Lil`Nigga Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Здравейте, имам едно проблемче от известно време. 2 плочки RAM 1GB DDR2 800Mhz ADATA, поотделно като ги сложа в дъното вървят без проблем, когато ги сложа заедно, започват крашове на програми и random PC рестарти. И двете плочки са в гаранция. От сервиза ми казаха, че немогат да открият нищо. Какво може да се направи с случая? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Ами...ако са ти от една партида (плочките) не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем, освен ако дъното не ти върти някакви номера със слотовете. Вероятно вече си пробвал да изредиш всички комбинации на слотовете (1&2 / 1&3 / 1&4 / 2&3 / 2&4 / 3&4 , ако имаш 4 слота), а ако имаш възможност временно да вземеш от другаде 2 плочки за проба също може да установиш кое ти върти номера. Ако все пак се окаже, че дъното не работи коректно с 2 бр., ще се наложи да ги трампиш за 1 двугигабайтова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Друг интересен въпрос е дали дъното ги поддържа. Аз имах случай с едно MSI което ужким до 2гб поддържаше но на 1.5гб така и не тръгнаха... Опитай се да почистиш слотовете също така че прахоляка прави кофти номера обикновено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Дъното ми е следното -> http://www.foxconnchannel.com/product/Moth...ID=en-us0000313 И аз си мислих да ги продам двете поотделно и да взема 1 2GB, но използвам компютъра през деня за работа и трудно мога да го осъществя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.