777 Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Zna4i imam malyk "problem" - kota izpolzvam niakoia tyrsa4ka primerno na wareza i tyrsq primerno za - winamp , posle zatvaqm vsi4ko po kysno otnovo mi se nalaga da izpolzvam tyrsa4kata na wareza i o6te 6tom natisna "w" mi se poqvqva winamp otdolu i vsi4ki ostanali koito zapo4vat s w i za koito ve4e sym tyrsil . Ta vaprosa e kak moga da go premahna tova, smisal da ne se poqvqva ni6to otdolu ,za6toto e mnogo nepriqtno (pone za men)? Probvah pove4eto ot ne6tata v internet options no ... bez rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Е там де. В Content > Auto Complete и uncheck-ваш каквото решиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 12, 2004 Author Share Posted March 12, 2004 Е там де. В Content > Auto Complete и uncheck-ваш каквото решиш. Nikoga nqma6e da se setq da tysq v Auto Complete ... thanks za pomo6ta DeZoeker Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 su6to moje6 da istrie6 coocies i 6a po4ne6 na 4isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.