agogov Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 в пакет Детски е, не е показано на сайта по някаква причина >.> Благодаря @The AnGeL, предполагам става дума за допълнителния пакет с детски. Ще бъда благодарен, ако някой ми напише всички детски в допълнителния пакет. Може и на ЛС, ако тук не е удобно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Имам някакъв много шибан проблем с youtube - чакам клипчетата по около 2-3мин, за да тръгнат. Някой друг има ли подобни проблеми (вчера вечерта го забелязах). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) Да, google/youtube май нещо имат проблем, снощи wait-ваше повече докато зареди инфо от рекламните сървъри на гугъл преди да започне да стриймва видеото, като също лагваше на 720p . edit: Сега изглежда е ок . Edited January 19, 2011 by the_mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Системата им за балансиране пак ни насочва към различно място, което естествено се оказва проблемно. Писал съм им за проблема, при миналия подобен проблем се отнесоха много добре и го оправиха след около седмица. Приложил съм заобиколно, временно решение и в момента работи нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Имам следния проблем. Пускам си телевизора и отдолу на екрана има една лента с някакви коментари , а само си пуснах телевизора. Някой да има идея как да ги махна , че е много дразнещо . едит : Благодаря едит 2 : rPo3uH и аз си мислих , че е от телетекста , но Rat Man се оказа прав Edited January 20, 2011 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat Man Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Имам следния проблем. Пускам си телевизора и отдолу на екрана има една лента с някакви коментари , а само си пуснах телевизора. Някой да има идея как да ги махна , че е много дразнещо . В менюто на телевизора в настройки имаш Субтитри YES дай ги на NO. И после Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Това е защото си натиснал копчето на телетекста! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Някой, ако може да види дали www.last.fm се отваря нормално бързо като другите външни сайтове. От известно време много се мисли и трябва да му дам refresh, за да се отвори. Edit: Мерси. Edited January 20, 2011 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 изглежда сменят IP адреса на сървъра, сръчках DNS-ите за да захапят новия, предполагам ще ти работи вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Добър вечер Имам следния проблем ъплоуда ми от няколко дена е почти нула,нито торента сийдва,нито на speedtest.net показва нещо.Просто като стигне до тестване на ъплоуда замира до там и след 5 минути - "upload test error".В квартал изгрев съм.Подозирах рутера ми но и без него е същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 ам странно е тва. Потенциално заподозрени са : антивирусна / firewall кофти мрежова карта проблем в мрежата ако не се чустваш комфортно да го самодиагностицираш - направо казвай да ти пращаме стадо топ-експерти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Furiozo благодаря за бързата реакция. Хрумна ми да си ъпдейтна драйвера на мрежовата карта и дойде ъплоуда.Ако по-нататък има проблеми ще докладвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Днес цял ден нета ми е ужасен. На Брезовска 16, до Новотела съм. Да няма някакви профилактики? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 кажи по-конкретно какъв проблем изпитваш. на пръв поглед изглеждаш наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 (edited) Такива. Това е пинг до yahoo за последните 6 часа някъде. 8% загуби http://img546.imageshack.us/i/nets.jpg/ Edited January 22, 2011 by Exiled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 И при мен ги има, обаче icmp ping едва ли е повода да се оплачеш, кажи какви функционални проблеми имаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ами нищо не мога да играя онлайн с тия загуби Това не е нормално, Обикновено са под 1%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 (edited) Ти беше със унгарските сървъри ... сега ми се изясни работата. Заради реорганизация на YouTube едното ни трасе за международен трафик се попрепълни - ще го увеличим възможно най-скоро, надявам се утре да стане, най-късно понеделник. Относно "Обикновено са под 1%" ... също има планиран ъпгрейд, който ще стане по някое време следващата седмица. ...edit по-скоро не нашата линия а линията на наш доставчик, това може и да се получи по-сложно ... Edited January 22, 2011 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 сега пък и торент сайтовете се вдигната и българския трафик отлетя в космоса, ситуацията взе да става "сложна" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Абонат съм откакто ми е регистрацията на форума и досега съм доста доволен от услугите ви, поне 4-ма приятели минаха от ГГБит на N3 по моя препоръка. Надявам се да оправите бързо проблема и доброто качеството на услугата да продължи и занапред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 дали ще ти е удобно пак да ми дадеш няколко IP-та на сървъри в които играеш, нужни са за по-точната диагностика на проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agogov Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Днес по обяд ходих до офиса на N3 в жк Тракия да си внеса лептата. За пореден път бях очарован от отношение към 'Клиента' . Адмирации! Днес след обяд имаше нещо по трасето около бл 96 Тракия. Проблема бе решен бързо, бях уведомен и дори ми бе разяснено естеството му. Адмирации! Желая успех на една от малкото(за съжаление) фирма, която си върши съвестно работата за сега, а надявам се и за напред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ето списък с ИП-тата, ползвам Европейските Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichko Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) При мен цифровата телевизия нещо не работи, дава "Няма сигнал", интернет имам, кабеларката си върви, незнам къде е проблема... ПС: оправи се, изключих приемника от тока за минута и тръгна... Edited January 23, 2011 by lichko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Искам да поздравя Фуриозо и N3, проблемът вече е отстранен и всичко си е както преди - перфектно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts