virus Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Според вас заслужава ли си въобще да се качват VCD filmi pak bilo to i nai novite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 spored men si zaslojava stiga da sa napraveni kakto trqbva i da imat subtitri(tova shte mi spesti dosta vreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Според мен изобщо не си струва да се губят ценни гигабайти за неща,които ги има на DIVX с перфектно качество.А който смята да си използва DVD то за да ги гледа на VCD и SVCD може да си ги конвертира за най-много час,час и половина с що годе бърз процесор.(TMPGEnc,Mainconcept Encoder и VOBSUB,ffdshow). Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Mi az li4no ne teglq nito screeneri nito vcd-ta nito kakvoto i da bilo razli4no ot DvD(rip), taka 4e za men sa bezmisleni...tova mai trqbvashe da e poll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Ama nadqvate se che ako primerno 1-tina choveka ste protiv kachvaneto na vcd-ta nqma da se kachvat l ?? Az sum protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 i az sum protiv.Protiv sum susto da se ka4wat filmi po zle i ot screeneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Аз съм твърдо против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 И аз сам против..не че сам начинаещ ама някой хора незнаят как се праи.Поне да има някво упатване.По добре класическиа вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Ne gi ka4vaite.Filmite sa zarezil i samo mqsto zaemat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Аз съм против ако е така както казвате че заемат повече място място. DVD rip са с много добро качество. А тоя телесинк ако питате мен изобщо няма смисъл да си играе някой да го качва Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 май пропускате да забележите нещо - 1. такива филми се качват само когато няма по-добро качество в момента 2. веднага когато се появи по-добро качесво се заменят 3. качват се само за най-актуалните филми, за които всеки пита "от къде да го дръпна, няма ли да излиза най-после, кво стана с този филм бе ей..." така че, въпреки че аз също не тегля филми с такова качество, не съм съгласен с това, че заемали място - виж точка 2 - може да се каже че те просто "пазят" мястото на филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Az sum tvurdo protiv. Po dobre da 4akame za po-dobro ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Az su6to sum protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Az sum tvurdo protiv. Po dobre da 4akame za po-dobro ka4estvo И постоянно да се казва: "Пък вижте датата,бубуто,<insert random free-site here> вече са качили филма а тука не." Все пак става дума за по 1-2 месеца до излизането на двд-рипа П.С. Не гледам различно от DVD *!* така че и аз БИХ се водил против лошите качества, но така се спестяват много мрънкащи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 е,аз съм против качваето на ВСД-та - независимо че това което казва @ kicko е вярно. Все пак моето мнение е ,че си заслужава да почака малко човек за филм с по-добро качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Da ama ne zavisi ot vas da ot uploaderite Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Против ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 MA i az sam protiv. Po qko e da se mu4i6 sam da si go napravi6 ot DivX + Sub File na VSD ili SVCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 I az sym protiv.Zaemat prekaleno mnogo mqsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Аз съм много против , но това е нещо което не зависи от нас, защото никой не ни мрънка. Затова съм съгласен с ъплодерите, че качват такива филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Az sam protiv....... kofti mi e kato svalia ne6to i sled tova da vidia 4e e s kofti ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Tvurdo protiv pove4eto filmi bez znaa4enie novi ili stari gi ima s kristalno ka4estvo i nqma smisal da tegli6 ne6to da kajem 2 gb kato moje6 da drupne6 700mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Az sam protiv.......kofti mi e kato svalia ne6to i sled tova da vidia 4e e s kofti ka4estvo Ima edna programka AviPreview s neq moje6 da vidi6 na4aloto na filma primerno kato si na 20% za da ne se razo4arova6 nakraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Ima edna programka AviPreview s neq moje6 da vidi6 na4aloto na filma primerno kato si na 20% za da ne se razo4arova6 nakraq s ?GetRight man samo kato svali6 2-3% i kato se seti6 da si go rename na avi ili tam kakvoto svalq6 pak moje i bez dr progi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 blagodaria vi hora za saveta sega 6te si svalia GetRight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.