yoda7008 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Търся сайт за копуване на къщи в германия ако някой може да ми намери ще съм му благодарен (за предпочитане да има превод на анлийски) Сори ако съм сбъркал раздела за темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 ми пусни си един сърч в гугъл, ама като гледам как "знаеш" български, ако и така знаеш английския може и нищо да не ти излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ето и да почерпиш като си купиш http://www.immobilienscout24.de/de/finden/...11E5912.worker2 Kaufen озна4ава къща(и),там са по евтини от Къщите в България .Братовчед ми прати снимки на един семеен хотел в някакво курортно градче на брега на морето,до хотелчето има язовирче вътре патки плуват ,катерички подскачат между хората ,и това хотелче за 107 000евро.Ко прайм в тая шибана родина(татковина,майка България)направо сме си таковали майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Малко офф, ама kaufen не е ли купувам? Haus е къща. Поне моя немски ми вика така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.