host Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Трябва ми препоръка за някаква програма( или няколко различни съответно ) за максимално натоварване на видео карта и процесор.Проблема ми е следния...шибаната машина крашва супер много, а е на една седмица ама дойде без OS.Ся, тъпичко е да им звъна, да им занеса РС-то с обяснението, че нещо не му е в ред, а те да ми кажат "Абе пич, то ти е софтуерен проблема."Искам да съм сигурен дали е хардуерно. Благодаря предварително за помоща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 За видеото - Furmak, за процесора - Prime95, Orthos... Според мен проблема не е софтуерен. Най-вероятно ще ти се наложи да им го върнеш за диагностика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 hiren's boot cd, има програми за всякакви тестове, с него можеш да докажеш че проблемът не е софтуерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.