картини, които се продават за милиони долари по търгове. Изкуство - иди го разбери. Най-болезнената загуба на време в живота ми. Младеж, нещо неподготввен ми се струваш... Специално след тоя коментар изгледах филма и мога да кажа, че си е класика. Поради доста причини. Например като се почне да се мисли по въпроса, редно да се изхожда от това, че филмът е от ..1968г. И нататък нещата си идват на мястото. Обаче за да осъзнаеш какво имам предвид трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гледаш 2010 THE YEAR WE MAKE CONTACT, една още по-велика класика. Тогава цялото нещо ще ти се изясни. PACIFIC RIM Невероятна боза! Колкото и добре да са направили 3D-то, с този малоумен сценарий си е просто една изключителна 3D боза. Абе не чак толкова фатално... Става за блеене и спане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Малко глупавичък... Сериозно, в хорърите никой ли никога не се сеща да светне лампите и да се обади на полицията. Или примерно да прати семейството си някъде другаде за няколко дни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 16, 2013 Author Share Posted November 16, 2013 (edited) The Counsellor -> http://www.imdb.com/title/tt2193215/?ref_=nv_sr_1 Ридли Скот... актьорския състав е виден по-горе и е повече от изключителен... НО филмът никога не бих го гледал, ако знаех що за грозни работи ще покаже чичо Ридли. Убеден съм, че ще има хора, които ще го харесат много, но за мен е за тази тема с идеята да предупредя всички, като мен, които очакваха някакъв здрав и завързан политически якшън със силен актьорски състав. Нито има екшън, нито е здрав, нито има нещо политическо, нито има нещо интригуващо /изключвам горещите сцени/, филмът е силен, да, но е ДРАМА до мозъка на костите си, което веднага го вади от категорията филми, които ме интересуват. Edited November 16, 2013 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 A Good Day to Die Hard WTF, man???!!! :Facepalm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 A Good Day to Die Hard WTF, man???!!! :Facepalm: Ти пък все едно да седнеш да гледаш The Last Stand http://www.imdb.com/title/tt1549920/?ref_=tt_rec_tti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Paranoia С оглед на актьорския състав очаквах добър трилър, но се оказа скучен и изпълнен с клишета. Mama Като си говорим за клишета - аман от "страшни" филми с малки деца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Prisoners На някои хора сигурно ще им хареса. Защо аз се набутах да гледам трилър - не знам. Сигурно заради Хю Джакман, но аз като гледам филм искам да е нещо разтоварващо, а този филм определено ми повлия по съвсем различен начин. Чувствайте се предупредени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Ти пък все едно да седнеш да гледаш The Last Stand http://www.imdb.com/title/tt1549920/?ref_=tt_rec_tti Дедо, филмът е УНИКАЛНО малоумен и дори присъствието на Юлия Снигир не може да го направи годен за гледане. Всъщност, единственото, което си заслужава е само артуърк плаката на филма, който излиза в XBMC: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 BREAKOUT Изпаднах в потрес от това малоумие... Такава тъпотия скоро не бях виждал... Брендън Фрейзър трябва да му се забрани със закон да се ОПИТВА да играе подобни роли... Сталоун ще се справи по-добре в опера сигурно от тоя бездарник в подобен филм... Пълна трагедия - музикална, сценарична, актьорска... Тотал резил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts