Profusion Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 furiozo, какъв е шанса в БГ да гледаме платения канал Sci-Fi channel/Sy-fy? мисля че доста хора биха си предпочели канала в даден пакет или единично дори и пред ХБО. Въобще в България предлага ли се? или трябва да се търси алтернативи в нет-а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) ...от всичките Н3 ми се държи най-стабилно. Ако не е коледна шега съм готов да премерим сили! Голяма реклама Ви правят по радиото бе, браво! Баща ми в "Тракия" е на N3 само ТВ-то де...няма компютър иначе и нет щеше да си прекара. Всеки път като му отида на гости му задавам едни и същи въпроси- Как е телевизията на N3...прекъсвания, смущения? И всеки път получавам едни и същи отговори - Доволен съм! Нямам прекъсвания или влошаване на телевизията. Единствено по финансова мощ N3 не може да се конкурира с Cooolbox. Иначе и двата доставчика заслужават само поздравления за работата и отношението си към клиентите! Edited December 29, 2010 by NetZombie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 И той има coolbox така че няма какво да мерите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 И той има coolbox така че няма какво да мерите. Да,да...знам, ние сме приятели с "Дедо-то" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ако не е коледна шега съм готов да премерим сили! И в тази тема ли дойде да пищиш? Малко ореваха темата на ИТД, та в другите се прехвърлихте. Отдавна стабилност не значи да направиш спийдтест до локален сървър и да се тупаш в гърдите... Изкарай по-добри резултати и пак ще си говорим... Пинг до vbox7.com Ping statistics for 87.121.59.2: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 3ms, Maximum = 4ms, Average = 3ms Пинг до google.bg Ping statistics for 74.125.230.82: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 52ms, Maximum = 54ms, Average = 53ms Пинг до facebook.com Ping statistics for 69.63.189.11: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 126ms, Maximum = 131ms, Average = 126ms Пинг до adobe.com Ping statistics for 192.150.16.117: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 168ms, Maximum = 176ms, Average = 169ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 И в тази тема ли дойде да пищиш? Малко ореваха темата на ИТД, та в другите се прехвърлихте. Отдавна стабилност не значи да направиш спийдтест до локален сървър и да се тупаш в гърдите... Изкарай по-добри резултати и пак ще си говорим... Пинг до vbox7.com Ping statistics for 87.121.59.2: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 3ms, Maximum = 4ms, Average = 3ms Пинг до google.bg Ping statistics for 74.125.230.82: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 52ms, Maximum = 54ms, Average = 53ms Пинг до facebook.com Ping statistics for 69.63.189.11: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 126ms, Maximum = 131ms, Average = 126ms Пинг до adobe.com Ping statistics for 192.150.16.117: Packets: Sent = 50, Received = 50, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 168ms, Maximum = 176ms, Average = 169ms Спокойно ве, стига рева! Аз не съм писал във вашата тема не помня откога! Вие в нашата не пишете ли? Тия резултати дето си ги постнал пък да не би да говорят много повече! То пък да беше нещо, с което да изумиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Спокойно ве, стига рева! Аз не съм писал във вашата тема не помня откога! Вие в нашата не пишете ли? Тия резултати дето си ги постнал пък да не би да говорят много повече! То пък да беше нещо, с което да изумиш... При положение, че темата на ИТД преди време беше зарината с оплаквания за нестабилност вечерно време, да дойдеш да ги хвалиш тук е най-малкото неуместно. Тестовете изразяват именно стабилност (без загуба и почти постоянен пинг), няма как да са "нещо впечатляващо" след като чуждите трасета са почти едни и съши за всички доставчици. Edited December 29, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Е вие нямате ли проблеми, що се правиш на луд сега?! Разликата е, че ние като имаме проблем си пишем в темата, а вие задръствате пощенската кутия на Фуриозо! А за резултатите съм сигурен, че от Куул могат да изкарат същите и дори по-добри резултати, но никой няма да се наеме да се премерят пи*ките! Ревна, като че ли кой знае какво съм написал! Кво скачаш като ужилен...нещо лошо, обида или по някакъв начин да съм засегнал реномето на N3? Даже Фуриозо мога да кажа, че отдели доста от времето си да ми помогне, когато съм недоволствал. Човек да не се закачи нещо с вас...кво сте настръхнали толкова?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Мда, явно е нямало какво да правиш тази вечер и затова се пльосна в темата. Именно ти се "изтропа" тук, сега замазвай лайната със "закачка"... Дадох ти тестове като искаш да видиш стабилността, за която се говори, оттам нататък си се оправяй. Аз спирам до тук. Щом взе да гледаш и пощата на фуриозо работата е дебела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Някой да има проблеми с цифровата в Каршиака ? Проблема е ,че липсва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriftbg Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Кабелна - Бтв, Нова, Бнт, Диема, Диема 2, ТВ7, Super 7, Discovery - Кодиран или лош канал Цифрова телевизия - На същите и на други - Грешна настройка на канала или загуба на сигнала От час някъде. Само при мен ли е така? Явно не Edited December 29, 2010 by adriftbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 От едно 10 мин. (ако не и повече) голяма част от каналите дадоха фира. На btv примерно ту пише "Грешна настройка на канала или проблем със сигнала" ту "Кодиран канал Conax". И при цифровата и при аналоговата е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 да има някакъв проблем, за момента не знам какъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Оправи се! Тъкмо за Пълна лудница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4821 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Да... ми сменете си телевизорите.... и при мен го имаше проблема - на аналоговата (1,btv,nova) стояха статични изображения. На цифровата - кодиран сигнал... в момента имам "пукане" и едни бели точици се появяват и изчезват върху картината на Канал1-цифров.... Мараша Викам си - от телевизора е само се чудя какъв ще препоръчате да си взема за кухнята. P.S. Пуснали сте аналоговата по цифровото трасе - велико! Edited December 29, 2010 by c4821 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Имало е проблем с приемането на няколко канала. Извиняваме се за прекъсването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Имало е проблем с приемането на няколко канала. Извиняваме се за прекъсването. Дам, много дразнещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4821 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) отново! Канала Edited December 29, 2010 by c4821 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Проблемът е от Булсатком. Подготвят транспондера за 2 нови канала и има проблем. И при мен е същото, както го е имало и спирането около 19ч. Не е проблем на N3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4821 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Аве как да обясня на майка ми какво е транспондер и какво общо има N3 с Булсатком, какво е идентификация на канал, носеща честота ... а и нужно ли е да знае? Представи си, че си купуваш салам и той се оказва развален - по тази логика не е проблем на търговеца - виновен е производителя... всъщност проблем е единствено на потребителя т.е. на този дето е искал да яде салам. С други думи желанието поражда тъга... забава, купон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) Единствено по финансова мощ N3 не може да се конкурира с Cooolbox. "Финансовата мощ" (много яко звучи, признавам) има значение само за внушенията и душевния мир на хората, все пак ние искаме нет. Хайде не с лошо, поздрави и весели празници! Edited December 30, 2010 by the_mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Здравейте. Имам следния проблем. От три седмици съм на Ентри и съм страшно доволен от интернета и телевизията им. Обаче искам да си свържа рутера,за да имам нет и на нетбучето, но за съжалание удрям на камък. Предварително искам да кажа,че с този рутер на предишния си интернет доставчик(Гигабит) нямах никакви проблеми и ми тръгна от първия път всичко. Но при ентри,каквото и да направя нямам нет-в единия случай ми излиза непознато мрежово устройство, а в другия като клонирам мак адреса ми излиза съобщението от Firefox да махна отметката от Работа извън мрежата(което естествено е направено). Обадих се на момчетата от ентри,продиктувах им мак адреса на рутера,те ми казаха да рестартирам рутера и ще ми тръгне нета,но уви не става. Марката на рутера е TP-Link WR340g. Бих помолил,някой с подобен проблем,да ми каже как го е разрешил,или евентуално къде е грешката,за да се оправи. Благодаря предварително на всички ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) ... Най-вероятно нещо бъркаш в настройката, не мога да те преведа стъпка по стъпка в целият процес на настройка (едва ли някой може), но ето линк за ръководство за настройка на този рутер на Английски: http://www.tp-link.com/support/toDownload.asp?url=%2Fenglish%2Fsoft%2F200943083466%2Epdf И ето машинен превод на това ръководство на Български: http://translate.google.bg/translate?js=n&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.com%2Fsupport%2FtoDownload.asp%3Furl%3D%252Fenglish%252Fsoft%252F200943083466%252Epdf&act=url EDIT: С разочарование искам да съобщя за проблеми с интернета в мрежа 78.83.195.0/24 точно в този момент. Сериозни загуби, едва постнах това... ето малко статистика към dir.bg защото default gate-а дори не отговаря на пинг: Packets: Sent = 183, Received = 138, Lost = 45 (25% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 4ms, Maximum = 18ms, Average = 12ms Edited December 30, 2010 by exo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Днес ще работят ли касите и ако да, до колко часа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 днес няма да работят касите. Спиранията ще започнат от 3-ти януари. exo, мрежата от която е IP адреса ти не носи информация в нашия случай, трябва да ми кажеш нещо по конкретно за да проверя какво е ставало. viktor4o19, като ти даде "непознато мрежово устройство", трябва да дадеш изписания на страницата мак, единствения начин след това да не тръгне е колегата да запише грешно мака. Profusion, нямам пряка информация, но от това което виждам по сайта, изглежда да няма принципна пречка канала да се разпространява в България. Защо не се разпространява, навярно е комбинация от : предполагам е скъп, и пак предполагам - няма да има много зрители. Всеки си има това събективно усещане че това което той харесва ще се хареса и на много други, но често не е така. Тъжната истина е че в България популярни са неща като сапунки и шоуто на Слави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts