furiozo Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 зад един модем са разрешени 2,3 и 4 IP-та, съответно за трите тарифи. за каналите ми пиши в PM кои те интересуват. и ако имаш други въпроси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Имам вапрос за телевизията, вчера пускам телевизора и на нито един канал няма звук (не е mute-нат проверих, проверих и звука от двете дистанционни няма никой) общо взето проверих всичко за което ми дойде на ум но продължава да няма. Сутринта и картината беше станала жълта (всичко е зълтеникаво) някакви идеи от какво може да е или да се обаждам на съпорта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 най-вероятно SCART-а ти се е поизмъкнал, пробвай да го закрепиш стабилно, ако не помогне ще дойдат да проверят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Оправи се, мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mynkow Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Ей, както показва картата с поктитието сте на 50 метра от 6-ти Септември 40 и за един месец не можахте да го пуснете това кабелче. Хайде стискам палци да е скоро. Поздрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 (edited) Скоро ще има, споко;-) Edited June 17, 2009 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Днес глобални проблеми с качеството на цифровата или? Накъсвания, ниско качество и т.н. на всеки канал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Вече съм абонат на N3- цифрова ТВ + кабелен интернет на стандартната тарифа! Цифровата е с перфектно качество и има всички програми , които ме вълнуват + бонус МаксПак ( HBO, Cinemax ) за първите три месеца! Тествах набързо скороста- 7Мб и отгоре , а ъплоуда дигна спокойно 1Мб. Сравнено с Евроком Интро+ си е направо гарантиран трафик! Много съм доволен! Успех на новия кабелен оператор и...бай, бай Евроком! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Vetim, не е глобално, ако още не си се обадил пиши ми име и адрес и какво точно не е наред за да те запиша за авария в поста на SPACEWOLF скоростите са в мегабити (средната тарифа кабелен модем) ... пояснявам за учудените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Vetim, не е глобално, ако още не си се обадил пиши ми име и адрес и какво точно не е наред за да те запиша за авария в поста на SPACEWOLF скоростите са в мегабити (средната тарифа кабелен модем) ... пояснявам за учудените. На обяд само го пуснах за 10-20 минути и буквално не можеше да се гледа, като на моменти изписваше, че губи сигнал, но сега вечерта вече всичко е наред. Може да са пипали нещо точно тогава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Здравейте и от мене,имам 2 бързички върпоса: 1.Ако мина при вас няма никакъв проблем да си сложа рутер,защото гигашита ми прави мизерии по този въпрос.Прочетох едно предишно ваше мнение и разбрах,че ако мина на 20 левовия пакет ще имам право на 3 IP адреса(правилно ли съм,разбрал ?) 2.И кога мислите да покривате зона а-12 в тракия(т.нар. "нов квартал") или по просто казано района около парк лаута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 (edited) 1. няма проблеми за рутър. 3те IPta са за модемите, но и там може да си сложите рутър и да го ползвате и с повече от 3 компютъра. 2. там за момента нямаме разрешителни за полагане на кабели. Edited June 24, 2009 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jediguardian Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Въпросчета имам, защото смятам и кабелна и нет да сменям. Имам 3 телевизора, искам цифрова на единия само, има ли безплатна или евтина алтернатива за другите два, защото не ми се плаща таксата за 3. За кабелен интенет, тарифа 20мбита за 20 лева, с каква скорост ще тегля от България и от чужбина? Още по-важно ми е, като активен геймър, какъв е пингът до Германия, Англия и САЩ? Общо взето ме интересува пакет Стандартен и какви са ми възможностите за другите два телевизора. ПП: А, и по-внимателно прекарвайте тея кабели, баща ми беше направил на етажа кутия, с дюбели и видии, вие сте сложили кабела, завъртяли сте една видия и още една наполовина и айде да ви няма. Edited June 24, 2009 by jediguardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ако имаш цифрова - аналоговата е безплатно. но аналоговата е само 21 канала.2 цифрови са 19 лв/месец. за 3 цифрови има 2 варианта 1. купуваш третия приемник (100лв) и не плащаш за третата цифрова 2. 13 лв/месец за третата цифтова, тоест 13+6+13=32 лв/месец ако е с 20 лв интернет става : интернет + 1 цифрова + 2 аналогови = 30 лв/м интернет + 2 цифрови + 1 аналогова = 36 лв/м интернет + 3 цифрови = 36 лв/м или 49 лв/м относно оплакването ви : за кутия на N3 ли става дума ? ако да за кой адрес и кога е поставяна ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 1. няма проблеми за рутър. 3те IPta са за модемите, но и там може да си сложите рутър и да го ползвате и с повече от 3 компютъра. 2. там за момента нямаме разрешителни за полагане на кабели. Мдаааа. А как ви чакаме ако знаеш. В момента, в който почнете и Евроком отпадат от листите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jediguardian Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Кутията си я имаше, просто като сте прекарвали вашите кабели сте недогледали нещо. На скоро е поставяна в Тракия 157 вхА. Няма проблем, просто кажи на момчетата да внимават повече. А за скоростите и пинга можеш ли да ми отговориш? За кабелен интенет, тарифа 20мбита за 20 лева, с каква скорост ще тегля от България и от чужбина? Още по-важно ми е, като активен геймър, какъв е пингът до Германия, Англия и САЩ? Edited June 24, 2009 by jediguardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 от чужбина ще теглиш с 1.1 мегабайт , от България с 2.5 мегабайта. пинга е нормалния който можеш да очакваш. ако искаш нещо конкретно да изтествам кажи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jediguardian Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Благодаря, тези дни абонатите ви ще се увеличат с още един . Хм, явно нямате разрешение още да копаете в района(Тракия 157), та само телевизия за сега, но ще следя за решението . Edited June 24, 2009 by jediguardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Въпрос към furiozo: Не искам да нахалствам но с онази детската телевизия: JimJam - има ли някакви надежди да я пуснат за да мога да се отърва и аз от ЕК? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Въпрос към furiozo: Не искам да нахалствам но с онази детската телевизия: JimJam - има ли някакви надежди да я пуснат за да мога да се отърва и аз от ЕК? Запиши му на малкия няколко часа от телевизията и му е пускай когато му се догледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) Относно JimJam : разбрах че преговори са били водени но предложените условия не са били приемливи за N3. Така че боя се няма изгледи да бъде пусната скоро. Ако е някакво утешение, N3 излъчва друг канал със същата целева аудитория - BabyTV. Edited June 25, 2009 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Към нас (Барикадите 10) има ли вече и ако не очаква ли се скоро? Че на картата баш към нашата улица липса покритието - предполагам, че е лично отношение Интересът е към цифрова телевизия със всичките дискавърита (не само едното) и 3-те AXN-а, Диема 1 и 2. Такава, която не прекъсва когато си иска (като Евроком) и в коятo няма днес да има тия канали, а утре да ги няма. EPG има ли? Един съвет за сайта: тук би било добре листинга от 90-те канала да не се врътката така, че ме заболя главата докато изчакам да видя кое Discovery има. По-добре статичен лист да се направи - не само с емблемите на телевизиите, но и изписани имената им. И тук положението не е по-розово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Към нас (Барикадите 10) има ли вече и ако не очаква ли се скоро? Че на картата баш към нашата улица липса покритието - предполагам, че е лично отношение Интересът е към цифрова телевизия със всичките дискавърита (не само едното) и 3-те AXN-а, Диема 1 и 2. Такава, която не прекъсва когато си иска (като Евроком) и в коятo няма днес да има тия канали, а утре да ги няма. EPG има ли? Един съвет за сайта: тук би било добре листинга от 90-те канала да не се врътката така, че ме заболя главата докато изчакам да видя кое Discovery има. По-добре статичен лист да се направи - не само с емблемите на телевизиите, но и изписани имената им. И тук положението не е по-розово. <!--СПАМ На теб па за кво ти е тв в бг усещам че пускаш пипалата на la piovra за да уредиш някой роднина иначе е кул тва с анимацийката - по-скоро ако се хакне отдолу един джава скрипт да вади листиинг в нов джам без навигация ще е по яко --> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) EPG има ли? Има! Има! Между другото, като станах абонат, EPG имаше на сравнително малко телевизии и често се бъгваше, но това сега го дължа по-скоро на приемника. След смяната му EPG имаше на повече канали, но пък по едно време изцяло изчезна и така една седмица май беше. След това се появи на повече канали, отколкото преди. Сега при мен има EPG на доста голяма част от програмите. Edited June 26, 2009 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 съвсем скоро ще има на Барикадите. за каналите които искаш ще трябва да се абонираш за два допълнителни пакета, тоест таксата ти ще бъде с 2 лева по висока. EPG има на някои канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts