Jump to content
BulForum.com

Булфлийт

LaN

Recommended Posts

Имахме един от най-мощните съюзи в играта, бях горд да съм част от него . Някой от форума играе ли я все още тази игра ? Гледам , че подтемата тук все още стои, но е заключена и май никой не пише в нея , съдейки от датата на последният пост . Аз почнах отново да играя булфа, на 2К точки и малко (все пак една седмица) , ако има някой друг - да се обажда :) Да не забравя, регнал съм се в speed вселената. Никога не ми е харесвало прекаленото чакане в началото при другите :)

П.С. : писах тук , защото раздела за Булфлийт е заключен с паролка , а незнам към кого да се обърна за да влезна отново в играта .

Аз бях се регистрирал миналото лято. Имаше някакви супер нещастници със съюз Warez.ru дето даже не ги знам от къде са се взели. Даже бяха си измислили и история! Как им бил създаден съюза! Супер смях. Хубаво, че един ме нападна и си изтрих акаунта иначе...

А сега ? Няма ли желаещи да направим отново съюз , но в speed вселената ? :) Там доста по-бързо тече развитието и не се налага толкова чакане в началният етап .

Иначе за последно играх булфа, когато JDFU беше лидер , но сега ми стана скучно нещо и реших да се разнообразявам по малко отново :) Тръпката си е тръпка :)

А сега ? Няма ли желаещи да направим отново съюз , но в speed вселената ? :)

Едва ли някой ще има желание да започне отново. Спомените от играта са добри, но загубеното време по нея тежи на повечето. ;) След булфлийт повечето отидохме да играем imperiaonline и след 2 ери там всички се отказаха. Но между другото, въпреки че това беше преди около 2 години, още правим срещи на съюза, тъй че който се чувства част от warez.ru е добре дошъл. :)

Точно когато w00x се беше регнал, аз имах акаунт от по-рано и писах в форума на Булфлиит, че някакви са си направили съюз, както и да е, бях 120 000 точки, имах 2000 бойни кораба на 8мо ниво + много добре развити проучвания и мини, много рециклатори, но за какво?!?! Играта се промени много, за да удариш някой трябва да го дебнеш с дни, даже седмици, за да успееш, всеки е на сейвън и дебне другия, играта умря... накрая бойните си умряха с акаунта.

А случайно warez.ru да са имали момент , когато един новодошъл стана лидер , след няколко дена изхвърли всички играчи и е*а мамата на съюза като цяло ? Не помня в коя вселена беше , но беше преди около година-две :bgrin:

А случайно warez.ru да са имали момент , когато един новодошъл стана лидер , след няколко дена изхвърли всички играчи и е*а мамата на съюза като цяло ? Не помня в коя вселена беше , но беше преди около година-две :bgrin:

Хмм. Аз не помня такъв момент. Когато съюзът наистина беше Warez.ru - бяхме многобройни и лидери не бяха .......... новодошли. Все хора от форума бяха начело на съюзът .Говоря за вселена 1, за другите - незнам да сме правили ние съюз. Може би са били тези за които писа w00x. Първоначално се основа, когато започна и самата игра. Лидери бяха Veno и Veli . По едно време имаше малка заигравка май на по-добри скриптове между Veli и Хера , Veli и разказа играта и Хера й делна 2/3 от флотата през конзолата от яд :laughing: Май нещо такова беше доколкото си спомням , ако греша - поправете ме :) След това лидер стана JDFU, и titancho имаше пръст в управлението ...... все хора от форума , нямаше непознатковци с големи рангове. Няма да забравя Brother - лидер беше май на Nosgoth . Той Midex може да разкаже повече за него , общуваха си известно време. Този Brother - най-големият мошенник в играта :) Не се сещам някой успя ли да го бутне най-накрая. Мръсникът използваше бот да му мести флотата при атаки върху планетите му , и го беше дал този бот и на най-доверените си хорица в съюза. Правеше и някакви атаки за невъзможни кратки времена..... абе най-големият мошенник :) ,но в същото време Midex ни беше казал , че човекът е програмист някъде в Чехия ли беше , нещо такова, та си прилагаше знанията и в играта , не само на работата :) Интересни времена :)

Ееей. Къде ме забрави мен бе човек. Аз бях лидер супер много време. Можеби най-продължително от всички 3-ма или 4 човека, които се смениха на този пост.

Crazy_Hamster основа съюза, а не Veli :)

Да бе...как може да те забравим... :D

Да не ми се обижда лудия хамстер, но твоето управление по ми допадаше...

А що се отнася до Носгот и Брадъра...това беше в по-късен етап от развитието на съюза...той непрекъснато ме врънкаше да съм минел към Носгот (между другото и те бяха бая народ) - даже си направи колония на 5 минути от главната ми база и след около 2-3 седмици сумати напразни увещания изпрати всичко, дето беше стационирал към мен, но аз вече бях изнесъл 90% от нещата и загубите ми бяха символични....после пък аз му го върнах и т.н.

Както ЛАН казва - "интересни" времена, аз бих добавил - най-ужасната година и половина от живота ми. Спях точно през 3 дена по 2 часа, почти не работех и постоянно бях без пари, жена ми беше на косъм да ме остави, като ми звънне SMS (бях абониран за предупреждения) ми настръхваше косата кой по коя база е пуснал кораби, всички приятелски връзки (освен тези в играта) бях зарязал тотално...честно казано нищо интересно не виждам в онези времена, освен че живееш в постоянен стрес и тотално недоспиване.

И какво от това, че всяка нощ след 2 часа и до сутринта редовно съм занулявал по 4-5 човека и сумарно съм разбил десетки или стотици играчи от вражеските съюзи? Какво от това, че няколко месеца не съм мърдал от топ 10 на играчите? Какво от това, че съм правил практически невъзможна атака с 2 седмици дебнене и планиране на оня от Враца, дето работеше в интернет клуб и всичките му колеги се редуваха и надпреварваха да му пазят базите и флотата, която беше нещо невъобразимо като количество...и в момента в който пуснеш атака към някоя негова планета - точно на 2-рата минута ъкаунтът му светваше - тотално 24-часово бдене. И въпреки всичко след 2 седмици неспане и няколкостотин лъжливи атаки, накрая успях да го зануля и няколко дена след това той се отказа от играта...а беше от най-старите играчи.

И пак - какво от всичко това? Нали една игра трябва да доставя най-вече удоволствие, а не да те откъсва от реалния живот и да ти го стъжва...а аз тогава толкова насериозно бях приел нещата, че бях изгубил всякаква реална представа за всичко около мен. Не, мерси...тази игра повече не ща и да я помириша...може би защото така съм устроен - едно нещо или ще го правя като за световно, или няма смисъл изобщо да го правя ако ще отбивам номера.....пък било то и само за една игра. ;)

Едит: Бах маа му що писане съм изписал...като пуснах поста и си го видях, направо се уплаших :bgrin:

Явно дори само това, че се връщам в онова време не ми действа здравословно... :ph34r:

Мдам...и аз една вечер се усетих - няколко пъти ставах да си изнасям флотата, заради известия от смс-и и си казах, че няма смисъл заради тоя дето духа да си тровя нервите, съня и дори спокойствието на гаджето. Още си спомням как ме гледаше като й казах за какво съм станал... :D

И мен така ме гледаха. Аз пък помня как ония Мекия мъж и женичката му ми бяха занулили цялата флота и тъпата игра ми изпрати СМС при третата атака. Като станах в 5:10 сутринта, видях как нямам нищичко останало, пуснах рециклаторите и си легнах.

w00x : извини ме , че не те написах братче :) Не съм забравил , по-скоро недоспал "леко" по време на писането на предният пост :laughing: Нали го играя пак пустият булфлийт :lol: А в тая спийд вселена толкова бързо се развиват нещата - за*би . Crazy_Hamster -a знам че той го основа, нали имахме тема тогава пусната от него за играта- да се включим отборно , немога да я изнамеря нещо :) Луда работа :) Аз пък във времето за което Midex разправяше, играех освен с моят акаунт , и с този на Стоян - slabaka :punk Момчето ( мъж на 28 години беше :) ) беше от София, даже се запознахме с него един ден , когато имаше път към Пловдив и станахме приятели реално , не само в играта , та Стоян все в топ 10 висеше пустиняка :laughing: Като му влезнех в акаунта и се плашех направо, тия десетки хиляди кръстове се чудех де да ги засиля зарад тъпата газ .По едно време със звездите му вършеех наляво и надясно :lol: Мен ме заплаши някой по-силен , аз му видя сметката от Стоянчовият акаунт :lol: Хубави времена :) Той имаше един приятел - Кабела, беше му направил нещо на акаунта и Стоян получаваше смс-и за атаки без да е генерал . После и на моят акаунт направиха тая магия....... , супер стана :laughing: Ама аз с моят тежък сън........ телефонът звъни за пустият смс , аз спя като пън :woot Стана след известно време и колко пъти съм се разминавал със зануляването буквално за 2-3 минути не е истина ! Аз сега пробвах някои от старите трикове/бъгове в спийд-а, но са ги оправили за съжаление. Понякога само бъга с рефреша и имитацията на кофти нет дава резултат при атаките, но адски много рядко , вече не е всеки път за съжаление :) Сещам се за първата си проява на измама в играта : напълних си складовете чрез скрипта на прозореца за минала атака :), после си умножих унитата x2, че ме беше страх да не ме хванат ако ги направя повече ( нали ни следяха гадовете , че всичките им администратори бяха ни противници)..... ама вече пустият php........ . Еееееех, хубаво беше в началото :) А колко телефонна сметка бях навъртял по едно време, че влизах в нета от работата през gprs-a на телефона...... :laughing: Като махнем недоспиването и Brother-а от Носгот ( тъпото к*пеле ми направи атака през 2 системи за 40 секунди , само дето предният ден и аз бях сложил една "екстра" , та сигурно остана изненадан, щото повече атаки от него нямаше) - хубави спомени :)

LAN - 18 емотикона в един пост - трошиш мивки просто :bgrin:

Иначе ЕТО малко спомени. Вижте 37-мо място. Туй е финала на втория рунд мисля. Шота е от 29 декември. Пламен беше младенец в играта тогава :P . И тук ще кажа - слава на Господа че се излекувахме от тия простотии. Аз от работа съм тръгвал зарад СМС с атака - хората се чудеха де снове шефа по 2-3 пъти на ден :rolleyes:

За справка аз бях СЕРИОЗНО болен - Флийт, Империя, Хановете + оригинала на Флийта, от който отраднаха шебеците играта.

Да пази Господ от посещение дори само на главните страници на тия КРАСТИ :devil

ЕДИТ: ХАХАХАХАХХАХАХ - вижте на скрийншота отгоре третия таб на браузъра какво говори

Ами много спомени - много емотикони :) Аз ги слагам по инерция , когато пиша - изразя ли емоция реално - слагам я :) Аз от този сорт игри - само булфийта съм играл. А иначе в класацията дето е на скрийна : 2-ро място - Бобака : много готина личност, мой и на Стоян приятел :) , на 3-то място : cabela - този за когото писах в предният си пост ( приятел и собственик на лан мрежичка в София ), 16-то място - petka - жената на Стоян , или по-скоро Стоян със акаунта на жена си , като преди това от скука си е засилил кръстовете в един съотборник :) Как не съм се сетил да направя и аз някой скрийн не е истина, да ви покажа атака със 11 звезди върху една планета :) Но това май не е от 2-ри рунд а от някой следващ като гледам имената и изгледа на менютата, но може и да се лъжа , забравил съм вече :)

...Но това май не е от 2-ри рунд а от някой следващ като гледам имената и изгледа на менютата, но може и да се лъжа , забравил съм вече :)

Половината от скрийншота на Раптор ги познавам много добре - с една част съм си писал дни и нощи наред, а с друга част дори се видяхме наживо, когато Титан40 ги беше поканил на среща в Пловдив.

Като гледам това май е шот от следващата година, защото Носгот нали смениха името на Носпауър, та явно от след това ще да е...ммм дааа..."Ханчетата", LG (бяха ни съюзници), Godfather-a на първо място....това е като че ли малко след като спрях да играя...или наистина както казва Виден края на втори рунд, защото голяма част от играчите във втори рунд продължиха и в трети...когато и аз се развихрих здраво.

Видене, 29-ти коя година :confused

Скрииншота на RAPTOR е от края на 2ри рунд, рунда в който georgi2000 водеше 2рия с 200 000 точки, след което го занулиха за да си спаси сателитите и си изтри акаунта. В тоя рунд и Alex (Midex) беше на първо място по едно време, като нямаше кой да удари, 2рият му беше извън обхвата (нещо такова имаше) и го изтриха, защото наглеждаше акаунтите на познати...

Скрииншота на RAPTOR е от края на 2ри рунд, рунда в който georgi2000 водеше 2рия с 200 000 точки, след което го занулиха за да си спаси сателитите и си изтри акаунта. В тоя рунд и Alex (Midex) беше на първо място по едно време, като нямаше кой да удари, 2рият му беше извън обхвата (нещо такова имаше) и го изтриха, защото наглеждаше акаунтите на познати...

Да...абсолютно си прав, сега като го написа отново си го припомних по-детайлно. :punk

Вярно, че бях стигнал и първото място и тогава цареше такова спокойствие, защото никой не ме нападаше, а и аз нямаше кого да нападам, но No.41 от скрийншота (HUN73R от Носпауър, бившите Носгот), изчакал да си паркирам (замразя) ъкаунта, понеже трябваше да пътувам за 3 дена извън Пловдив и писал на РивърРън от Хановете (тоя дето написа и пусна Булфлийт), наговорил му ги едни, че съм имал и втори ъкаунт...което си беше самата истина, защото някой, когото вече забравих от нашия съюз се беше отказал и ме беше помолил да дам на някой друг ъкаунта му, само че никой не го искаше и през това време аз просто го наглеждах да не го занулят.

Та...въпросният Хънтър му казал, че съм прехвърлял средства от единия на другия ъкаунт и обратно, което пък си беше пълна глупост и неистина, защото технически нямаше как да стане, тъй като моят ъкаунт беше с няколко милиона точки, а другият беше поне с 20 пъти по-малко, а поне по онова време всички си спомнят, че имаше правило и пречка между 2 ъкаунта с такава разлика да правиш каквито и да било далавери - просто самата игра не го позволяваше....

На всичкото отгоре, тъй като малкият ъкаунт никога не съм го чувствал мой, а вече ми писна да го наглеждам и никой да не го иска - обявих във форума на warez.ru "- Така и така момчета, заминавам за няколко дена, еди кой си ъкаунт с тези и тези координати е свободен за разграбване - не се притеснявайте, че е наш...просто никой не го иска и може да си вземете ресурси от него, вместо да го правят вражеските съюзи"

Това поне играещите по онова време със сигурност си го спомнят....и на втория ден от отсъствието ми от града ми се обажда по GSM-а Пневмоторекс от нашия съюз и ми вика...."- Абе знаеш ли....май са ти изтрили ъкаунта...".

Което честно казано дори ми донесе някакво облекчение, защото не ми стигаше волята да се откажа сам. Като се прибрах обясних цялата ситуация на РивърРън, че няма физически начин как да правя нещо между двата ъкаунта и че ако съм искал да се крия няма на всеослушание да пиша във форума, където знам, че веднага ще бъде разнесено "където трябва" всеки да си взима ресурс от изоставения ъкаунт.

РивърРън буквално ми каза следното - "Като ми казаха просто не повярвах, че точно ти, който си много силен и сериозен играч, можеш да направиш тези неща, виждам, че наистина няма как да правиш далавери с 2-та ъкаунта, но само заради това, че си наглеждал чужд ъкаунт от твое име се наложи в интерес на правилата да ти изтрия ъкаунта. Още веднъж много съжалявам за което..."

Впоследствие в общия форум на БФ, HUN73R злобно коментираше....Гледате ли....мултито го изтриха, така му се пада....което отново ме амбицира да продължа и то по начина по който ме беше натопил....

Така ли....мулти значи...ОК - всеки от нашия съюз, който се отказваше, аз му прибирах ъкаунта и го разширявах максимално във флота, даже инсталирах и втори компютър и действах едновременно и от двата, по едно време дори събрах 15-тина броя ъкаунти... :lol: ...и настана онова време, за което споменах в предишния си пост - тотално неспане и игра 24 часа в денонощието. Лично аз, за около месец, чрез тези 15 ъкаунта занулих по груби сметки 1/3 от целия НосПауър :blowup: - което може да се види в архива на скрития Булфлийт раздел - с имена, координати, с подробни обяснения за всяка атака и т.н.

И друго сигурно си спомнят тези, които бяха в съюза ни тогава - редовните ми "моментни" съобщения към всички от съюза - "- Момчета - пускайте рециклаторите към еди кои си координати - след 20 минути там ще има по еди колко си милиона кристали, метал и газ." :lol:

Поне си направих кефа....и най-интересното е, че точно тогава, когато наистина играех с 15 ъкаунта, никой не ме уличи като мулти и нито един ъкаунт не ми беше изтрит - пълна глупост, нали...

И най-накрая се изкефих максимално на оня от интернет залата във Враца, който се хвалеше насам и натам, че точно той никога не можел да бъде занулен, защото седял по 24 часа....да, ама аз стоях по 25... :lol: ...2 седмици, всекидневно и всенощно през половин час му пусках атаки със сонди и ги връщах на втората минута (когато той или някой от колегите му винаги влизаше) и след 20-30 минути - пак така....пълни 2 седмици.....докато накрая на втората седмица в 19.54 (когато щяха да почват новините по телевизията и нещо важно щяха да съобщават...вече забравих какво) пак му пуснах атака със сонди, той пак влезе и за пореден път видя, че е фалшива атака и излезе, а в 19.58 аз му пуснах от всички колонии, които бях оформил около главната му база, с всичката натрупана флота от последния месец такава масова атака, че просто не е истина.

Както си и мислех, интересните новини по телевизията изиграха важна роля той да се забави с поредното си влизане - този път влезе в 20.04, но вече беше късно, чадо... :bgrin: ...нямаше накъде да бяга, че даже не се и опита....седя като гръмнат, чакайки поредната масова атака от тази и онази колония, която летеше към него....

Тогава му разбих не знам си колко хиляди рециклатора, трупани за поне половин година (освен останалата бойна флота)...Разбира се и "моите" ъкаунти претърпяха ужасни загуби, защото всеки един от тях беше поне по 2-3 пъти по-слаб от неговия, но като краен резултат, няколко дена след това той сам се отказа от играта и си закри ъкаунта.

Не съжалявам за това - беше си гадняр и много от нашите му бяха яли попарата...

И други като него имаше в този мой "пост-мулти" период, но с неговото разбиване съм най-горд, понеже ме озори най-много....после даже писаха за тази атака в общия БФ-форум (имаше си специална рубрика).

Айде стига съм писал, че пак се вживях, връщайки се назад във времето....ще взема да проявя слабост и отново да се регна и тогава не ми се мисли... :ph34r:

Едит: Всичките ми постове от онова време в скрития БФ-раздел бяха с подобна дължина като този, защото имаше много за разказване и Титанчо беше най-наясно с цялата ситуация, тъй като и неговия ъкаунт съм наглеждал редовно. :lol:

ясно що не ми вървеше в таз игра. не съм бил болен :rolleyes: мидексе, не се сърди, ама добре че си се оттървал.

наскоро я пробвах пак булфлийта, чудейки си се на акъла дет съм хабил за нея и с радост установих че изобщо няма шанс да ме грабне. а точно оня съюз, където бяхме обединени от землячеството и приятелските чувства от "нашия" си форум никога вече не може да се получи.

Изобщо не се сърдя, mobo - това си беше някакъв наркотик (поне за мен), от който трудно можеше да се измъкнеш...даже допреди година в подписа ми седеше една малко зелено надписче "BF insane", но го изтрих, защото вече не съм insane. :)

Иначе ЕТО малко спомени. Вижте 37-мо място. Туй е финала на втория рунд мисля. Шота е от 29 декември.

32 място :punk

Едит: Всичките ми постове от онова време в скрития БФ-раздел бяха с подобна дължина като този, защото имаше много за разказване и Титанчо беше най-наясно с цялата ситуация, тъй като и неговия ъкаунт съм наглеждал редовно. :lol:

Така е, не отричам :lol: за което ти бях много благодарен :bgrin: не веднъж си ми спасявал кожата :punk :rolleyes: :woot

честно казано хваща ме носталгия за тези времена, но за жалост нямам достатъчното свободно време да се захвана отново да играя с този хъс както преди :cry

единственото нещо което все още си играя от online-ките си остава Hattrick и то защото не изисква кой знае колко често да седиш на компютъра ;) :lol:

а на играчите, които са събрали кураж пак да се изправят срещу това "изгубено време" мога да им пожелая успех B)

Успех на "лудите" май искаш да кажеш... :laughing:

Да допълня, че Титанчо и Машината(1) бяха най-големите спамери в скрития раздел...даже по едно време бях направил скрийншот на цяла страница в раздела, в която последните постове във всички теми от горе до долу беше пуснал Титанчо. :lol:

А иначе скритият раздел май никой не го посещава - последно в него е писал TAZ през февруари...

Да де, разбрал си ме какво имам в предвид :bgrin:

НЕДЕЙ ИЗДАВАЙ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ :excl: (те и да ми видят профила, сами ще се сетят кой е най-големия спамер :lol: :pirate )

Ами то и да искам не мога да пиша там вече, защото ...

Тъй като няма вече интерес към тази игра, а и тази част на форума се ползва само за спам - затварям всички теми и махнах модераторските права на Титанчо и Машината1.

Останете със здраве!

... вече не съм модератор :cry :lol:

ха-ха-ха, още ли ги пазиш тези компромати? :blink:

лелеле, добре че с харда ми изгоряха всички screenshot-ове и спомени за Bulfleet :lol:

:blush: :punk :evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...