Romel Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Аз ви препоръчвам да искате от някой колега, който е на Blizoo от скоро и не го е еня за hdmi че има на приемника си и ползва скарт буксата това: COSHIP 8750C. Един вид размяна да направите хаха da ма аз докато му се зарадвам на този "нов" приемник и хоп взе че изгоря за 4 дена ( работи всичко, само дето не приема сигнал) и го смениха със стария тип бърлога ...седи в един кашон и заема място , боклука му с боклук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Питане към furiozo : Освен до платените Ви пакети канали приемникът ми отказва достъп и до следните канали, които не сте обявили в платените пакети: Fox Crime, Cartoon Network, Boomerang Искам да попитам ЗАЩО при положение че не сте ги включили в платените пакети ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Винаги са били в платените пакети. Fox Crime e в пакет Кино, а другите 2 са в пакет Детски. Сега гледам, че ги няма на сайта, но преди ги имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Винаги са били в платените пакети. Fox Crime e в пакет Кино, а другите 2 са в пакет Детски. Сега гледам, че ги няма на сайта, но преди ги имаше. Още преди да се реша да стана абонат на N3 не съм ги виждал в сайта, а това че ги няма там говори че не са включени в платените пакети, така че моят въпрос остава, защо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Винаги са били в платените пакети. Fox Crime e в пакет Кино, а другите 2 са в пакет Детски. Сега гледам, че ги няма на сайта, но преди ги имаше. а бе то няма да е лощо да се осъвремени малко инфото май... Другото е ...няма ли начин тези "летящи килимчета" на цифровите програми да се заменят и да станат както е дадено за аналоговите - кратко и ясно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 (edited) Още преди да се реша да стана абонат на N3 не съм ги виждал в сайта, а това че ги няма там говори че не са включени в платените пакети, така че моят въпрос остава, защо ? Разбирам, че в сайта наистина е леко подвежащо сега. Предполагам се е получила тази грешка като са добавяли новия платен пакет с viasat-ите. Въпреки това, ако идеш до офиса, където плащаш, трябва да има изкаран списък с всички програми и коя в кой пакет е. Там е най-сигурно. Има и друг вариант, наистина вече да не трябва да са платени, но още да не е махнато ограничението по някаква причина. Иначе и аз съм "за" да се махнат килимчетата и да се сложи един списък, както е в офисите. Edited November 19, 2010 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Да си задам пак стандартния въпрос блокове 62 и 277, някаква информация за покритие ? Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 това поне 2 пъти съм го писал и аз,обаче никаква реакция... Иначе и аз съм "за" да се махнат килимчетата и да се сложи един списък, както е в офисите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Напоследък това се случва адски често. Така е от около час. С 300 зора успях да се логна на форума и да кача скрийна в нета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Това като се случи, веднага се обаждай на съпорта. И при мен имаше такъв проблем по едно време. Не успяха да го хванат, но отдавна не се е повтаряло. Казаха като се случи пак, да се обадя да дойдат. Също, пингвай DNS сървъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Какъв ни е ДНС-а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 ipconfig /all и там виж какво пише за DNS server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 май имаше в предвид gateway-я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 май имаше в предвид gateway-я Забранили са пинга до него или поне при мен не става То днс или гейтуей, ако нещата седят по този начин нямаш грижи Ping statistics for 77.77.167.55: Packets: Sent = 241, Received = 241, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 1ms, Average = 0ms Ping statistics for 87.121.59.2: Packets: Sent = 654, Received = 654, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 3ms, Maximum = 8ms, Average = 3ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Exiled, да явно се повтаря проблема там, ще го дебнем и ще го оправим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Надявам се. Днес поне 3 часа беше така, мисля главно около обяд става. През седмицата съм на лекции и не мога да проверя със сигурност, но уикенда имах проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiled Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Aaaaa ne, сега вече и вечерта почна. Имам около 1% загубени пакети, на брауз не пречи толкова, но просто е невъзможно да се играе каквото и да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Furiozo здравей , имам питане към тебе....Абонат съм на Н3 от доста време , но на скоро си купих LCD телевизор и като го вързах към приемника който ми дадохте не искат на ми тръгнат HD пакета.....Как да си го оправя ? Някой ми беше споменал , че се слагало някав модул който струвал 70лв. , но не разбрах точно какво е това и как се използва !!! Би ли ми споделил за какво става на въпрос и как мога да си пусна ХД пакета....все пак това ми беше идеята за покупка на по-голям телевизор. И още....ако се наложи да с е слага този модул , той само за сигнал на Н3 ли е или ако реча да си сменя доставчика тряба да слагам и негов модул ? Телевизора ми е TOSHIBA 40XV733G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 приемниците които раздаваме за момента не поддържат HD. за да ги гледаш ще трябва да махнеш приемника и да вкючиш кабела направо в телевизора, след което да сканираш за цифрови канали. параметрите които могат да ти трябват са : frequency / честота - 183 MHz ( 183000 kHz ), symbol rate / скорост на символи - 6875 ksym/s модулация - 256 QAM Модула за който питаш е нужен за декриптиране на каналите които са криптирани, HD каналите за момента не са, но почти всичко останало е. Модулите които ползваме са Conax, могат да се ползват и при други оператори ползващи тази криптираща система, конкретно blizoo я ползват. Телевизора ти е подходящ, има DVB-C и MPEG4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 приемниците които раздаваме за момента не поддържат HD. за да ги гледаш ще трябва да махнеш приемника и да вкючиш кабела направо в телевизора, след което да сканираш за цифрови канали. параметрите които могат да ти трябват са : frequency / честота - 183 MHz ( 183000 kHz ), symbol rate / скорост на символи - 6875 ksym/s модулация - 256 QAM Модула за който питаш е нужен за декриптиране на каналите които са криптирани, HD каналите за момента не са, но почти всичко останало е. Модулите които ползваме са Conax, могат да се ползват и при други оператори ползващи тази криптираща система, конкретно blizoo я ползват. Телевизора ти е подходящ, има DVB-C и MPEG4. Ами аз пробвах така само с кабела към телевизора без приемника , но половината канали са ми кодирани и то спортните....На мене идеята ми е да гледам първо с по-добър сигнал и второ да гледам ХД пакета който предлагате , но както те разбирам това няма как да стане без да ми слойите този модул. Сега в момента съм със вашия приемник и искам да разбера искренно , дали ще има подобрение на картината и сигнала ако сложа този модул ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 картината ще се подобри от това че телевизора ти приема сигнала директно. модула няма отношение с качеството, той е за декриптиране. можеш да сравниш качеството на канали които все още не са криптирани, като слагаш и махаш приемника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 картината ще се подобри от това че телевизора ти приема сигнала директно. модула няма отношение с качеството, той е за декриптиране. можеш да сравниш качеството на канали които все още не са криптирани, като слагаш и махаш приемника. ЯСНО !!! Сега ми стана много по-ясно .... Пробвах да сложа само кабела и да си призня не виждам голяма разлика в качеството.Ефекта това , ще остане само да се позлва ХД пакета и да се борави с едно систанционно само. Мисля , че мога да си намера такъв модул втора употреба на доста по-ниска цена....Ако го намера ще стане ли сампо да ми се сложи картата от ваша страна и да не плащам нищо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Мисля че монтажа би трябвало да е елементарен и сам би се справил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Мисля че монтажа би трябвало да е елементарен и сам би се справил Може би се слага модула в телевизора и след това се мушка в него картата от приемника....това ли е цялата философия ??? Това ли е правилния модул ??? Edited November 24, 2010 by ScumBag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) по-принцип да, обаче в твоя случай може би не, защото картата ти навярно не е конакс, ще трябва да ти я сменим. да. разликата в качеството може да се види на каналите които се излъчват с добро качество, за съжаление в България те са малко. Edited November 24, 2010 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts