furiozo Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mIRCata, какво по-конкретно те интересува ? CI+ модул или слот ? Предполагам че е слот, и би трябвало да е съвместим със CI така че за момента плюса можеш просто да го пренебрегнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
formulata Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Къде отиде ТV+ защо на неино място върви Поп Кор това временно ли е и до кога ще продължи благодаря предварително за отговора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 (edited) Абе тая вечер какво става с тоя интернет?Седнах да поцъкам, то хем лагва, хем загуби ( и към БГ и към външни ). А и пинг-а на "вън" е скочил двойно от 19:30 насам. П.С. Тоя път нямам пуснати торенти, но дори и при пуснати не е имало такива загуби П.С2. Смирненски, ул. Пепелаша ЕДИТ: Явно е било нещо моментно, сега си е ОК... Edited February 15, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mIRCata, какво по-конкретно те интересува ? CI+ модул или слот ? Предполагам че е слот, и би трябвало да е съвместим със CI така че за момента плюса можеш просто да го пренебрегнеш. Става въпрос за онзи проблем, който обсъждахме с теб(септември) - за странните неща, които се появяват в EPG-то. Как на един канал се показва, временно инфо за друг или направо ги смесва. Имам снимка на EPG с програмата на двата канала едновременно Където от Сони предложиха да взема запис на транспортния stream да го видят. Единия от колегите спомена, че и при него май-прави такова нещо. А е с друг модел от друга серия. Само, че не е обръщал конкретно внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Нещо днс-ите изостават... # nslookup bulforum.com Server: 77.77.167.56 Address: 77.77.167.56#53 Name: bulforum.com Address: 212.116.151.98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Добре де, няма ли най-накрая да го оправят!Баси излагацията!!! Той и furiozo го няма от 16ти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Надявам се липсата на Дискавъри HD и Нешънъл HD да е временна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haddaway Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 От вчера съм абонат на N3,момчетата дойдоха и ме свързаха,много коректно отношение и качеството на услугите забелязвам,адмирации за което,продължавайте в същия дух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Да временна, докато булкрипта бъде разбит към две години се говори. Или си платят за каналите. Edited February 19, 2011 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Няма 2 години, доста по-скоро ще е. Но има и друг вариант, който DCC вече използват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
formulata Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Няма 2 години, доста по-скоро ще е. Но има и друг вариант, който DCC вече използват. И какъв е тоя начин колега би ли споделил и с нас които използват от дцц ако е възможно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Свалят от Делта, доколкото знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Снощи в Кършияка спря тока и сутринта нямаше ТВ, работи ли се по проблема. Друго - направете нещо по въпроса със субтитрите, само при вас се появяват с 2 минути закъснение, дори понякога трябва ръчно да се активират, иначе други забележки нямам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Друго - направете нещо по въпроса със субтитрите, само при вас се появяват с 2 минути закъснение, дори понякога трябва ръчно да се активират, иначе други забележки нямам. Какво точно значи 2 минути закъснение? До сега не съм видял проблеми със субтитрите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Примерно цъкаш на някоя програма, която не е с вградени субтитри, например Хистърито, НВО, AXN или други подобни, субтитрите се появяват чак след време или изобщо не се появяват. Тогава от дистанционното щракам на субс, избирам български и давам ок, чак тогава се появяват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Това е по-скоро бъг на приемника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisichko Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Свалят от Делта, доколкото знам. Към приемника на Булсатком са вързали скарт или чинч и вкарват сигнала в техен приемник. Но това няма да трае още дълго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preparat Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Пуснете моля ви отново, T Rock телевизията.Останалите музикални просто не стават за нищо.Това е нова, българска рок телевизия.Ако сте забелязали колко се слуша Z Rock,подобно ще е и с T Rock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Примерно цъкаш на някоя програма, която не е с вградени субтитри, например Хистърито, НВО, AXN или други подобни, субтитрите се появяват чак след време или изобщо не се появяват. Тогава от дистанционното щракам на субс, избирам български и давам ок, чак тогава се появяват. И аз го имам същия проблем. И не съм убеден, че е бъг в приемника, тъй като пробвах и с друг(топфилд) и при него е същото, даже при последния задължително трябва да му кажеш да извади субтитрите иначе никакви ги няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 А в приемниците пипали ли сте настройките за език по подразбиране и звук? Помня,че имаше такава настройка, понеже за някои програми вървят по няколко езика/субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 А в приемниците пипали ли сте настройките за език по подразбиране и звук? Помня,че имаше такава настройка, понеже за някои програми вървят по няколко езика/субтитри Естествено, че тези настройки ги прегледах, бяха си по подразбиране, а конкретно за субтитрите на нета има възможност за два вида субтитри-по подразбиране са си на български, така си ги и оставих. Определено проблема не е от приемника или в настройки на менюто. Другото, което лично мен ме дразни е, че на Dscovery Sciense субтитри изобщо няма, а там поне за мен дават най-уникалните филми. Така е и с Discovery World. А тези програми със сигурност имат субтитри, поне съм ги гледал на булсатком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Естествено, че тези настройки ги прегледах, бяха си по подразбиране, а конкретно за субтитрите на нета има възможност за два вида субтитри-по подразбиране са си на български, така си ги и оставих. Определено проблема не е от приемника или в настройки на менюто. Другото, което лично мен ме дразни е, че на Dscovery Sciense субтитри изобщо няма, а там поне за мен дават най-уникалните филми. Така е и с Discovery World. А тези програми със сигурност имат субтитри, поне съм ги гледал на булсатком. В днешно време е едва ли не смешно да не се знае Английски, поне на базово ниво.;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 В днешно време е едва ли не смешно да не се знае Английски, поне на базово ниво.;-) Точно пък по това дискавъри, често се използват термини и се обясняват неща на английски, който не е точно базово ниво. Пък може и да е смешно, но този канал не го гледат само млади хора. Ела кажи на баща ми дето е на 60+ години, че трябва да почне да учи английски сега, за да гледа този канал, а не само когато има субтитри. Вчера гледах предаване със суб, но обикновенно 90% от времето филмите са непреведени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 При мен на телевизор с DVB-C тунер на каналите, където има субтитри (и когато са написани за съответното предаване) си излизат без проблем и единственото закъснение е няколко секунди докато се скрият другите OSD менюта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enravotta Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 В днешно време е едва ли не смешно да не се знае Английски, поне на базово ниво.;-) Извинявай, ама не ме познаваш и не знаеш, колко знам английския, сигурно доста по-добре от теб, само че първо, както казва и колегата, по Discovery ти трябва доста над средното ниво, и второ-аз доколкото знам се намирам в Пловдив, България, и доколкото си спомням, английския не е станал официален език в България, така че не съм длъжен да гледам непреведени канали, за които знам, че има субтитри. Разбирам да говорим за CNN - там не мога да имам никакви претенции. Между другото не е лошо от N3 да пуснат CNN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts