Crazy_Hamster Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Та въпроса ми е как да споделя модемния интернет на ЕК между два компа с рутер. И ако може да ми препоръчате добро рутерче до 60 лева. Трябват ли по-специални настройки и такива неща. Мерси много за помощта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Три пъти ти прочетох въпроса и накрая наистина се убедих, че питаш за нещо съвсем елементарно. От модема изкарваш сигнала към рутера, в който съответно си включил компютрите...Препоръка за евтин рутер - Repotec, имам такъв отдавна, с 4 порта...работил е перфектно с ЕК-модема, а и сега също (на ЛАН доставчик). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Няма никакви проблеми. Включваш WAN порта на рутера в LAN порта на модема, а двата компа ги включваш във вътрешните LAN портове. Всички настойки и на рутера и на компютрите ги оставяш на "auto". На работата сме с ASUS RX3041 - забива много рядко. Ако можеш да намериш CNet CNIG-914 ще е най доброто. Тази сапунерка се държеше най добре, но за съжаление вече ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 Мерси. Аз предполагах, че не е кой знае каква сложнотия, но реших да питам предварително. Благодарско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.