kennyg Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Съвсем бях забравил, че Milka обикаля градовете. Утре (14.09.08) ще е и в Пловдив и ще бъде пред Тримонциум. Ще има награди за първите 1000 човека занесли 2 опаковки от Milka milkinis. Мероприятието ще бъде от 11:00 до 20:00. инфо от медиите снимки на наградите, които са раздавали в другите градове през които Milka Alpine Tour 2008 е минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 инфо от събитието в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ехх исках да отида ама забравих Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 изпуснах....ужас винаги съм си мечтал за картонена шапка имитираща рога на крава в умопомрачителните шарки на синя крава ........тцццц да са еба у заспалия изпуснах авантата....... пък и с подобна шапка психара го удрям в земята отсекъде...... едит : разменям 10 миришещи листчета с кИчисти за камиончето от снимката едит 2 : мога да включа към офертата и 2 голи снимки на грозната бети..... едит : снимките са мега рядки , едвам се преборих с малкото 5 годишно момиченце да ги измъкна от малките и ръчички .... добре че скоро гледах чък норис и докато се опитваше да се защити неочаквано за нея и нанесох ритник със завъртане и листчетата са мои...... като за 5 годишна обаче се биеш почти като 3то хикса белега от веригата който искара сигурно завинаги ще стои на левият ми крак ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 изпуснах....ужас винаги съм си мечтал за картонена шапка имитираща рога на крава в умопомрачителните шарки на синя крава ........тцццц да са еба у заспалия изпуснах авантата....... пък и с подобна шапка психара го удрям в земята отсекъде......едит : разменям 10 миришещи листчета с кИчисти за камиончето от снимката едит 2 : мога да включа към офертата и 2 голи снимки на грозната бети..... едит : снимките са мега рядки , едвам се преборих с малкото 5 годишно момиченце да ги измъкна от малките и ръчички .... добре че скоро гледах чък норис и докато се опитваше да се защити неочаквано за нея и нанесох ритник със завъртане и листчетата са мои...... като за 5 годишна обаче се биеш почти като 3то хикса белега от веригата който искара сигурно завинаги ще стои на левият ми крак ..... Еййййй, жалко......... да беше дошъл на Гоцомецания, която се провеждаше паралелно на Милката, но в Градската градина,.....раздаваха зрънчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.